Bill Gates is zo vastbesloten om experimentele vaccins aan de bevolking op te dringen, dat hij nu overweegt om steden te “bombarderen”, zodat de vaccins worden ingeademd, met of zonder toestemming van de mensen, meldt Sean Adl-Tabatabai.

Een recent artikel van Eugyppius: A Plague Chronicle onthult dat aan Gates gelieerde onderzoekers nu aandringen op covid neusvaccins die op bevolkingen kunnen worden gespoten en ingeademd zonder medeweten of toestemming.

“Virus moron Eric Topol en haarlemmerolie verkoopster Akiko Iwasaki pluggen mRNA neusspray hocus pocus, eisen een tweede Operatie Warp Speed om verder te knoeien met miljarden menselijke immuunsystemen,” stelt het artikel:

Oligarchische steun voor neusspray-vaccins komt voornamelijk uit de geplaagde geest van Bill Gates, die stilletjes teleurgesteld is in de prestaties van de mRNA-elixirs en nu het grootste deel van zijn hoop vestigt op het maskeren…

Topol is slechts een mentaal leeghoofdige Corona brigadier, maar Iwasaki is medeoprichter van de farmaceutische startup RIGImmune, die twee miljoen dollar heeft ontvangen van de Gates Foundation “om nieuwe aangeboren immuunactivatoren te ontwikkelen ter bescherming tegen infectieziekten die de ontwikkelingslanden onevenredig hard treffen.” Ze is ook medeoprichter van Xanadu Bio, dat probeert nanodeeltjes te ontwikkelen die je niet doden als je ze inhaleert…

Naturalnews meldt: Als deze poging slaagt, zou het globalisten een manier geven om mRNA instructies vanuit de lucht op hele bevolkingen te laten vallen, op precies dezelfde manier waarop boeren velden besproeien met insecticiden. De mRNA instructies kapen de lichaamscellen en programmeren ze om niet-menselijke eiwitstructuren te bouwen die ook kunnen functioneren als biologische wapens die onvruchtbaarheid of stolsels veroorzaken.

Zoals Natural News heeft gedocumenteerd met laboratoriumproeven, zijn deze klonters zelf-assemblerende biostructuren die in omvang toenemen totdat ze de bloedstroom blokkeren en vaak het slachtoffer doden. Mensen vallen dood neer net als insecten, en de “menselijke kudde” wordt geruimd als nooit tevoren.

WEF-adviseur Yuval Harari: We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig in de wereld van vandaag

Menselijke populaties worden gezien als “plagen” door de globalisten

De menselijke bevolking wordt door de globalisten gezien als een plaag voor de planeet, die moet worden uitgeroeid op dezelfde manier als een kakkerlakkenplaag zou worden aangepakt. Volgens globalisten gebruikt de mens niet alleen te veel kostbare hulpbronnen – zoals water, energie en land – maar vervuilt hij ook de oceanen met plastics, vernietigt hij ecologische systemen en draagt hij niets bij aan de toekomst van de menselijke beschaving. Daarom moeten ze worden uitgeroeid, zo is de gedachte.

De echte truc is uit te vinden hoe je de massa ervan kunt overtuigen dat ze niet worden uitgeroeid, terwijl ze in de rij staan voor vernietigingsinjecties. Om dit te bereiken werden “vaccins” gepromoot door doktoren, journalisten, overheidsinstanties, Big Tech, werkgevers en scholen, in tegenspraak met enige echte ondersteunende wetenschap. Deze dodelijke injecties werden “veilig en effectief” genoemd, terwijl ze in werkelijkheid gevaarlijk en dodelijk waren. Degenen die zwichtten voor deze schijnbare “gezaghebbende” beïnvloeders zullen waarschijnlijk met hun leven betalen voor die slechte beslissing, zo blijkt. Want al die tijd was de covid-19 pandemie een truc om mensen in de rij te krijgen om zich te laten injecteren met langzaam werkende euthanasie-injecties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich ‘als een virus’ verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne
Anne
7 maanden geleden

Bill Gates moet echt opgenomen worden. Hij is krankzinnig.

Balou
Balou
7 maanden geleden
Antwoord aan  Anne

Niet opgenomen worden beste, maar opgeruimd en dat geldt niet alleen voor Gates maar voor heel die meute criminele psychopaten die het grootste gevaar betekenen voor de mensheid. Weg ermee, uitroeien tot in de wortels op eender welke manier vooraleer zij ons uitroeien. Zelfverdediging is een noodzaak geworden!

