Het is meer dan vier keer zo voedzaam als koemelk en de onderzoekers denken dat het de sleutel kan zijn tot het voeden van onze groeiende bevolking in de toekomst, schrijft de 2ndsmartestguyintheworld.

Volg het geld.

Marionet Bill Gates en zijn “non-profitorganisaties” zijn Rockefeller Cult knooppunten.

Het WEF en de VN zijn ook vitale cultknooppunten.

Kakkerlakkenmelk wordt binnenkort gepromoot als vervanger van koemelk.

In een Science Alert artikel uit 2018 getiteld, Scientists Think Cockroach Milk Could Be The Next Superfood, And We Wish We Were Kidding worden de volgende beweringen gedaan:

Een internationaal team van wetenschappers heeft in 2016 de sequentie bepaald van een proteïnekristal dat zich in de middendarm van kakkerlakken bevindt. De reden?

Het is meer dan vier keer zo voedzaam als koemelk en de onderzoekers denken dat het de sleutel zou kunnen zijn om onze groeiende bevolking in de toekomst te voeden.

De neo-Malthusiaanse angstzaaierij van PSYOP-CLIMATE-CHANGE en groeiende bevolkingen is altijd het voorwoord van de leugenachtige toonhoogte.

Dat een insect melk produceert is al fascinerend, maar wat onderzoekers fascineerde was het feit dat één zo’n eiwitkristal meer dan drie keer de hoeveelheid energie bevat die in eenzelfde hoeveelheid buffelmelk zit (die ook nog eens meer calorieën bevat dan gewone koemelk).

Het is duidelijk dat het melken van een kakkerlak niet de meest haalbare optie is, dus besloot een internationaal team van wetenschappers onder leiding van onderzoekers van het Institute of Stem Cell Biology and Regenerative Medicine in India de genen die verantwoordelijk zijn voor de productie van de melkeiwitkristallen te sequencen om te zien of ze die op de een of andere manier in het lab konden repliceren.

“Het is time-released voedsel,” zei Subramanian Ramaswamy, die het project leidde.

Laten we nu het geld volgen:

Het onderzoek is gepubliceerd in IUCrJ, het tijdschrift van de International Union of Crystallography.

In de Acknowledgements gedeelte van het onderzoek staat het volgende:

Wij danken de beamline crews bij APS IMCA en GMCA en Kevin P. Battaile, BNL X12, ALS 4.2.2 en Jay Nix, SLS PXII en Ehmke Pohl, Photon Factory BL-1A en SOLEIL PROXIMA-1. Wij danken Jim Pflugrath voor zijn bijdrage aan de uitvoering van dit project. Wij danken de infrastructurele steun van R. Sowdhamini, NCBS voor het uitvoeren van moleculaire dynamica simulaties. SB wil graag het Department of Biotechnology, Government of India bedanken voor een beurs. SR wil graag de subsidie BT/PR5801/INF/22/156/2012 van het Department of Biotechnology, Government of India, bedanken.

Het ministerie van Biotechnologie van de Indiase regering wordt voor een niet onbelangrijk deel gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation:

Verlenging van het memorandum van overeenstemming tussen het departement Biotechnologie, ministerie van Wetenschap en Technologie, regering van India, en de Bill & Melinda Gates Foundation voor het partnerschap Grand Challenges India om onderzoek en innovatie te versnellen voor wereldwijde gezondheidsbehoeften –

Het Department of Biotechnology (DBT) en de Bill & Melinda Gates Foundation hebben op 7 juni 2022 in New Delhi het oorspronkelijk in 2012 ondertekende memorandum van overeenstemming (MoU) verlengd om innovatieve benaderingen te ondersteunen voor de ontwikkeling van nieuwe preventies, therapieën en interventies die nodig zijn om ongelijkheden op het gebied van gezondheid (mens en dier), voedsel en voeding op te lossen.

DBT en de Gates Foundation hadden eerder, op 18 juli 2012, een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend voor samenwerking op het gebied van gezondheid en ontwikkeling, voor een periode van vijf jaar, dat opnieuw met vijf jaar werd verlengd tot 17 juli 2022. In het kader van dit gezamenlijke partnerschap zijn de afgelopen 10 jaar programma’s uitgevoerd op diverse gebieden zoals de gezondheid van moeder en kind, voeding, sanitaire voorzieningen, besmettelijke ziekten en gegevenswetenschappelijke benaderingen. Het programma heeft ook de beste onderzoekers en innovatoren van het land samengebracht met internationale beste praktijken om enkele van de grote uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd, aan te pakken.

