Ik heb het standpunt ingenomen, en blijf erbij, dat de massa’s verantwoordelijk zijn voor hun eigen slavernij, vooral in de afgelopen drie jaar, toen alle plannen om de mensheid over te nemen bijna onvoorstelbaar zijn geëscaleerd, schrijft Gary D. Barnett. Met dat gezegd, is er nu een wanhoop merkbaar bij de heersende klasse doordat meer mensen wakker worden voor alle duidelijke leugens en bedrog? De heersers en hun politieke pionnen die vrijwillig door het volk aan de macht zijn gegeven, lijken in veel verschillende richtingen te gaan, allemaal tegelijk. Valse ‘virussen’, wereldoorlogsdreigingen, voedsel- en energietekorten, ‘opwarming van de aarde’, transhumanisme, belachelijke genderonzin, politieke valse vlaggen, en nog veel meer. Is dit een teken van vertrouwen in hun overnamecomplot, of is het een teken van paniek? Ik hoop natuurlijk het laatste, maar hoewel ik nog steeds niet overtuigd ben, lijkt het duidelijk dat er tekenen van onzekerheid zijn ontstaan in de denkwijze van de heersende ‘elites’. Als dit betekent dat de heersers bang zijn dat hun leugens worden verworpen, en grillig reageren om de propaganda in stand te houden, dan zou dat een goede zaak zijn.

Hoewel er zeker meer bewustwording is, is het niet op een niveau dat genoeg opschudding zou kunnen veroorzaken om de totalitaire aanval op deze en andere bevolkingen sterk af te remmen of te stoppen. Met zoveel duidelijk bedrog, leugens, crimineel gedrag van de staat en openlijke vijandigheid tegenover de massa’s, vooral tegenover hen die de valse verhalen in twijfel trekken, waarom is er niet veel meer woede en onenigheid gekomen? Zou dit te wijten kunnen zijn aan een soort mentale dualiteit van de gewone man; een waarin verwarring en angst tegelijkertijd aanwezig zijn? Eenvoudige onwetendheid kan zo’n onderdanige houding van het volk in het algemeen niet verklaren, gezien het feit dat de verschrikkelijke effecten niet alleen nationaal, maar wereldwijd zijn. Is de algemene bevolking niet alleen onherkenbaar dommer gemaakt door het systeem, maar ook psychologisch of fysiologisch gemanipuleerd om op een bepaalde manier te reageren? Als deze hypothese vergezocht lijkt, hoe kan men dan verklaren dat zovelen tegelijkertijd op dezelfde manier handelen en zulke extreme, door de staat opgelegde draconische maatregelen aanvaarden en naleven; maatregelen die hun leven en hun gezin ingrijpend veranderen op zeer nadelige wijze?

Er zijn vandaag de dag zeer veel schrijvers en verslaggevers die hun standpunt over de tirannieke en totalitaire positie waarmee we te maken hebben veranderen, en in plaats van te blijven wijzen op de realiteit van deze afschuwelijke maatschappelijke transformatie, zich gedragen en een beeld schetsen van “hoop” en een positieve kijk, gebaseerd op ongefundeerd optimisme dat er een ontwaken van de massa’s aan de gang is. Wijzen op het goede kan verheffend zijn, maar alleen wijzen op het goede in het aangezicht van tirannie, anderen veroordelen die de waarheid aan het licht brengen, en dat standpunt opdringen omdat men moe wordt van de actualiteit van onze hachelijke situatie, creëert een resultaat van ongegronde valse hoop. Het is niet zo dat onheil het enige is dat er is, maar eerlijkheid, en de neiging om alleen de waarheid na te streven, is wat nodig is om vooruit te komen naar een positie die gewenst wordt door mensen met een passie voor vrijheid.

