Een analyse van COVID-vaccinmonsters, bestudeerd door een groep onafhankelijke Duitse wetenschappers die moderne medische en fysische meettechnieken gebruikten, vond giftige bestanddelen, meestal metaal, in alle COVID-vaccinmonsters die zij analyseerden “zonder uitzondering”, meldt John Symank.

De Epoch Times meldde dat uit een studie van de werkgroep voor de analyse van COVID-vaccins bleek dat sommige van de giftige elementen die in de AstraZeneca-, Pfizer- en Moderna-vaccinflacons werden aangetroffen, niet op de ingrediëntenlijsten van de fabrikanten stonden.

De volgende metaalhoudende elementen werden in de vaccins aangetroffen:

  • Alkalimetalen: cesium (Cs), kalium (K)
  • Alkalische aardmetalen: calcium (Ca), barium (Ba)
  • Overgangsmetalen: kobalt (Co), ijzer (Fe), chroom (Cr), titaan (Ti)
  • Zeldzame aardmetalen: cerium (Ce), gadolinium (Gd)
  • Mijnbouwgroep/metaal: aluminium (Al)
  • Koolstofgroep: silicium (Si) (gedeeltelijk dragermateriaal/plaat)
  • Zuurstofgroep: zwavel (S)

Deze elementen “zijn onder de donkerveldmicroscoop zichtbaar als onderscheidende en complexe structuren van verschillende grootte, kunnen slechts gedeeltelijk worden verklaard als het resultaat van kristallisatie- of ontledingsprocessen, [en] kunnen niet worden verklaard als verontreiniging door het fabricageproces,” stelden de onderzoekers vast.

De bevindingen, die als voorlopig zijn bestempeld, “bouwen voort op het werk van andere onderzoekers in de internationale gemeenschap die soortgelijke bevindingen hebben beschreven, zoals Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr. Robert Wakeling, en Dr. Noak,” vertelde Dr. Janci Lindsay, Ph.D., een toxicoloog die niet betrokken was bij de studie, aan The Epoch Times.

“Alleen al het aantal en de consistentie van de beschuldigingen van besmetting, gekoppeld aan de griezelige stilte van wereldwijde veiligheids- en regelgevende instanties, is verontrustend en verbijsterend in termen van ‘transparantie’ en voortdurende beweringen van deze instanties dat de genetische vaccins ‘veilig’ zijn,” voegde Lindsay eraan toe.

Helena Krenn, oprichtster van de groep, die bestaat uit 60 leden waaronder artsen, natuurkundigen, scheikundigen, microbiologen en beoefenaars van alternatieve geneeswijzen, alsmede ondersteunende advocaten en psychologen, heeft de bevindingen ter beoordeling voorgelegd aan de Duitse overheidsinstanties.

“We hadden het voorgelegd aan de deelnemers van de regering en verdere adressen van kranten met het platform open-debate.eu, alleen in Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland,” vertelde Krenn aan The Epoch Times.

Naast de primaire ontdekking werden in de studie nog twee andere belangrijke bevindingen gedaan. Bloedmonsters van de gevaccineerden vertoonden “duidelijke veranderingen” en er werden meer bijwerkingen waargenomen in verhouding tot “de stabiliteit van het omhulsel van lipidenanodeeltjes”.

Een lipide nanodeeltje is een in vet oplosbaar membraan dat de lading is van het boodschapper-RNA, of mRNA. Talrijke COVID-vaccins, waaronder de vaccins van Pfizer en Moderna, maken gebruik van mRNA-technologie bij hun inzet.

De CDC schrijft: “Na vaccinatie zal het mRNA de spiercellen binnendringen. Eenmaal binnen, gebruiken ze de machinerie van de cellen om een onschadelijk stukje te produceren van wat het spike-eiwit wordt genoemd. Het spike-eiwit bevindt zich op het oppervlak van het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Nadat het stukje eiwit is gemaakt, breken onze cellen het mRNA af en verwijderen het, waarna het als afval het lichaam verlaat.

CDC verwijdert stiekem bewering dat het Spike-eiwit binnen enkele dagen uit het lichaam verdwijnt van website

In de studie worden hun bevindingen besproken en wordt gesteld: “Met behulp van een kleine steekproef van analyses van levend bloed van zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde personen, hebben wij vastgesteld dat kunstmatige intelligentie (AI) met 100% betrouwbaarheid onderscheid kan maken tussen het bloed van de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden. Dit wijst erop dat de COVID-19-vaccins op lange termijn veranderingen kunnen teweegbrengen in de samenstelling van het bloed van de gevaccineerde persoon zonder dat die persoon zich bewust is van deze veranderingen.”

De ontdekking van acute en chronische fysiologische veranderingen in het bloed van gevaccineerde personen, die consequent worden waargenomen met AI-software, “weerklinkt ook de bevindingen van veel andere onderzoekers en ondersteunt de beweringen van besmetting en/of verandering,” zei Lindsay.

“We hebben vastgesteld dat de COVID-19 vaccins consequent, naast verontreinigende stoffen, stoffen bevatten waarvan we het doel niet kunnen bepalen,” aldus hun studie.

De wetenschappers beweren dat hun resultaten kruiselings zijn bevestigd met de volgende meettechnieken: “Scanning Electron Microscopy (SEM), Energy Dispersive X-ray Spectroscopy (EDX), Mass Spectroscopy (MS), Inductively Coupled Plasma Analysis (ICP), Bright Field Microscopy (BFM), Dark Field Microscopy (DFM) en Live Blood Image Diagnostics, alsmede analyse van beelden met behulp van Kunstmatige Intelligentie.”

Zij verklaren dat zij hebben samengewerkt met groepen in verschillende landen, waarvan er vele soortgelijke scenario’s hebben bestudeerd en consistente resultaten hebben verkregen met de Duitse werkgroep.

“De resultaten van onze analyse van de vaccins kunnen bijgevolg als kruisgevalideerd worden beschouwd,” aldus het samenvattend verslag van hun bevindingen.

“Er moet natuurlijk worden erkend dat het werk van de [Duitse werkgroep] wordt beschreven als ‘voorlopige bevindingen’, nog niet zijn gepubliceerd in een peer reviewed tijdschrift en dat de identiteit van veel van deze wetenschappers onbekend is. Maar in dit zwaar beladen en gecensureerde klimaat als het gaat om betwistingen van de ‘veiligheid en werkzaamheid’ van de genetische vaccins, kan ik zelf getuigen van de moeilijkheden bij het uitvoeren van het basisonderzoek, laat staan bij het publiceren van datzelfde onderzoek in een vaktijdschrift, om deze vragen te kunnen beantwoorden en de bevindingen te kunnen verspreiden,” aldus Lindsay.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse onderzoekers onderzoeken Covid-“vaccins” en het bloed van gevaccineerden en zeggen onmiddellijk te stoppen met vaccineren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties