Inmiddels bent u ongetwijfeld bekend met de beroemde video uit 2016 van het World Economic Forum (WEF), genaamd “8 voorspellingen voor de wereld in 2030”, meldt Threadsirish.

De 8 voorspellingen waren

  1. Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn. Wat je ook wilt, je huurt het en het wordt geleverd door een drone.
  2. De VS zal niet de supermacht van de wereld zijn. Een handvol landen zal domineren.
  3. Je zal niet sterven wachtend op een orgaandonor. We zullen geen organen transplanteren. In plaats daarvan printen we nieuwe.
  4. Je zult veel minder vlees eten. Een occasionele traktatie, niet een hoofdbestanddeel. In het belang van het milieu en onze gezondheid
  5. Een miljard mensen zullen ontheemd raken door de klimaatverandering. We zullen vluchtelingen beter moeten opvangen en integreren.
  6. Vervuilers zullen moeten betalen voor het uitstoten van koolstofdioxide. Er komt een wereldwijde prijs op koolstof. Hierdoor zullen fossiele brandstoffen verleden tijd worden.
  7. Je zou je kunnen voorbereiden om naar Mars te gaan. Wetenschappers hebben ontdekt hoe ze je in de ruimte gezond kunnen houden. Het begin van een reis om buitenaards leven te vinden.
  8. Westerse waarden zullen tot het breekpunt getest zijn. De controlemechanismen die onze democratieƫn schragen, mogen niet worden vergeten.

Het WEF doet het op veel van deze gebieden vrij goed, zoals de afgelopen 2,5 jaar is gebleken. Ik wil me echter concentreren op nummer 3.

U zult niet sterven terwijl u wacht op een orgaandonor. We zullen geen organen transplanteren. In plaats daarvan printen we nieuwe.

Wat bedoelt het WEF hiermee ? Ze hebben het over 3D-printen. Natuurlijk doen ze het voorkomen alsof het iets heel positiefs is zonder hun ware bedoelingen te onthullen.

Wat is 3D-printen ?

“3D-printen is een vorm van additieve vervaardiging waarbij materiaal wordt gebruikt om lagen in 3D-objecten te bouwen. In wezen wordt er geprint door druppelsgewijs materiaal (meestal een vorm van plastic) toe te voegen. De 3D-printer tekent een vorm op een plat oppervlak en tekent er vervolgens een andere overheen tot het model compleet is”

Een van de manieren waarop ze van plan zijn 3D-printen te gebruiken is om micro-naaldpleisters te maken voor het covid-vaccin. Ze verkopen het als een voordeel voor de 10% mensen die niet van naalden houden. Gelukkig voor hen.

De uitvinder ervan is Dr Joseph DeSimone die, zoals te verwachten valt, in het WEF zit.

Simone richtte een bedrijf op genaamd carbon 3D dat in 2015 werden uitgeroepen tot een WEF Technology Pioneer.

“We zijn vereerd om te worden geselecteerd als World Economic Forum Technology Pioneer en ons te voegen bij de andere innovatieve bedrijven die deel hebben uitgemaakt van dit programma,” zegt Joseph DeSimone, CEO en mede-oprichter van Carbon3D. “Bij Carbon3D zijn we op een missie om te transformeren hoe commerciĆ«le kwaliteitsonderdelen worden ontworpen en vervaardigd door de fundamentele beperkingen van de huidige 3D-printtechnologieĆ«n aan te pakken.”

Bill Gates is ook een held van hem. Grappig dat hij tweette dat Gates een held was net toen de pandemie wereldwijd werd aangekondigd in maart 2020.

In een video van het WEF met de titel “5 technologieĆ«n die de manier waarop de wereld handel drijft kunnen veranderen” stond 3D-printen bovenaan de lijst.

In de video stond: “3D-printen heeft geholpen de tekorten in de toeleveringsketen tijdens de pandemie te overwinnen door snel persoonlijke beschermingsmiddelen, testkits en zelfs schuilkelders te printen”.

Zo hebben ze vast de productie van PCR-tests opgevoerd. Ze moeten wel denken dat iedereen dom is als ze dat geloven. Waarschijnlijk heeft het niets te maken met het feit dat alles al jaren van te voren was gefabriceerd en klaargezet voor de “pandemie”.