Samenlevingen die succesvol zijn in het verkrijgen van vrijheid, althans enige vrijheid, zijn bijna altijd het resultaat van een volledige ineenstorting of vernietiging van de huidige economische, bestuurlijke en staatssystemen. Dit geeft aan dat mensen in het algemeen, zoals door de geschiedenis heen is gebleken, pas tot een positie van massale onenigheid komen als er geen andere mogelijkheid meer is. Naar mijn mening is dit de reden waarom de meeste revoluties falen in het tot stand brengen van lange termijn oplossingen om tirannie te bestrijden, en geen blijvende vooruitgang in de richting van vrijheid bereiken. Het natuurlijke resultaat van deze verlate en op het laatste moment ondernomen pogingen, kan meer kwaad dan goed doen, omdat het altijd reacties zijn nadat een totale mislukking heeft plaatsgevonden, en daarom kunnen leiden tot een regressieve conclusie met een nieuw dictatoriaal regime aan de macht.

Is deze houding in de wereld van vandaag gebaseerd op onwetendheid, angst, of beide? Is het gewoon onverschilligheid op een massaal niveau, en zo ja, waarom? Zijn deze houdingen natuurlijk, of zijn ze geprogrammeerd in de hoofden van mensen gedurende hun leven als gevolg van indoctrinatie door de overheid, (“openbare”) overheidsscholen, de mainstream media, en massale groepsdruk? Worden er andere psychologische en fysieke methoden van onderwerping, waaronder extreme propaganda, gebruikt om het grootste deel van de samenleving te beheersen? Naar mijn mening is het een combinatie van al deze dingen.

We leven in een nieuwe wereld. Het is een wereld die doordrenkt is van technologie, schadelijke radiogolven, voortdurende propaganda, een opzettelijk giftig milieu, en een extreme door de staat gecreëerde verdeeldheid. We worden van alle kanten tegelijk gebombardeerd, en niet-naleving van het draconische totalitarisme wordt door snode krachten voorgesteld als een bedreiging voor iedereen. Het resultaat is massahaat; geen haat tegen een controlerende en kwaadaardige heersende klasse, maar haat jegens elkaar.

Wij zijn zo laag gezonken dat wij niet meer in staat zijn een man of een vrouw te definiëren zonder grote kritiek te aanvaarden. De gebieden van de economie, de geneeskunde, de biologie, de wetenschap in het algemeen, alle harde wetenschappen in feite, en de valse “virologie,” zijn overgenomen door hen met slechts één uiteindelijke agenda; dat is iedereen te controleren en de wereld te beheersen. De zogenaamde harde wetenschappen zijn niet langer harde wetenschappen, omdat elke conclusie naar believen kan worden veranderd, of gemanipuleerd om aan elke agenda te voldoen, waardoor alles wordt gedegradeerd tot een positie van verwarring en zachte wetenschap in de zuivere betekenis van de definitie. Met andere woorden, niets wordt als feit aanvaard behalve fictie.

Het is tijd om alleen de waarheid te zoeken, en al het andere te mijden. Het is tijd om het beetje traditie en echte geschiedenis dat we nog hebben te beschermen en te omarmen. Het is tijd om onzin als onzin te ontmaskeren, in plaats van te proberen iedereen te dwingen het onaanvaardbare te accepteren. Een man is een man, en een vrouw is een vrouw. Je kunt niet zomaar met je vingers knippen en iets worden wat je niet bent. Echte biologie kan niet worden genegeerd, noch kan zij worden veranderd om de huidige wind van idiotie aan te wakkeren.

Het is ook belangrijk te begrijpen dat het promoten van hoop zonder harde feitelijke bewijzen om het te ondersteunen, schadelijker kan zijn dan niet. Goed nieuws is fantastisch, en optimisme is prachtig, maar het uit de lucht plukken te midden van de meest afschuwelijke situatie die de mensheid ooit heeft meegemaakt, is geen oplossing, maar een schade voor de samenleving in het algemeen, vooral gezien de zeer zwakke, zielige en politiek correcte mentaliteit van deze wereldwijde schaapskudde. Deze houding kweekt nog meer apathie.

Gezien onze huidige omstandigheden en de gruwelen die ons in de nabije toekomst te wachten staan, zouden vele miljoenen, en mogelijk zelfs miljarden mensen kunnen sterven. Deze omvatten injecties met biowapens, massale voedseltekorten die opzettelijk worden gestructureerd en geïmplementeerd door de heersende ‘elites’, door de staat geproduceerde energietekorten, oorlogsdreigingen, (inclusief burgeroorlog) back-to-back valse vlag gebeurtenissen bedoeld om massa-angst te creëren, staat van beleg, en het monitoren van alle aspecten van ieders leven en beweging. Sociale kredietscores komen eraan, digitalisering en monetaire controle worden agressief nagestreefd, en bijna elk aspect van het leven in de nabije toekomst is gepland om te worden onderworpen aan de onzin van nep door de mens (gewone man) veroorzaakte “klimaatverandering”; wat de olifant in de kamer is, en de basis van het streven naar wereldwijde ontvolking en totale controle door de weinigen.

