Deze week hebben we allemaal geleerd hoe Frankrijk 3000 nieuwe “groene politieagenten” bewapent om mensen te arresteren en te vervolgen voor zogenaamde “klimaatmisdaden”, wat bijna alles kan betekenen, inclusief het uitademen van kooldioxide, meldt Mike Adams.

Nu meldt The Counter Signal dat de Canadese regering een nieuwe vervolgings- en verhoorfaciliteit voor klimaatmisdaden aan het bouwen is om ongeveer hetzelfde te doen, alleen wordt het nog erger: Deze faciliteit bevat verhoorkamers en wapenarsenalen. Van TCS:

Het Ministerie van Milieu & Klimaatverandering Canada (ECCC) bouwt een nieuwe faciliteit in Winnipeg die onderdak zal bieden aan een wapenarsenaal, verhoorkamers, biologische laboratoria, kantoren voor mediarelaties, “gecontroleerde stille kamers,” en inlichtingenfaciliteiten.

De plannen, die zijn opgesteld door een bedrijf in Winnipeg, geven een beeld van Trudeau’s toekomstige plannen voor klimaathandhaving.

Verderop in de gang van de voorgestelde “opslagruimte voor vuurwapens” bevinden zich verschillende bewijskamers, verhoorkamers en aangrenzende opnameruimtes.

Merk ook op dat er een “inlichtingenkamer” is, zodat de Canadese inlichtingendiensten boeren en veeboeren kunnen bespioneren om na te gaan of zij misschien “klimaatmisdrijven” begaan die kunnen worden vervolgd.

Het bemesten van gewassen telt binnenkort als een “milieudelict”

Wat voor “misdaden” zullen in Canada worden vervolgd met deze verhoorkamers en wapenmagazijnen? De regeringen van de wereld hebben onlangs de oorlog verklaard aan stikstof, het hoofdbestanddeel van meststoffen voor gewassen, en zij lijken klaar te staan om boeren te gaan ondervragen die stikstof aan hun gewassen toedienen. Binnenkort zult u nieuws horen over “klimaatbekentenissen” van boeren die in de gevangenis worden gegooid omdat ze landbouwpraktijken toepassen die voedsel zouden kunnen opleveren.

Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Van TCS:

Trudeau’s regering heeft onlangs een beleid aangekondigd om het gebruik van kunstmest op Canadese boerderijen met 30% te verminderen. Dit beleid is breed bekritiseerd door boeren in het hele land en door provinciale overheden in de westelijke provincies, met tegenstanders die zeggen dat het de voedselvoorziening zal verlammen.

Volgens sommige waarnemers is er reden om te vermoeden dat deze maatregelen de eerste stappen zijn in de richting van een herhaling van de aanvallen op boeren die in Nederland en elders in Europa tot wijdverbreide onrust hebben geleid.

Hoewel de federale regering dit nog niet heeft bevestigd, wordt gespeculeerd dat de waterbemonsteringen waarvan we nu weten dat ze aan de gang zijn, zullen worden gebruikt als nulmetingen om in de toekomst verminderingen in het gebruik van meststoffen af te dwingen.

Trudeau zet WEF plan door om alle landbouw te vernietigen tegen 2030

Sri Lanka stortte in na verbod op kunstmest

De natie Sri Lanka, die momenteel in een staat van totale ineenstorting verkeert (ineenstorting van de regering, ineenstorting van de financiën, ineenstorting van de energievoorziening, ineenstorting van het vervoer, ineenstorting van de schuldenlast, ineenstorting van de voedselvoorziening en ineenstorting van de medicijnen) begon haar duik in de ellende toen haar aantredende president in 2021 de invoer van stikstofhoudende kunstmest verbood. Dit veroorzaakte een ineenstorting die nog steeds niet is gestopt.

Zoals Dissident eerder berichtte:

Dus wat is er gebeurd?

Nou, de gebruikelijke onzin die we horen van de opperheren in Davos… Sri Lanka zou zich concentreren op een sociale economie, miljoenen uitgeven aan de transformatie naar een nieuw soort kapitalisme. Ze zouden dubbel inzetten op groene energie, klinkt dat bekend in de oren?”