Maar 3D-printen kan toch wel ten goede worden gebruikt? Natuurlijk kan dat. Het enige wat u hoeft te doen is naar de WEF site te gaan en alle positieve dingen te zien waarvoor het kan worden gebruikt.

YouTuber 3D-Print s werelds eerste Raketwerper en vuurt op doel

Er zijn tenslotte 54 artikelen op de site gewijd aan 3D printen in hun Agenda sectie. Ja, het maakt een groot deel uit van hun agenda.

https://www.weforum.org/agenda/3d-printing/

Als u alle 54 artikelen doorleest, zult u zien dat het kan worden gebruikt voor de bouwindustrie en met name voor de bouw van slimme steden. Agenda 30 gaat er immers over mensen in steden te proppen zodat ze gemakkelijk in de gaten kunnen worden gehouden.

Het kan ook worden gebruikt voor 3D-geprinte scholen en huizen die Afrika kunnen transformeren.

Met andere woorden, 3D-printing zou de huizencrisis kunnen oplossen, maar denkt u echt dat dat het uiteindelijke doel van het WEF is? Afrika is altijd al een proeftuin geweest voor de globalisten. Ze geven helemaal niets om Afrika.

3D printen kan ook gebruikt worden om het leven van transplantatie patiƫnten te redden. Blijkbaar is er een wereldwijd tekort aan organen.

Heeft het Rode Kruis organen van kinderen geoogst in NAVO OekraĆÆne?

Ik zou zeggen dat een of twee mensen op Epstein Island die betrokken waren bij kinderhandel daar misschien meer van weten, velen van hen zijn naar verluidt WEF-lid.

Johnson & Johnson (WEF partner)

die het one shot covid vaccin maakte ziet ook een rol weggelegd voor 3D digitaal printen. In 2017 verscheen een artikel waarin stond.

Johnson & Johnson kijkt naar toekomst van gepersonaliseerde geneeskunde door 3D-printen.

Het artikel vervolgt –

“3D-printen in de gezondheidszorg wordt, zo niet helemaal mainstream, iets dat gemeenschappelijk genoeg is dat de meeste mensen op zijn minst hebben gehoord van 3D-geprinte protheses, of implantaten, of chirurgische modellen. De technologie wordt gebruikt door zowel grote bedrijven als kleine klinieken, maar het zijn de grote bedrijven die echt een rol kunnen spelen om het snel in de mainstream te brengen.

Er zijn weinig medische bedrijven die groter of invloedrijker zijn dan Johnson & Johnson, en het bedrijf heeft 3D-printen op grote schaal omarmd door samenwerkingen aan te gaan met HP en andere bedrijven om geavanceerde toepassingen voor 3D-printen in de biomedische sfeer te ontwikkelen”.

HP is ook een WEF-partner.

Volgens de WEF-site kan 3D-printing ook worden gebruikt voor brandwondenslachtoffers en mensen die ledematen hebben verloren. Noem me een cynicus, maar misschien zijn sommige van de mensen op wie ze zich hier richten wel degenen die ernstige bijwerkingen van het vaccin hebben ondervonden. Het is echt een geval van het probleem veroorzaken en dan de oplossing bieden.

Het is echter pas wanneer je naar beneden scrollt naar de zeer goed begraven 4e pagina op de WEF site dat je ziet waar 3D printen mogelijk naar toe gaat.

Het allereerste artikel dat in 2017 op de WEF-site verscheen en te maken had met 3D-printen, heette –

Je kunt misschien voedsel 3D-printen. Maar zou je het opeten?

U denkt dat ik overdrijf als ik zeg.

“Zou u zich kunnen voorstellen dat u een 3D-geprinte kalkoen serveert voor de kerstlunch? Of kauwen op een 3D-geprinte pizza als middagsnack?

Dit is niet zo vergezocht als het klinkt. Hoewel 3D-printers vooral in het nieuws zijn geweest vanwege hun vermogen om oneetbare producten te maken, worden ze ook steeds vaker ingezet voor culinaire doeleinden.

