De Rockefeller Foundation heeft onthuld dat zij (samen met andere non-profitorganisaties) miljoenen dollars heeft gepompt in een gedragswetenschappelijk project om erachter te komen waarom grote groepen mensen over de hele wereld weigeren de gifprik te nemen, meldt Zero Hedge.

Het “Mercury Project” is een collectief van gedragswetenschappers dat is opgericht door de Social Science Research Council (SSRC), een non-profit groep die aanzienlijke financiering ontvangt van globalistische organisaties en regeringen. De doelstellingen van het project zijn nogal vaag, met dubbelzinnige taal en missieverklaringen. De hoofdbedoelingen lijken echter gericht te zijn op het gebruik van gedragspsychologie en massapsychologie om de wereldwijde weerstand tegen de recente pogingen tot naleving van het vaccinatieprogramma te begrijpen.

Mercury-groepen zullen in meerdere landen en regio’s worden ingezet en zullen de weigering van vaccins en de medische “desinformatie” die daartoe leidt, bestuderen. Ze werken met de bedoeling om vaccinatieverhalen aan te passen aan verschillende etnische en politieke achtergronden, op zoek naar de sleutel tot de poorten van elk cultureel koninkrijk en hen te overtuigen om de injectie te nemen.

De Rockefeller Stichting en de SSRC merken op:

“Na de karakterisering van onjuiste gezondheidsinformatie door de Amerikaanse Surgeon General als een ‘urgente bedreiging’ en door de Wereldgezondheidsorganisatie als een ‘infodemie’, heeft de SSRC een oproep gedaan tot het indienen van voorstellen om de groeiende wereldwijde bedreigingen tegen te gaan die worden gevormd door verkeerde en desinformatie over de volksgezondheid en lage Covid-19 vaccinatiecijfers, en ontving bijna 200 inzendingen van over de hele wereld.

…Nu Covid-19 overal voorkomt en zich snel ontwikkelt, is er dringend behoefte aan interventies die de vaccinatiegraad kunnen verhogen.”

De SSRC en het Mercury Project ontvangen niet alleen financiering van stichtingen, maar ook van overheidsinstellingen. In juni 2022 ontving het Mercury Project nog eens 20 miljoen dollar van de National Science Foundation, die beweert een “onafhankelijk” agentschap te zijn van de regering van de Verenigde Staten. Dat betekent dat het fabriceren van effectieve covidpropaganda een geldtrein wordt voor de kleine groepjes gedragswetenschappelijke onderzoekers en psychologen die aan boord springen.

Het doel van het NSF partnerschap met het Mercury Project wordt uiteengezet op de SSRC website:

“Dit innovatieve partnerschap zal onderzoeksteams ondersteunen die online of offline interventies willen evalueren om de vraag naar Covid-19-vaccinatie en ander positief gezondheidsgedrag te vergroten, onder meer door de producenten en/of consumenten van onnauwkeurige gezondheidsinformatie aan te pakken en/of door het vertrouwen in betrouwbare gezondheidsinformatie te vergroten.”

Het Mercury Project noemt deze bullet points als hun focus:

“De gefinancierde projecten zullen bewijsmateriaal opleveren over wat wel en niet werkt op specifieke plaatsen en voor specifieke groepen om de vaccinatiegraad tegen Covid-19 te verhogen, met inbegrip van wat haalbaar is in de praktijk en het potentieel heeft om kosteneffectief te zijn op schaal. Elk van de 12 teams zal toegang hebben tot de bevindingen van de andere teams bij het onderzoeken van interventies zoals, maar niet beperkt tot:

  • Het geven van alfabetiseringstraining aan middelbare scholieren in samenwerking met lokale autoriteiten om scholieren te helpen verkeerde informatie over Covid-19-vaccins te herkennen.
  • Het uitrusten van vertrouwde boodschappers met communicatiestrategieën om de vraag naar Covid-19-vaccinatie te vergroten.
  • Het gebruik van sociale netwerken om op maat gemaakte, door de gemeenschap ontwikkelde berichtgeving te delen om de vraag naar Covid-19-vaccinatie te vergroten.”

Met andere woorden, zij richten zich op propaganda, propaganda en nog eens propaganda. De basis van het bestaan van het Mercury Project veronderstelt dat men er niet van uit kan gaan dat individuen hun eigen mening kunnen vormen over de informatie waaraan zij worden blootgesteld, en dat zij moeten worden gevormd om het gangbare verhaal te accepteren. Het veronderstelt ook dat mainstream of gevestigde orde informatie altijd betrouwbaar en onbevooroordeeld is.

De wijdverspreide niet-naleving van de vaccinatieplicht, ondanks uitgebreide druk van de regering, is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde gebeurtenissen van de afgelopen eeuw. Het is waarschijnlijk de reden waarom de politieke elites en de media binnen enkele weken van een non-stop angstcampagne tegen het publiek zijn overgegaan naar bijna geen vermelding van covid. Het was alsof de bevolking twee jaar lang werd onderworpen aan waterboarding en op een dag stopte de marteling gewoon zonder uitleg.

Als de wetten op het vaccinpaspoort in de westerse landen waren ingevoerd op de schaal die de regeringen en globalisten eisten, dan zouden de laatste restjes persoonlijke vrijheid nu voorgoed zijn uitgewist. Alle individuele rechten zouden voorrechten worden die door de autoriteiten worden verleend en afhankelijk worden gemaakt van de vraag of je je laat inenten en medische procedures die op dat moment in de mode zijn.