En omdat alles groen werd, gooiden ze hun landbouw en landbouwproductie overhoop. Klinkt dit iemand bekend in de oren? Alles moest biologisch zijn, en alles moest volgens nieuwe regels verbouwd worden.

Volgens het Economisch Wereldforum was alles in orde, maar wat zien we vier jaar later: faillissement, inflatie, wanbetaling, tekorten aan voedsel, tekorten aan grondstoffen, tekorten aan brandstof, en geweld in de straten.

Nu willen leiders van andere naties dezelfde weg volgen naar massale verhongering en armoede. Recente acties in Nederland waren gericht tegen de veestapel vanwege de stikstofproductie, waarbij werd beweerd dat koeienurine een gevaar voor de planeet is. Boeren in Nederland moeten het grootste deel van hun kuddes afmaken, zodat Nederland zijn “stikstofemissiedoelstellingen” kan halen, die allemaal deel uitmaken van een wereldwijd plan om massale verhongering en ineenstorting van de bevolking te veroorzaken.

Deze krankzinnige aanval op stikstof lijkt zich uit te breiden, en als het elders wordt gevolgd, zal het leiden tot wereldwijde hongersnood en ellende, aangezien ongeveer vier miljard mensen op de planeet Aarde afhankelijk zijn van kunstmest op basis van stikstof om zichzelf te voeden.

Neem de stikstofmest weg en er is slechts genoeg voedsel om de helft van de huidige bevolking te voeden. De andere helft verhongert. Dat lijkt het doel te zijn. Het plan wordt al uitgevoerd.

Nogmaals, als u nog niet begint te beseffen wat er staat te gebeuren: de helft van de wereld zal verhongeren als stikstofmest door de wereldregeringen wordt verboden. Dit lijkt het uiteindelijke doel te zijn, hoewel ze het in de loop van de tijd uitrollen (nu 30% verbieden, dan 50%, dan 70%, enzovoort). Denk aan Agenda 2030.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Na Nederland en Canada verbiedt Duitsland nu ook voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Geen woorden voor. Echt ik hoop nog eens mee te maken dat we eindelijk dat geteisem uit hun paleizen gaan trekken en op straat kapot gaan slaan. Deze figuren menen boven de wet te staan. Goed dan ook geen rechtspraak nodig maar publiekelijk doodmartelen. Zulk een ziek systeem hebben we nog NOOIT meegemaakt. Hierbij vergeleken is Pol Pot nog een heilige

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Diegenen die niet geloven dat een demoncratische regering haar eigen volk zou uithongeren, opsluiten en folteren, leest beter eens het verbluffende artikel van Larry Romanoff “Amerikanen zijn criminele gekken”

(rechtsboven kan je klikken op “vertalen naar Nederlands”)

https://www.unz.com/lromanoff/americans-are-criminally-insane/

Petra
7 maanden geleden

CO2 is de stof die alle planten nodig hebben om suikers en vetten te maken.

Stikstof is verder nodig om Eiwitten te kunnen maken.

Door zowel CO2 als stikstof in de ban te doen worden de meest elementaire basisstoffen die planten nodig hebben verboden.

Dat heeft grote gevolgen voor de voedselvoorziening. Dat is dan ook waar het WEF op uit is.

Wat is effectiever om mensen uit te roeien: vergif of hongersnood?

Historisch is hongersnood effectiever. Nu zet men beide in. Hongersnood zal vooral slachtoffers maken in Afrika en India. Het vergif zal effectief zijn in de overige landen.

De plannen van het WEF zijn inmiddels overduidelijk. Als we dit niet nu stoppen zullen de gevolgen al snel komen. Denk aan een half jaar tot één jaar.

Dee
Dee
7 maanden geleden

Tja, en als alles in de fik gaat wanneer het volk kwaad is en in opstand komt, martial law uitroepen. Dan is de chaos compleet.