Uit officiële cijfers die door de Britse regering zijn gepubliceerd, blijkt dat de volledig/drievoudig gevaccineerde bevolking het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor meer dan 9 op de 10 Covid-19-doden in Engeland, 91% van alle Covid-19-doden sinds begin 2022, en 94% van alle Covid-19-doden sinds begin april 2022, meldt The Expose.

Op 6 juli heeft een agentschap van de Britse regering, het Office for National Statistics (ONS), gegevens gepubliceerd over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland tot en met 31 mei 2022.

De nieuwste dataset van het ONS is getiteld ‘Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022‘, en kan hier worden geraadpleegd op de ONS-site en hier worden gedownload.

Tabel 1 van de laatste dataset bevat cijfers over de sterftecijfers per vaccinatiestatus voor sterfgevallen door alle oorzaken, sterfgevallen waarbij Covid-19 betrokken was, en sterfgevallen waarbij Covid-19 niet betrokken was. En het is hier dat we de vaccinatiestatus kunnen achterhalen van iedereen die aan Covid-19 is overleden sinds het begin van 2022.

Hier is hoe de ONS de cijfers voor de maand januari 2022 presenteert –

We hebben de cijfers van de ONS voor een heel jaar genomen en de volgende grafiek gemaakt met de sterfgevallen in Covid-19 per maand, uitgesplitst naar vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 juni 2021 en 31 mei 2022 –

In januari 2022 vielen de meeste sterfgevallen onder de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden, met 3.914 sterfgevallen onder de gevaccineerden en slechts 693 sterfgevallen onder de niet-gevaccineerden. In juni 2021 was het aantal sterfgevallen onder de gevaccineerden het laagst met 224 sterfgevallen.

Het laagste aantal sterfgevallen onder de niet-gevaccineerde bevolking vond echter plaats in mei 2022, met 82 sterfgevallen. Ter vergelijking: de gevaccineerde bevolking telde in dezelfde maand 1.282 sterfgevallen. Dit betekent dat de gevaccineerden verantwoordelijk waren voor 94% van alle Covid-19 sterfgevallen in de meest recente maand.

In totaal waren er 29.915 Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen 1 juni 2021 en 31 mei 2022, en 25.280 van die sterfgevallen waren onder de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 4.635 sterfgevallen onder de niet-gevaccineerde bevolking waren. Dit betekent dat de volledig gevaccineerde bevolking 85% / 9 op de 10 Covid-19-doden heeft veroorzaakt in de afgelopen twaalf maanden.

Helaas heeft de massale boostercampagne in de winter van 2022 absoluut niets gedaan om het enorme aantal sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking te verminderen. In alle eerlijkheid wijzen de gegevens erop dat de boostercampagne de zaken in feite erger heeft gemaakt.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen door Covid-19 per vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 januari en 31 mei 2022 –

In totaal waren er op 31 mei 2022 15.113 sterfgevallen door Covid-19, en een schokkende 13.666 van die sterfgevallen bevonden zich onder de gevaccineerde bevolking. Maar wat nog schokkender is dan dit, is dat 12.442 van deze sterfgevallen onder de drievoudig gevaccineerde populatie waren.

Dit betekent dat de drievoudig gevaccineerde populatie verantwoordelijk is voor een beangstigende 91% van alle Covid-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden sinds het begin van 2022.

Helaas vertoont ook de vierde dosis, die sinds het voorjaar stilletjes is uitgerold, geen tekenen dat de verschrikkelijke situatie is verbeterd.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen door Covid-19 per vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 april en 31 mei 2022 –

In totaal waren er volgens de ONS in deze twee maanden 4.935 sterfgevallen door Covid-19, en de gevaccineerde bevolking nam een schokkende 4.647 van die sterfgevallen voor haar rekening. Maar wat nog schokkender is, is dat de drievoudig gevaccineerden goed waren voor 4.216 van deze sterfgevallen, terwijl slechts 288 sterfgevallen werden geregistreerd onder de niet-gevaccineerde bevolking.

De volgende grafiek toont het percentage sterfgevallen door Covid-19 per vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 april en 31 mei 2022, volgens de laatste ONS-dataset die enkele uren voor het aftreden van Boris Johnson werd gepubliceerd –

Uit de in stilte gepubliceerde cijfers blijkt dat de gevaccineerde populatie als geheel verantwoordelijk was voor een schokkende 94% van alle Covid-19-doden in april en mei 2022, terwijl de niet-gevaccineerden slechts 6% van alle Covid-19-doden voor hun rekening namen. Maar de gruwelijkste statistiek is dat 90% van de sterfgevallen onder de gevaccineerden zich voordeed bij mensen die ten minste drie doses van een Covid-19-injectie hadden gekregen.

Dit zijn toch niet het soort cijfers dat je zou verwachten als de Covid-19-injecties echt tot 95% effectief zijn in het voorkomen van overlijden?

Met nieuws als dit dat onder het tapijt wordt geveegd door de mainstream media, vraag je je af wat je nog meer niet wordt verteld …


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ameube
Ameube
5 maanden geleden

Is dat nog steeds met de wiskunde die rekent met “je wordt pas 2 weken na je vacinatie als gevaccineerd gerekend”.
Want dat kan het om Emile Ratelband maar eens the quoten wel eens “plus plus” zijn en dus nog hoger uitvallen.
Wel even ter verduidelijking, het zijn natuurlijk geen vaccinaties maar experimentele gen injecties.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Kom nou jongens, niet zeuren ! Je snapt toch zeker ook wel dat als deze mensen níet zo vaak geprikt waren ze al veel eerder en nóg veel doder waren geweest dan nu ? Dit bewijst alleen maar dat de vaccins goed werken ! Wie niet doodgaat zou eigenlijk in opstand moeten komen en een klacht moeten indienen waarschijnlijk alleen maar een placebo te hebben gehad ! Of een zoutoplossing toegediend door zo’n slechte eigenwijze verpleegster die zogenaamd jou wilde redden…
Volstrekt logisch toch allemaal ?