Bron.

Zoals deze substack graag schrijft, vloeien alle psyops in en uit elkaar.

Let op het bovenstaande “gezondheid van moeder en kind, voeding, sanitaire voorzieningen, besmettelijke ziekten” dat code is voor sterilisatie, door “vaccins” veroorzaakte ziekte, slechte voeding, ondermaatse sanitaire voorzieningen en meer besmettelijke ziekten.

Als de miljarden en miljarden die door Gates c.s. in ontwikkelingslanden worden “geïnvesteerd” voor hun dodelijke vaccinprogramma’s, in plaats daarvan zouden worden gebruikt voor lokale voedselproductie en daadwerkelijke sanitaire voorzieningen, dan zouden deze Memorandum of Understanding (MoU) programma’s na een paar groeiseizoenen niet meer nodig zijn. Maar Gates et al. zijn eugenetica en dood en verderf zaaiende handelaren, en niets meer.

En toch is het een wonder waarom Indiërs zo boos zijn op Bill Gates?

Vorige maand haalden de scheiding van Bill Gates en beschuldigingen van seksueel wangedrag de krantenkoppen in de westerse media. Maar in India liggen de miljardair en zijn stichting al maanden onder vuur om heel andere redenen. Indiërs hebben opgeroepen tot de arrestatie van Gates wegens vermeende schendingen van de medische ethiek en wetten door de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) in het land. In mei was #ArrestBillGates trending op Twitter in India, als onderdeel van een campagne waarin de Indiase autoriteiten werden opgeroepen de BMGF en Gates aan te klagen wegens het uitvoeren van illegale medische proeven op kwetsbare groepen in twee Indiase deelstaten.

De sociopatische crimineel Bill Gates en zijn partners in misdaad het WEF en de VN maken zich op om kakkerlakkenmelk toe te voegen aan hun synthetisch gifvlees en insectenvoedselmenu’s.

Al dit “voedsel” is zeer giftig voor mensen:

Wat zit er precies achter de VN en WEF agenda om ons insecten te laten eten?

Volg het geld rechtstreeks naar de ontvolking en controle van de 4de Industriële Revolutie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates aangeklaagd voor moord op COVID-19-vaccindode in India’s Hooggerechtshof – Doodstraf geëist

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Alleen ZOOGDIEREN geven melk. Insekten doen dat niet!

Dus, WEF monsters, houd op met onzin te vertellen.

Barry
Barry
5 maanden geleden

Uit Nieuwspaal?

Dee
Dee
5 maanden geleden

Kakkerlakken. Hebben zij het over henzelf?

Balou
Balou
5 maanden geleden

Ja, ja, die vakinhoudelijke onbenullen die zichzelf “wetenschappers” noemen van het wef, vn, who en de rest van die kliek psychopaten kennen we intussen wel! Die dolgedraaide zotten durven ook te beweren dat dennenappels eten gezonder zijn dan Jona Gold en bakstenen de perfecte vervanger is voor koekjes. Die beweren vanalles maar hebben nergens tastbare bewijzen van terwijl de bewijslast van die beweringen totaal bij hun ligt!!!! Dus: Eerst de harde bewijzen op tafel en dan nog neem ik zelf in overweging wat ik zal eten of drinken, mafketels!

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Balou
Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Best interessant en mogelijk is er wat van waar en zit er iets in ondanks de bron waar het vandaan komt..Maar het uitgangspunt is kwatsch, de hele hypocriete leugen die ze altijd aanvoeren dat ze het allemaal doen om de groeiende wereldbevolking te kunnen (blijven) voeden…Er ís helemaal geen echt voedingsprobleem, nu niet en straks niet : er is een enorm politiek, moreel en –mede daardoor–logistiek probleem…Zelfs biologische land- en tuinbouw kan aangetoond een veelvoud van de hudige wereldbevolking voeden…De zogenaamde 20% minder opbrengst wordt ruim gecompenseerd door de 100% hogere voedingswaarde vergeleken bij de gangbare inferieure rotzooi..Je kunt geen appels met stront vergelijken, haha ! Zogenaamde gebrek aan grond is ook gelogen, maar dan nog, realiseer je eens hoe grote arealen alleen al gebruikt worden voor pure genotmiddelen als koffie, thee, wijn etc. etc. Maar zelfs dat hoeven we niet op te geven ! En wat de actie vanuit India tegen Gates betreft : hoop dat ze hem inmaken en afmaken…