Begrijp deze grote kosmische waarheid: Het universum werkt op een ecosysteem van automatische overvloed, waar massa overvloedig (en gratis) is, en massa kan worden omgezet in energie tegen bijna nul kosten (via hete fusie, koude fusie, LENR, enz.). Automatische overvloed is op intelligente wijze ontworpen in de wetten van de fysica zelf, schrijft Mike Adams.

Energie kan op haar beurt worden gebruikt om brandstoffen en kunstmest te maken, twee inputs die nodig zijn voor betaalbaar voedsel. Bovendien levert het universum de zon die ons warmte, energie en fotosynthese brengt, allemaal gratis.

Wanneer geo-engineering geen kunstmatige droogtes creëert, valt de regen gratis uit de lucht, en de rivieren, beken en oceanen wemelen van leven en overvloed (behalve wanneer we ze vervuilen met pesticiden, bioslib en plastic, natuurlijk).

Dankzij deze giften van God zijn alle hulpbronnen die de mensheid nodig heeft om overvloed te bereiken en een einde te maken aan lijden, al om ons heen aanwezig en bijna gratis beschikbaar voor de mensheid om te gebruiken. Wanneer deze hulpbronnen op de juiste manier worden aangewend, kan ieder mens gezond, rijk, overvloedig, gekleed en gevoed zijn. Niemand hoeft te lijden onder schaarste.

Alle schaarste in de wereld is ontworpen als een middel tot controle

Regeringen produceren schaarste door pijpleidingen af te sluiten, landbouwactiviteiten stil te leggen, productiviteit te belasten en opzettelijk voedseltekorten en inflatie te veroorzaken. Het drukken van geld steelt spaargeld van iedereen, waardoor schaarste ontstaat van de koopwaarde van eerder verdiend geld.

Overijverige overheidsregulering legt landbouw en voedselproductie stil, wat leidt tot kunstmatige schaarste, inflatie van voedselprijzen en wereldwijde hongersnood. De economische sancties van de NAVO tegen Rusland hebben bovendien de aanvoer van kunstmest en aardgas voor West-Europa verwoest, wat leidt tot kunstmatige energieschaarste die de komende winter zal resulteren in bevriezende gebouwen, koud water en verwoestende energieprijzen.

Nogmaals, dit alles is opzettelijk gecreëerd door regeringen en globalisten. In een wereld waar energie bijna gratis kan zijn, willen ze ervoor zorgen dat energie waanzinnig duur is. In een wereld waar voedsel overvloedig en schoon kan zijn, maken ze de landbouwindustrie zo, dat voedsel vergiftigd wordt met pesticiden en glyfosaat, terwijl het nog steeds ongelooflijk duur is om te verkrijgen. In een wereld waar bijna iedereen gezond kan zijn dankzij voeding en wilde kruiden, dwingen de machthebbers de mensen naar centra voor medicijnvergiftiging die bekend staan als “dokterspraktijken” en “ziekenhuizen” waar ze fanatiek vergiftigd worden met chemotherapie, antidepressiva, statines en vaccins.

In een wereld waarin iedereen het goed zou kunnen hebben, belasten regeringen de werkenden tot financiële vergetelheid en terroriseren hen met gewapende belastingagenten die bedrijven en gezinnen vernietigen, alleen maar om hun vernietigingskracht te demonstreren.

In een wereld waar de regen gratis uit de lucht valt, criminaliseren Amerikaanse staten zoals Oregon letterlijk het opvangen van regenwater op boerderijen op het platteland, en ontzeggen de mensen hun door God gegeven recht om de regen die gratis uit de lucht valt op te vangen.

Als regeringen een manier konden vinden om de zon te belasten, zouden ze dat ook doen. Je zou in duisternis leven, tenzij je de “zonbelasting” zou betalen. (Natuurlijk belasten ze nu koolstof, wat betekent dat ze alles wat van koolstof is gemaakt op de een of andere manier belasten, inclusief ons allemaal).

Begrijp dat schaarste niet de natuurlijke gang van zaken is. Het is het resultaat van een geëngineerd hellevuur, in het leven geroepen door anti-humanisten die de mensheid willen laten lijden onder hun tirannie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaan ons uithongeren en doodvriezen

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albatros
Albatros
5 maanden geleden

Niets aan toe te voegen.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Of alles gratis en in overvloed ter beschikking is weet ik niet, maar het is wel duidelijk dat de pandemie-hoax en de boycot van Rusland opzettelijke strategieën zijn om de Europese economie kapot te krijgen.

En onze bevolking ondergaat het niet alleen passief, maar werkt er nog actief aan mee, vooral aan de pandemie-hoax werd door veel mensen actief meegewerkt.

Onze bevolking is door de overheid, de media en het onderwijssysteem zodanig geïnfantiliseerd dat ze volledig in beslag worden genomen door triviale dingen, zoals popfestivals, sportwedstrijden, buitenlandse vakanties, materialisme en commercieel entertainment.

Over de geschiedenis van de vorige eeuw is de hersenspoeling zodanig effectief, dat de meeste mensen een beeld ervan hebben dat letterlijk het tegenovergestelde is van de realiteit.

In plaats van te werken aan een betere toekomst, werken de meeste van onze mensen aan hun eigen vernietiging.

President Putin en president Xi tonen dat het ook anders kan. Hopelijk kunnen wij ooit ook uit dit diepe dal kruipen, de duivels van ons afschudden, en terugvechten en streven naar vooruitgang en geluk.

Voight-Kampff
Voight-Kampff
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

“President Putin en president Xi tonen dat het ook anders kan.”

Niets anders daar; sterke en dominante staten met onderworpen bevolking.

Mijn punt; een menswaardige soevereine samenleving dient vanaf de grond te worden opgebouwd. Dus, lokalisme.

Dit is de enige samenlevingsvorm die redelijkerwijze gecontroleerd en gecorrigeerd kan worden.

Omdat een kleine samenleving nu eenmaal kwetsbaar is vanuit veiligheidsperspectief, dient men allianties aan te gaan zonder individuele zelfbeschikking te verkiezen.

Allianties kunnen als volgt worden aangegaan: nationaal (Nederland), internationaal (Europa) en transnationaal (Eurazië).

Improviseren vanuit een bestaande dominante politieke omgeving is nutteloos. En de vijand (Rusland en China) van mijn vijand (VS/VK) is niet mijn vriend.

De Nederlandse staat en de EU bevindt zich op slopershoogte.

Uw bondgenoot is de bakker om de hoek, de loodgieter een paar straten verder en de boer rondom de gemeente.

Soevereiniteit.

Maria V
Maria V
5 maanden geleden

Dank je wel voor dit super stuk! Zo is het!