Rene
Rene
2 maanden geleden
Antwoord aan  Anne

Misschien heeft Poetin de oplossing

Pebje
Pebje
7 maanden geleden

Hahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha wat een bullshit.
Uiteraard geloof ik ook niet meer in sinterklaas

Dee
Dee
7 maanden geleden

Ja, ze draaien het mooi om.
Wij hebben nooit gevraagd om plastics, om auto’s etc. Het werd ons gebracht als super handig om te hebben. En nu gebruiken wij die zaken. Er was een tijd dat wij die dingen niet hadden en wij waren net zo tevreden als dat wij nu zijn.
Wij, de mensen vernietigen geen eco systemen. Dat doen zij door hun onverzadigbare honger naar grondstoffen en glimdingetjes.
Wij, de mensen, hebben het altijd gered met de dingen die de aarde, de natuur ons bood, en hebben daarmee miljoenen jaren overleefd. Wij hebben hun smerige olie producten helemaal niet nodig. Het is ons allemaal onder valse voorwenselen door de strot gedouwd.
Vroeger, in de tijd van de jagers en verzamelaars, besteden de mensen ongeveer vier uur per dag om hun eten te verzamelen. Nu werkt een mens minimaal acht uren per dag om nog steeds te kort te komen. Zo ook met de komst van de electrische huishoudelijke apparaten die het leven van de huisvrouw zoveel gemakkelijker zouden maken. Een vrouw van nu is meer tijd kwijt aan het huishouden dan een vrouw zeventig jaar geleden.
Alle door hun gedane beloftes onder de noemer van ‘vooruitgang’ hebben ons alleen maar meer tijd, meer werk, meer ziekten, en meer doden gebracht.
Het is de hoogste tijd voor hen om deze waarheid onder ogen te gaan zien en te beseffen dat juist zij de grootste plaag op deze aardbol zijn en de hand aan zichzelf slaan. Dat is denk ik humaner dan wanneer zij op ons, de mensen wachten als wij dat voor hun gaan doen.

(schijt aan de f*ckin trol!)

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Ik wordt al lastig voordat ik het artikel gelezen heb. Alleen bij het lezen van de woorden “Bill Gates” krijg ik al moordneigingen. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat zo een figuur nog leeft. Echt, ik zou die man graag overgieten met benzine, aanstoken en luisteren naar zijn gegil

Dee
Dee
7 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

Hij is de benzine niet waard. Al helemaal niet met de huidige prijzen.

Walhalla
Walhalla
7 maanden geleden

Dit is een directe dreiging met biologische wapens. Deze mensen dienen onmiddellijk en direct opgeruimd worden. Zij zijn NIET de baas, wij zijn de baas en zij zijn een existentiël gevaar voor alle mensheid.
Niet meer praten of onderhandelen, geen tribunalen meer, maar direct onmiddellijk en publiekelijk!!!

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Vroeger zou je denken: “dit kunnen ze nooit doen, want je kan mensen geen medisch produkt geven tegen hun wil”

Maar sinds de pandemiehoax weten we dat ze juist wel staan te springen om iedereen te vergiftigen.

Zelfs onze nationale politici, onze artsen, verpleegkundigen, burgemeesters, politie, en massa’s “vrijwilligers” zijn onmiddellijk en enthousiast paraat om de volledige bevolking te vergiftigen.

Een angstaanjagende gedachte.

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Helemaal mee eens, Beangstigend ook de wil van het volk om dit lijdzaam zonder weerstand te ondergaan. Ik krijg hier buikpijn van en maakt me zo boos dat ik echt verlang naar wraak, Dat jaagt me nog het meeste angst aan

Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

Wanneer gaan wíj–of wie dan ook–nou eindelijk Bill Gates eens bombarderen ?
Als zelfs Elon Musk hem een KNUCKELHEAD noemt, wie zal er dan nog bezwaar tegen hebben ?

Levi Patty
Levi Patty
6 maanden geleden

Globalisten, Elite wanen zich onaantastbaar, superieur en “onsterfelijk”. Ze moeten op gewezen worden dat ze ver naast zitten en dat ze ook gewoon dood kunnen gaan.

Rene
Rene
2 maanden geleden

Opgenomen dat zou die willen in de VS zijn andere middelen voor massamoord.
Die zijn voor Bill te mild wand dood is te makkelijk wat nu?.lees verder in de reacties veel voorbeelden .