En, de dreiging is nog steeds aanwezig. Waarom het Mercury Project de behoefte voelt om vaccin-propaganda te maken voor een virus met een mediane infectiedoodkans van slechts 0,23%, is niet verklaard. Waarom zijn globalistische groeperingen zo geobsedeerd door 100% vaccinatie? Dat wordt nooit uitgelegd.

Ze zullen zeggen dat het allemaal gaat om het redden van levens, maar als gemiddeld slechts 0,23% van de mensen risico loopt, ongeacht of ze gevaccineerd zijn of niet, dan is de volksgezondheid niet echt een geloofwaardige verklaring.Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


98 nieuwe mRNA-vaccins in voorbereiding en wat Rockefeller ermee te maken heeft

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Waarom ben ik wel gevaccineerd tegen TYPHUS en niet tegen het corona griepje?

Omdat Typhus een echte ziekte is en geen bedrog in tegenstelling tot corona.

Omdat ik betalen moest voor de vaccinatie tegen TYPHUS en daar behalve bescherming tegen die ziekte niets EXTRA aan overhield. De aantekening in het gele boekje heb ik nog nooit ergens hoeven laten zien en levert ook niets op.

Hoe anders is dit allemaal met corona:
Een niet-beschermende, gevaarlijke, experimentele gifprik voor een ongevaarlijke ziekte die je plotseling allerlei rechten terug geeft die je onterecht afgenomen waren, terwijl daar geen aantoonbare onderbouwing voor was en is.

Het hele verhaal STINKT TEGEN JE OP.

Kijk dat is de reden dat ik me niet met het mRNA vergif laat injecteren.

perry
perry
6 maanden geleden

Begrijp niet waarom een gehele bevolking moet worden blootgesteld aan een medisch experiment waarvan zowel de werking als de bijwerkingen nog onbekend zijn. Zeg maar een genocidaal experiment. En niemand maar dan ook werkelijk helemaal niemand heeft antwoord op die vraag.

Pjotr
Pjotr
6 maanden geleden

Waarom? Omdat vertrouwen in de wetenschap betekent dat we ook vertrouwen in de juiste wetenschappelijke procedures. Of zoals de directeur van de Pfizer fabriek te Puurs in België het stelde in het begin van de “pandemie” op VRT TV: “Als wij op de normale manier moeten werken is er ten vroegste in 2036 een vaccin”. Om daarop uit te leggen hoe die periode zo extreem ingekort werd. Omdat we normaal al die debatten tussen wetenschappers onderling niet hoeven te horen, en omdat er normaal ook nooit wetenschappers gecensureerd of belachelijk gemaakt worden tijdens dat proces van these en antithese. Waar we normaal niks over horen. Omdat we normaal een vaccin bij de huisarts gaan halen, zonder al die propaganda en druk. Zoals ik normaal om de tien jaar mijn vaccinatie tegen Tetanus ga vernieuwen bij de huisarts. Waar ik na de laatste twee jaar ook al aan begin te twijfelen. Vandaar, keer eerst terug naar normaal, het normale normaal zoals het normaal van enkele jaren geleden.
Dan kunnen we er eens normaal over nadenken, maar een covid vaccin overwegen we pas als na de derde ook de vierde onderzoeksfase volledig afgerond werd, en dat is voor de huidige vaccins dankzij de verkorte onderzoeken waarbij verschillende fases tegelijkertijd uitgevoerd werden en nog worden (nu de derde en vierde onderzoeksfase) helemaal achter de rug zijn. Ten vroegste in 2031 dus, eerder niet. En de nieuwere betere covidvaccins nog later. Als alles normaal gaat.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Diegene die nu nog altijd niet doorheeft dat de “pandemie” één groot bedrog was, verdient een grote spuit met een lange dikke botte naald.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden

De redenen is waarom ze iedereen willen injecteren is om zo iedereen te kunnen controleren, te manipuleren. Het rookgordijn dat het zogenaamd voor onze eigen veiligheid en gezondheid gaat, is er alleen om zo eerder mensen over de streep te trekken. Dat zij zich vrijwillig laten injecteren. Door nu bewust het “vaccin” te gaan noemen, waar de mensen de associatie bijleggen dat het voor hun eigen bestwil is.

In deze injectie spuit zit een zelf assemblage microchip met de benodigde verbindingslijnen naar de biosensoren. Het grafeenoxide zorgt voor de antenne en dat het lichaam zelf de energie voor dit interne systeem levert. Met behulp van je 5G telefoon wat de gateway is voor jouw lichaam naar de cloud toe. Zo wordt dan iedere gevaccineerde gekoppeld aan het internet van de body’s, daarmee kunnen ze extern 24/7/365 ons controleren, manipuleren en gaan bepalen wat jij wel of niet mag doen.

Je leven wordt dan door het A.I. bestuurd en hebt dan geen enkele inspraak meer over je eigen lichaam.Tevens moet je om de zoveel maanden een nieuwe injectie krijgen, omdat jouw lichaam deze onnatuurlijke substanties afbreekt en verwijdert uit je lichaam. Met deze techniek zijn ze al meer dan 20 jaar mee bezig, het is alleen voor ons nieuw.