Het aantal sterfgevallen in 2022 is op het hele continent nu hoger dan in 2020 of 2021 – zelfs met een veel lager aantal Covidsterfgevallen.

De vreemde en schijnbaar oneindige stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in de mRNA-gevaccineerde landen gaat door, schrijft Alex Berenson.

Vanochtend hebben Europese onderzoekers hun meest recente wekelijkse rapport over sterfgevallen in het hele continent vrijgegeven:

bron

Tot de landen die aan dit netwerk rapporteren, behoren alle grote landen in West-Europa. Week na week hebben zij in 2022 sterfgevallen geteld die ver boven het normale aantal liggen.

Het totale aantal sterfgevallen ligt nu op dit punt in 2022 hoger dan op hetzelfde punt in 2020 of 2021.

Ik zal dit blijven zeggen tot iemand er aandacht aan besteedt: NIEMAND VERWACHTTE DAT DE STERFTE BOVEN NORMAAL ZOU BLIJVEN TOEN COVID-STERFTE DAALDE.

In feite gingen demografen en wetenschappers er in het algemeen van uit dat het tegenovergestelde zou gebeuren. Covid sterfgevallen komen meestal voor bij mensen aan het eind van hun leven, hetzij door gevorderde leeftijd, morbide obesitas, of andere ernstige comorbiditeit. Demografiedeskundigen gingen er dus van uit dat het aantal sterfgevallen onder het gemiddelde zou blijven gedurende maanden of jaren nadat Covid was afgelopen of bijna was afgelopen.

In plaats daarvan heeft het tegenovergestelde plaatsgevonden.

Erger nog, de meest uitgesproken verandering (in vergelijking met het verwachte aantal sterfgevallen) doet zich voor bij tieners en volwassenen onder de 50 jaar, die – in Europa althans – nauwelijks extra sterfgevallen kenden vanaf Covid of tijdens de 2020 of de eerste helft van 2021.

De tweede grafiek hierboven laat dit duidelijk zien; het aantal sterfgevallen bij mensen onder de 15 was in Europa tot ongeveer een jaar geleden lager dan normaal. Sindsdien liggen ze ruim boven normaal. Voor Europeanen van 15-44 jaar is de trend nog duidelijker en opvallender.

Tussen maart 2020, toen Covid begon, en de vroege zomer van 2021, toen de meeste Europese landen massaal vaccinaties begonnen aan te bieden aan mensen onder de 50, had het continent ongeveer 3.500 extra sterfgevallen van jongvolwassenen. In het jaar daarna heeft Europa er ruwweg twee keer zoveel gehad, ongeveer 7.000.

Het is niet alleen Europa. Ook in de Verenigde Staten is het aantal sterfgevallen hoger dan verwacht, hoewel onze gegevens te laat komen en achterlopen en we een vreselijke opioïde-epidemie hebben die de zaak nog ingewikkelder maakt. Ook in Australië ligt het aantal sterfgevallen ver boven het normale niveau.

Wat zit er achter al deze sterfgevallen?

Er zijn mogelijke redenen die geen zevenletterwoord bevatten dat begint met de letter v, maar ze worden minder aannemelijk naarmate de trend zich week na week voortzet. Zo erg als de sterfgevallen zijn, erger is de terughoudendheid van regeringen of volksgezondheidsautoriteiten om er zelfs maar over te praten.

Als zij bang zijn dat praten over deze realiteit “samenzweringstheorieën zal aanwakkeren” of de vraag naar de mRNA-prikken zal schaden, heb ik nieuws voor hen. De vraag naar de injecties is gestabiliseerd en komt niet meer terug, en het niet bespreken van zoiets basaals als het aantal mensen dat sterft zal de samenzweerders alleen maar aanwakkeren. Tellingen van sterfgevallen waren de conditio sine qua non van de Covid epidemie; om nu te doen alsof ze er niet toe doen is bizar.

(Weet je nog dat het aantal doden telde? Dat waren nog eens tijden…)

Regeringen over de hele wereld hebben er alles aan gedaan om gegevens te verbergen die aantonen hoe slecht de Covid-prikken nu werken tegen Omicron. Maar ze zullen niet kunnen stoppen met het rapporteren van het sterftecijfer door alle oorzaken, wat betekent dat we deze trends de komende maanden allemaal zelf zullen kunnen zien.

Laten we allemaal – gevaccineerd en vaccinvrij – hopen dat ze snel weer normaal worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Daar depopulatie de bedoeling was en is van de regeringen zal deze trend doorgaan.

Hun gedrag is ook een zéér sterke aanwijzing van OPZET. Hun gedrag wijkt voor 100% af van een oprechte regering die overvallen wordt door ‘vaccin bijwerkingen’.

Ze wisten voor de eerste prik werd gezet wat de gifprikken zouden gaan doen en doen er nu alles aan om dat te verbergen en grijpen hun laatste kans om de laatste niet oplettende nog naïeve burger een dubbele dosis vergif in de arm te prikken.

Dit is moord met voorbedachte rade. Ruimte voor twijfel is er inmiddels niet meer.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Laat ze lekker afsterven die prikgeile geitenbreiers. We hebben ze genoeg gewaarschuwd en zijn uitgekotst. Ik hoor hier steeds meer ambulances en het klinkt me als muziek in de oren.

Anna
Anna
4 maanden geleden

En nu gaan ze “ de vaccin zeloten” weer “vrolijk “ opnieuw beginnen.
De GGD “ verkapte moord “ lokaties worden weer in gereedheid gebracht.
de EMA heeft het “ nieuwe vaccin goed gekeurd,( fijn voor Kuipers’ dan is hij niet verantwoordelijk voor de bijwerkingen) en het is…… o ja…….. voorlopig goed gekeurd, want het is en blijft een EXPIRIMENT. er is een “ nieuwe factor” omicron naast het Wuhan virus, nucleïne zuur, aan de gifspuit toegevoegd, zonder verder nader onderzoek en zo . komt dit goedje op de markt, en als een pakketje met nano partikel vetbolletjes mRNA wat zowel schadelijk en giftig en uiteindelijk dodelijk is.Wordt weer “uitgedeeld aan volledig onwetende mensen, bange schapen…. Als deze mensen toch eens wisten aan welk medisch project ze mee deden zouden ze zich dood schrikken….
….
Vooruit daar gaan we weer….. mensen zijn zo bang en zo gehoorzaam aan de overheid en Farma boeven dat het Hemds mouw weer omhoog gaat. Hoe lang kunnen ze dat nog volhouden…… enne wat zal dan NOG MEER van deze ROMMEL in een mensen lichaam doen.
We houden de oversterfte goed in de gaten.
Ik wens alle komende vaccinatie “patiënten “ een lang en gezond leven…..