Dat zijn ook niet mijn woorden. Ik heb ze rechtstreeks uit de openingsalinea van het artikel gelicht.

https://www.weforum.org/agenda/2017/01/you-might-be-able-to-3d-print-food-but-would-you-eat-it/

Dit jaar nog, in 2022, heeft het WEF een witboek gepubliceerd met de titel

3D-printen: Een gids voor besluitvormers

Op bladzijde 7 in het hoofdstuk over toekomstige toepassingen staat:

“Bijkomende scenario’s zouden mogelijkheden kunnen omvatten voor massale aanpassing in voeding, mode, auto’s, schoeisel en speelgoed, onder andere sectoren. Bioprinten zou orgaandonatie kunnen vervangen en de voornaamste bron van kunstledematen kunnen worden. Het gebruik van 3DP zou de standaard kunnen worden voor de productie van op maat gemaakte implantaten en protheses”.

Voedsel en voeding zijn duidelijk het doelwit. Het nummer 1 doelwit is vlees. Dit sluit naadloos aan op de 4e voorspelling van de “8 Voorspellingen voor de Wereld in 2030”

Je zult veel minder vlees eten. Een occasionele traktatie, geen hoofdbestanddeel. In het belang van het milieu en onze gezondheid.

Vergeet niet dat 3D-printen de 3e voorspelling is. Hoe zouden deze hand in hand gaan? Een mogelijke verklaring komt van een team van wetenschappers in Israƫl. Zij creƫren plantaardig vlees met vet, bloed en spieren door middel van 3D-printing. Natuurlijk heeft het WEF een video over dit onderwerp. Ik heb het hieronder getranscribeerd.

“Wetenschappers in IsraĆ«l creĆ«ren plantaardig vlees dat vet, bloed en spieren heeft die de structuur van een hele koe nabootsen. De steaks worden gemaakt door krachtige 3D-printers die verschillende lagen printen om echt vlees na te bootsen.

Alexey Tomsov – Voedingsingenieur bij Redefine Meat

Wij analyseren de verschillende bestanddelen van die mooie stukken vlees en proberen uit te vinden welke de belangrijkste zijn die wij moeten nabootsen om die mooie stukken vlees te verkrijgen. We hebben 3 hoofdbestanddelen geĆÆdentificeerd, de spieren, het bloed en het vet. Dit zijn de componenten die we moeten nabootsen om de perfecte, mooie biefstuk te verkrijgen.

WEF – De machines kunnen momenteel tot 6 kg vlees per uur printen, maar het doel is om elke dag het equivalent van vlees van Ć©Ć©n koe te maken. Het bedrijf is van plan om de steaks later dit jaar in restaurants te testen voordat het in 2021 3D-printers op industriĆ«le schaal aan vleesdistributeurs gaat leveren.

Eschar Ben Shitrit – CEO Redefine Meats

Onze technologie kan hele stukken vlees maken, net zoals een koe dat kan, op een veel efficiƫntere manier en tegen lagere kosten, en is natuurlijk veel beter voor het milieu.

WEF – Gehoopt wordt dat het gebruik van technologie om realistisch vlees te maken, kan helpen bij de wereldwijde voedseltekorten en tegelijk de uitstoot van broeikasgassen door vee kan verminderen. Er is nog een lange weg te gaan voordat hi-tech alternatief vlees is geprint of in het lab is gekweekt op een massale schaal waarbij genoeg wordt geproduceerd om te helpen volledig nieuwe voedselsystemen voor de toekomst te creĆ«ren”.

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar het is een shit idee van Ben Shitrit, de CEO van Redefine Meats. Je hebt ongetwijfeld aan de video gezien dat we worden klaargestoomd voor wereldwijde voedseltekorten. Deze video kwam uit in 2020. Toeval, ik denk het niet.

Het wordt echter nog beter. In een andere WEF video uit 2021…

“Chef-koks zeggen dat deze 3D-geprinte biefstuk net zo smaakt als het echte vlees. Hij is volledig plantaardig en gemaakt van soja, erwteneiwit, kikkererwten, rode biet, voedingsgist en kokosvet. Een hightech printproces maakt gebruik van AI en machinaal leren om het de textuur van flanksteaks te geven.

