Het ministerie van Onderwijs van de deelstaat Queensland in Australië heeft aangekondigd het salaris te zullen verlagen van leraren en bestuurders die blijven weigeren zich te laten vaccineren tegen COVID-19. De loonsverlaging kan variëren van $500 tot $3,000, afhankelijk van de rang, meldt RT.de.

Het ministerie van Onderwijs van de deelstaat Queensland neemt momenteel vergaande disciplinaire maatregelen tegen zo’n 900 leraren, ondersteunend personeel, administrateurs en schoonmakers die zich niet hebben gehouden aan de verplichte vaccinatiebevelen. Volgens de Australische media noemde Tracy Tully, secretaris van de Teachers’ Professional Association (TPA), de brief en de daarmee gepaard gaande dreiging van aanzienlijke salarisverlagingen “schandalig”. TPA is een nationale organisatie die de beroepsverenigingen van leraren in heel Australië ondersteunt en vertegenwoordigt.

Tully legde uit dat niet om medische redenen zou worden gedreigd, aangezien al degenen die waren aangeschreven, zouden mogen blijven werken. De vertegenwoordiger van de leraren wordt geciteerd als zeggend:

“Deze leraren hebben vanaf het begin voorop gelopen bij de COVID en om hen plotseling zo te behandelen is absoluut demoraliserend. De reden waarom het om straffen gaat is omdat zij dat kunnen, en het is een kleine selecte groep, en als kleine selecte groep kunnen zij gemakkelijk worden aangepakt.”

Het ministerie van Onderwijs reageerde op de kritiek door te verklaren dat “99 procent van de ongeveer 54.000 leraren aan de eisen heeft voldaan”. Volgens de brief dreigt de salarisverlaging vooralsnog over een periode van 18 weken. Een woordvoerder van het Ministerie van Onderwijs bevestigt de plannen en zegt dat de “disciplinaire straf ongeveer 25-90 Australische dollars per week gedurende 18 weken bedraagt, wat gelijk staat met het salaris van een personeelslid”. In de brief staat ondubbelzinnig:

“Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de ernst waarmee het departement uw ongepast gedrag en het niet opvolgen van de instructie beoordeelt.”

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Australië en huidig rector van de Australische Nationale Universiteit, Julie Bishop, uitte kritiek op de disciplinaire maatregelen:

“Ik zou graag het medisch advies zien dat een dergelijke straf rechtvaardigt voor mensen die een besluit hebben genomen. Het is nogal hard. Ik denk niet dat dit een logische test doorstaat en het is een straf die ze (leraren) niet verdienen.”

Bishop herinnerde eraan dat “de bestraffing van de 900 leraren en personeelsleden zou plaatsvinden tegen de achtergrond van een landelijk lerarentekort”. Het was daarom “moeilijk te rechtvaardigen dat mensen blijven werken maar voor minder geld dan hun collega’s”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Totale ramp door ZeroCovid en massavaccinatie in Australië en Nieuw-Zeeland

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arendsoog
Arendsoog
6 maanden geleden

Misschien ligt het aan mij, maar hoe kan het dat daar, Australië, geen griep is, het is daar toch winter……

walhalladome
walhalladome
6 maanden geleden
Antwoord aan  Arendsoog

Simpel, omdat er heel veel al dood gaan aan SADS of ziek zijn van nevenschade. Maar daar wordt de nadruk natuurlijk niet op gelegd. De incidentie gaat door het dak daar. Griep of Covid kan natuurlijk niet want de injecties “moeten” natuurlijk wel geacht worden te werken. De statistieken is dus wederom één groot bedrog.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Gewoon naar Nederland vertrekken. Wij hebben groot tekort aan leraren en slechter dan onze leraren kunnen ze niet zijn.

Petra
6 maanden geleden

Australië gaat hiermee volledig op de Fascistische toer. De code van NEURENBERG wordt hier wel erg zwaar overtreden.

Doodstraffen voor de schuldigen zal tzt dan ook de logische oplossing zijn.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Naar het einde van de oorlog besloten Roosevelt en Churchill dat ze de volledige Duitse politieke en militaire top na de oorlog gewoon zouden doodschieten.

Maar Stalin vond het beter eerst grote schijnprocessen te organiseren, om eerst de reputatie van de Duitsers tot de grond af te breken, met allerlei leugens en valse beschuldigingen.
De Duitse beschuldigden zouden tijdens het proces niet het recht of de mogelijkheid hebben de beschuldigingen te ontkennen.

En daarna konden de Geallieerden hen vermoorden, en het een aura van “gerechtigheid” geven.

Stalin had veel ervaring met schijnprocessen, en wist dat dit qua propaganda veel meer impact had dan hen gewoon te vermoorden.

En zo ontstonden de Neurenberg schijnprocessen.

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Dat heb ik haar al een keer uitgelegd, onder een ander artikel, blijkbaar wil het kwartje niet vallen. Ook het noemen van het huidige Australië als zijnde fascistisch geeft nu niet echt blijk van enig juiste inzicht.

Steven
Steven
6 maanden geleden

Ik zou zeggen.. massaal baan opzeggen en ander werk gaan zoeken!

Rudolf
Rudolf
6 maanden geleden

Loonsverlaging ? Had begrepen dat iedereen die de jab weigerde daar in een kamp werd gezet..Is dit een verbetering !? Uitbarsting van nieuwe vrijheid ?