Al diegenen die tot bezinning lijken te komen, en zogenaamd ‘wakker worden’, zullen geen factor zijn in een zoektocht naar vrijheid en onafhankelijkheid, tenzij zij zich uitspreken, openlijk afwijkend zijn, en nee zeggen tegen alle staatspropaganda en -mandaten; nu en in de toekomst. In feite is onverschillig blijven in deze tijden niet alleen contraproductief, maar is in feite precies wat jullie meesters wensen. Zeggen dat je wakker bent en de werkelijkheid in twijfel trekt is volkomen irrelevant als er geen actie wordt ondernomen. Denken dat dingen verkeerd zijn is niet genoeg, men moet handelen naar wat men weet dat juist is om de status quo te veranderen. Dit vereist op dit moment geen agressie, maar wel moed. Zonder moed van de massa’s; zonder op te staan tegen wat we weten dat verkeerd is, zijn we allen gedoemd tot een leven van lijfeigenschap.

Laat u niet beheersen en laat niet toe dat het gezonde verstand in twijfel wordt getrokken, want al onze levens hangen af van het stoppen van dit monster dat de staat wordt genoemd.


Opmerking Dissident. Over die laatste alinea: Het stuk komt van een blog van Libertariërs, en zo hard zij de staat haten, vind ik Libertariërs dom. Ik ben voor een staat, maar een juiste staat, een staat die van en voor het volk is en het beste nastreeft voor het volk. Dus niet een staat die overgenomen is door puppets van supranationale instellingen en zich daar aan verhoert en het volk uitverkoopt alsof het handelswaar is zoals nu het geval is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Coronahoax loopt ten einde – De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Voight-Kampff
Voight-Kampff
6 maanden geleden

Genuanceerd artikel en een accurate analyse van de situatie.

Ben van mening dat de partijen zich onderscheiden door organisatie.

De politieke elite – gefinancieerd door de oligarchie met hun monopolie streven – heeft een plan, is competent en is georganiseerd. Daarentegen opereren de vrije geesten zelfstandig.

Daar komt nog bij dat de massa onwetend is. Om deze reden haatte Plato democratie.

De samenleving is ruwweg te verdelen in 80% massa, 10% schurken en psychopaten en 10% rationele, redelijke vrije geesten. De strijd gaat m.i. om de gunst van de 80%. Deze massa is echter pas in positieve zin te beïnvloeden door opleiding. Want zonder opleiding valt men ten prooi aan demagogie van politieke partijen.

Zie hier het probleem; opleiding in democratie vergt minimaal twee generaties en het systeem van politieke partijen hoort niet thuis in een soevereine samenleving.

We dienen te beseffen dat de elite een jaar of honderd heeft gewerkt aan onderwerping van het volk. Dat organiseren we niet even weg. Maar daar begint het wel mee. Nu lopen de vrijheidsstrijders (nog) geïsoleerd rond.

Trouwens, eens met opmerking m.b.t. dat naive libertarische volk. Zelfs de huidige praktijk overtuigt hen er niet van dat iedere ongeorganiseerde samenleving en markt uiteindelijk onderworpen wordt door oligarchie. Libertariërs horen thuis in TeleTubbie-land.

Voight-Kampff
Voight-Kampff
6 maanden geleden
Antwoord aan  Voight-Kampff

Ongeorganiseerdheid is ook de reden waarom veel revoluties niet goed aflopen. Men is ontevreden en komt in opstand, maar een plan is niet voorhanden. Daarom gaat de best georganiseerde partij er meestal met de buit vandoor. En dat is doorgaans niet de moreel hoogstaande partij.

Voorbeeld: laatste revolutie in Egypte, waar de Muslim Brotherhood pas na twee weken op het slagveld verscheen, de leiding overnam en president Morsi leverde.