De zelfmoordsancties storten Europa in de ellende: door de verveelvoudiging van de gasprijzen en bijgevolg van de elektriciteitsprijzen weten talloze mensen niet hoe zij de winter moeten doorkomen. Terzelfder tijd blijven de gasopslagplaatsen in Oostenrijk en Duitsland onvoldoende gevuld, waardoor een totale instorting dreigt. Toch kan het zo simpel zijn: De Nord Stream 2 pijpleiding is gefinancierd, gebouwd en klaar voor gebruik. Het enige wat ontbreekt is de politieke wil. Een activistische groep wil nu het heft in eigen handen nemen, meldt Wochenblick.

Betaald door het volk, geblokkeerd door de regering

Het infrastructuurproject zou meer dan negen miljard euro hebben gekost, maar met het uitbreken van het Oekraïne-conflict dacht de regering een troefkaart in handen te hebben tegen Poetin. Officiële goedkeuring werd geweigerd, gevolgd door slapstickintermezzo’s die grensden aan politieke sabotage.

Zij klaagden over te lage leveringsvolumes van “Nord Stream 1” en keken toe hoe de gas- en elektriciteitsprijzen explodeerden. In plaats van de pijpleiding, die klaar lag om aan te zetten, verkozen zij de mensen dood te vriezen. De eigen economie ruïneren om ideologische redenen is een novum: zelfs toen de Sovjet-Unie in 1968 de Praagse Lente met geweld onderdrukte, bleef Duitsland Russisch gas importeren.

Zelfmoord voor Europa: Hoe de VS de druk opvoert op Nord Stream 2

Activisten kondigden de opening van “Nord Stream” aan

De groep “Aktion Solidarität” is maandag het terrein van “Nord Stream 2” bij Lubmin (Mecklenburg-Vorpommern) binnengegaan om de pijpleiding eigenhandig aan te sluiten. De rechtvaardiging voor hun acties: “De Duitsers hebben recht op dit gas. Nord Stream 2 is betaald door het volk en behoort toe aan het volk. Als de regering niets doet, moeten we zelf actie ondernemen.” De activisten eisen een “onmiddellijke opening van de Nord Stream 2 terminal en een referendum over het sanctie- en energiebeleid van de BRD”.

Op Telegram werden videobeelden gepubliceerd om de actie van de activisten te documenteren:

Politie verwijdert activisten met groot contingent

Het duurde niet lang voordat de ordehandhavers ter plaatse kwamen. Volgens de groep, die volgens mediaberichten zou zijn gevormd uit de kring van de plaatselijke identitaire leider Martin Sellner – hij heeft meer dan 60.000 abonnees op Telegram – trokken patrouillewagens uit de hele regio snel naar de terminal. Met massale inzet van politie en de hulp van particuliere beveiligers werden de activisten van het terrein verwijderd. Daarna verspreidden ze zich in het nabijgelegen bos. De politie lanceerde een klopjacht. Er werd zelfs een politiehelikopter ingezet.

Toch willen de jonge mannen van “Aktion Solidarität” zich niet van hun plannen laten afbrengen: “Wij geven gas om de regering onder druk te zetten. Wij verleggen de grenzen voor de belangen van Duitsland. Dit was nog maar het begin. We zullen niet rusten tot de regering ons gas geeft en onze terminal opendraait!” Het wekt de indruk dat de Duitse economie “op bevel van bovenaf wordt vernietigd”. Zonder Nord Stream en de zekerheid van de gasvoorziening in het land zouden miljoenen mensen dreigen te verarmen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nord Stream 2: De Amerikaanse economische oorlog tegen Duitsland

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
5 maanden geleden

T is maar wat men wil.

elisa
elisa
5 maanden geleden

Goede actie, de volk betaal de volk bepaal niet onze idioten politicis en dictators van de EU die later een baan van de olie maatschappij krijgen Een referendum voor de volk en ook referendum voor de ondersteuning naar Oekraïne!
Zijn de amerikanen die zijn achter deze oorlog en de Oekraïne mensen worden door amerikanen en EU misbruikt!

Ray
Ray
5 maanden geleden

Wij kunnen de salarissen van het hele kabinet stopzetten.
en van de politie.
wordt tijd dat we als bevolking keiharde eisen gaan stellen!

Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Kijk eens aan, het gaat beginnen. Naarmate meer en meer mensen domweg niet in staat zullen zijn hun eten en verwarming te betalen zal de onrust groeien en zullen er meer mensen bereid zijn aan dergelijke acties deel te nemen.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Goede actie!

De huidige energiecrisis is voor 100% opzettelijk en bewust door de EU, het WEF en de Nato gecreëerd, onder het mom van “sancties tegen Rusland” om de krankzinnige omzetting naar de “groene economie” door te voeren, een belangrijk onderdeel van de Great Reset.

Ursula von der Soros staat al klaar om deze opzettelijke crisis aan te grijpen om de hele Europese energiestructuur naar haar globalistische klauwen te zetten.

Weg met de EU !
Weg met de Navo !
Weg met het WEF, de VN, Unicef, WHO, IMF, Wereldbank, BIS, enz..

Ieder die eraan heeft meegewerkt levenslang een diepe kerker in !!

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Voor de politiekers is het simpel, die ene (1) € die jij nog op zak hebt moet in hun zak dan zijn ze pas rustig. Bevolking slaap maar lekker verder door, als je ogen weer open zijn en bevroren + geen eten zal je wel anders gaan denken.