Oud-bondskanselier Angela Merkel heeft van de VN-cultuurorganisatie UNESCO de Vredesprijs gekregen. “De hele jury was geraakt door haar moedige beslissing in 2015 om meer dan 1,2 miljoen vluchtelingen op te nemen, met name uit Syrië, Irak, Afghanistan en Eritrea, ” zei de voorzitter van de jury en 2018 Nobelprijswinnaar voor de Vrede Denis Mukwege in Parijs. “Het is een les die ze aan de geschiedenis nalaat.”

Ook UNESCO-directeur-generaal Audrey Azoulay bracht hulde aan Merkels inzet, meldt Free West Media. “Vrede stichten betekent ook deuren openen voor hen die lijden”, legde ze uit. “Het besluit van de jury herinnert ons eraan dat het verwelkomen van migranten en vluchtelingen een belangrijk aandachtspunt is.”

De Vredesprijs wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt aan personen, organisaties of instellingen die zich bijzonder hebben ingespannen voor het bevorderen, onderzoeken of waarborgen van de vrede .

In Hongarije heersen ondertussen “belegeringsachtige toestanden” aan de zuidgrens met Servië, zoals Balázs Orbán, de politiek directeur van premier Viktor Orbán, op zijn Facebook-pagina zei. Volgens Balázs Orbán is het aantal grensovertreders in Hongarije met meer dan 90 procent gestegen. Hij legde uit dat de voedselcrisis als gevolg van de oorlog nu al zijn effecten laat zien en dat de illegale migratie toeneemt. Al in juni meldde Boedapest dat de situatie op de Balkanroute weer verslechtert.

Balázs Orbán deelde in zijn bijdrage ook enkele onderzoeken mee, volgens welke dit jaar niet minder dan 36 miljoen mensen hun huizen in Afrika zijn ontvlucht als gevolg van verslechterende economische omstandigheden en politieke instabiliteit, en velen van hen reeds hun weg naar Europa hebben gemaakt. Een van de belangrijkste bestemmingen voor migranten is Duitsland, dat volgens critici nu al te maken heeft met een bevolkingsuitwisseling die vergelijkbaar is met die in Oostenrijk, als gevolg van de massa-immigratie die al decennia lang plaatsvindt.

John Kerry voorspelt 100 miljoen vluchtelingen naar Europa door wereldwijde hongersnood

Zelfs de uiterst linkse minister-president van Baden-Württemberg Winfried Kretschmann meent dat Duitsland door het toenemende aantal vluchtelingen met grote huisvestingsproblemen te kampen heeft. Minister van Justitie Marion Gentges had eerder al gezegd dat de situatie zeer ernstig is.

Kretschmann zei dinsdag tegen de Südwest Presse: “,,We hebben nu al meer vluchtelingen dan in de vluchtelingencrisis van 2015.” Hij waarschuwde: “De bevolking moet erop voorbereid zijn dat we opnieuw in moeilijke situaties terecht zullen komen.” Eerder sloot minister van Justitie en Migratie Marion Gentges (CDU) niet uit dat sporthallen opnieuw als noodopvang moeten worden gebruikt, aldus de Stuttgarter Zeitung.de.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Bijna 64.000 strafbare feiten gepleegd door “immigranten” in slechts drie maanden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
5 maanden geleden

Ray
Ray
5 maanden geleden

Dead woman walking, dus gun deze farce haar dat dan maar even.
Er komen militaire tribunalen, en zij zal dat niet overleven.

Jerome
Jerome
5 maanden geleden

(((Wir))) schaffen das.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De internationale samenzwering van duivelaanbidders geven elkaar graag schouderklopjes, medailles en titels, om in typische satanistische traditie hun moordlustige en destructieve werk voor te stellen alsof het positief en vredevol is.

Demonia Merkel heeft haar hoeven en haar hoorns op dat vlak goed verdiend, door Duitsland open te stellen voor miljoenen primitieven uit alle uithoeken van de wereld, en hen in het Duitse Volk te mengen.

Nu rust ze op haar duivelse lauweren, en hoopt ze dat het gif dat ze heeft geïnjecteerd, als een kankergezwel heel Duitsland gaat overwoekeren.

Wij hebben geen keuze, wij moeten ze terug buitenwerken, als ons Volk wil overleven.

Het gaat niet makkelijk zijn, maar … Wir schaffen das!