De crisis op de Europese gasmarkt kan leiden tot een lagere productie van toiletpapier in Duitsland, aldus Martin Krengel, voorzitter van de nationale vereniging van de papierindustrie, Die Papierindustrie.

“Wij zijn met name afhankelijk van gas voor de productie van tissuepapier. Zonder gas kunnen wij de bevoorradingszekerheid niet langer garanderen”, aldus Krengel in een donderdag gepubliceerde verklaring.

Volgens gegevens van Die Papierindustrie gebruikt elke Duitse burger gemiddeld 134 rollen toiletpapier per jaar. “In de huidige energiecrisis is het onze topprioriteit de mensen van dit belangrijke basisproduct te voorzien”, benadrukte Krengel.

Vorige maand waarschuwde de Beierse papiervereniging dat in bedrijf zijnde papierfabrieken onrendabel kunnen worden als zij door aardgastekorten gedwongen worden op een lagere capaciteit te werken.

Duitsland en de EU als geheel hebben onlangs te maken gehad met een aanzienlijke vermindering van de aardgasleveringen uit Rusland, wat heeft geleid tot talrijke waarschuwingen voor mogelijke industriële sluitingen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Volksopstanden verwacht – Scholz en zijn coalitie bereiden zich voor op de staat van beleg!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Dat is helemaal niet erg ! Die Duitsers waren eens een volk van Punktlichkeit en makers van kwaliteitsproducten, nu zijn ze afgegleden tot een ziek en zwak volgzaam volkje. Ze zullen graag elkanders reet zuiver likken en geen W.C. papier nodig hebben. Leck mich am Arsch !

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Binnenkort zal het WEF twieten:
“Om de planeet te redden zal iedereen voortaan zijn WC papier wassen en steeds hergebruiken!”

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Veel scheiters in nood dan !