De maker Redefine Meat test de steaks in Europa, waar ze tegen eind 2022 duizenden restaurants zouden kunnen bereiken. Klanten kunnen zelfs hun eigen stuk rundvlees samenstellen, met vermelding van gewicht, soort deelstuk en vet- en eiwitgehalte.

Echt rundvlees heeft een enorme ecologische voetafdruk en is verantwoordelijk voor 41% van de wereldwijde ontbossing voor begrazing. De productie verbruikt grote hoeveelheden water en stoot schadelijke broeikasgassen uit.

Ondertussen tonen studies aan dat het eten van te veel rood vlees het sterfterisico verhoogt. Alternatief vlees kan groener, gezonder en diervriendelijker zijn. De markt voor alternatief vlees kan tegen 2029 een waarde van 140 miljard dollar vertegenwoordigen en goed zijn voor 10% van de vleesconsumptie in de wereld.

We kunnen allemaal zien waar dit heen gaat. Duurzaamheid, klimaatverandering, Agenda 2030 en cherry picked studies die beweren dat vlees dodelijk kan zijn. Wat een hoop onzin.

Het kan niet meer dystopisch worden of wel. Ik haat het om je dit te vertellen…

Je dacht waarschijnlijk dat het al erg genoeg was dat Klaus Schwab ons vertelde dat we insecten moesten eten in plaats van vlees. Wat kan er erger zijn dan insecten eten? Wat denk je van 3D-geprinte insecten. Ja, serieus.

Zoals sciencedirect.com meldt, heeft een team van onderzoekers aan de Singapore University of Technology & Design (SUTD) gezocht naar manieren om met toekomstige voedselvoorzieningsproblemen om te gaan en besloten er gewoon een paar te printen. In plaats van krekels of larven alleen te eten, besloten de onderzoekers om ze te combineren met meer algemeen gegeten groenten zoals wortelen om de smaak te veranderen.

3D-printing van insecten gemengd met groenten zou ons kunnen helpen om voedselcrisis te voorkomen

Klinkt heerlijk, nietwaar. Ja, Dystopia is goed en echt hier.

De 3D-printing methode voor voedsel kan insectproteĆÆnen mainstream maken. De eet insecten beweging is het laatste zetje van de groene klimaat agenda gekken die boerderijen willen elimineren. Het sluit allemaal mooi aan bij Agenda 2030.

Zin in 3D-geprint vlees of krekels als lunch of misschien een echte biefstuk zoals ik hieronder gekookt heb, samen met wat asperges en avocado. Ik weet waar ik voor zou gaan…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat zit er precies achter de VN en WEF agenda om ons insecten te laten eten?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steven
Steven
5 maanden geleden

Wat is de volgende stap… een 3D leger printen om tegen de bevolking en Rusland in te zetten?

Vilseledd
Vilseledd
5 maanden geleden

3D-printen is geen baanbrekende technologie. Het is het simpelweg stapelen van kleine blokjes. Er zit ook nauwelijks ontwikkeling in.

Petra
5 maanden geleden

Palmolie is de belangrijkste reden voor ontbossing in Indonesiƫ.

Daar staan ze dan met hun lulverhaal….

Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Ook krekels bestaan uit vlees

Balou
Balou
5 maanden geleden

De weerstand groeit en die zal door sinterklaus zwabber en zijn bende criminele psychopaten niet tegengehouden kunnen worden. Het zou nogal iets zijn moest de wereld in handen vallen van een clubje levensgevaarlijke gekken! Nu kan je wel menen dat indien hun dit mislukt op deze manier dat ze andere wapens en het leger zullen inzetten, maar bij het leger zijn er ook velen die ontwaakt zijn en niet medeplichtig willen zijn aan deze grootste misdaad tegen de mensheid en daar komen er dagelijks bij. Het rijk van de criminelen die generatie na generatie decennialang over heel de wereld oorlog gestookt hebben en het bloed aan hun handen hebben van miljoenen en miljoenen onschuldige slachtoffers loopt ten einde. Deze zwaar gestoorde massamoordenaars kennen niks anders dan bloedvergieten om hun niet nalatende ziekelijke drang naar macht proberen te bevredigen en worden zo langzaam maar zeker Ā“s werelds vijand nummer 1, zo komt boontje om zijn loontje.