De door het WEF geïnstalleerde coke-hoer-premier heeft inmiddels een drugstest ondergaan en ze zou geen drugs gebruikt hebben melden de gelijkgeschakelde media. Erg geloofwaardig, net zo geloofwaardig als de PCR-test.

Na het Coke-feestje werd bekend dat ze ook nog naar een houseparty was geweest waar de getrouwde snol verschillenden mannen afgelebberd had.

En omdat er in Finland niks meer te doen is nu NAVO-lidmaatschap de veiligheid garandeert en het WEF het beleid bepaalt en de grenzen gesloten zijn voor kwaadaardige Russen, organiseerde de Finse Opper-Slet gelijk nog een seksfeest.

De huppelkut werd betrapt op het uitnodigen van internet sletten om naar de officiële ambtswoning te komen en met elkaar te vrijen met ontblote tieten.

New York Post:

De Finse premier Sanna Marin heeft dinsdag haar excuses aangeboden voor een foto waarop een paar topless influencers te zien zijn die elkaar tongen tijdens een privéfeestje in haar ambtswoning.

“Naar mijn mening is de foto niet gepast,” vertelde de Finse leider dinsdag aan verslaggevers. “Ik verontschuldig me ervoor. Zo’n foto had niet genomen mogen worden, maar voor de rest is er niets bijzonders gebeurd tijdens de bijeenkomst.

“Ja, er waren internetsletten met ontblote tieten die elkaar tongden, maar zo gaan regeringsvergaderingen. Het was een vermoeiende werkdag. En het is vooral heel ongepast dat iemand er een foto van genomen heeft”.

Marin’s publieke mea culpa over de X-rated vertoning komt slechts enkele dagen nadat gelekte video’s van haar eigen wilde dansen en feesten op een ander evenement een tegenreactie veroorzaakten en de premier ertoe aanzette vrijwillig een drugstest te ondergaan in een poging haar naam te zuiveren.

Dat krijg je ervan als je denkt dat vrouwen tot iets serieus in staat zijn.

Blijkbaar zijn er mensen op deze aarde die niet wisten dat dit experiment zo zou eindigen: “We zijn verontwaardigd dat de slet die we de leiding gaven, een totale hoer bleek te zijn.

Dit is wat Klaus Schwab voor ogen staat voor de hele wereld: domme hoeren die het land besturen, seksfeesten houden en gewoon bevelen rechtstreeks van het World Economic Forum uitvaardigen.

Generaties mannen hebben 70 jaar lang de Finse regering geleid en besloten niet tot de NAVO toe te treden. Dan komt de bimbo en tussen het feesten in de club, het gebruik van cocaïne en sexy dansen door, besloot ze dat de toetreding tot de NAVO eigenlijk een geweldig idee was.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Finse premier, WEF-NAVO-Slet, betrapt op party-video’s met mensen die cocaïne gebruiken

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
7 maanden geleden

Vrouwen horen niet thuis in de politiek, zijn veel te emotioneel.

Frans H
Frans H
7 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Wie dan?

Petra
7 maanden geleden

Deze mevrouw is overduidelijk niet geschikt, maar haar ‘Young Global Leader’ schap en haar gedrag zijn DE indicatoren voor het feit dat ze niet deugt voor haar functie en niet het feit dat ze vrouw is.

Man of Vrouw zijn is belangrijk voor de persoon zelf, maar niet voor het invullen van een bestuurlijke functie. Bij dat laatste telt maar één ding: dat het héél GOED gedaan wordt!

Pebje
Pebje
7 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Er zullen ook wel young global leader mannen zijn die geregeld het eiland van epstein hebben bezocht. Daar zal ook voldoende bewijsmateriaal van voorhanden zijn wat weer gebruikt wordt voor stille chantage …..maar dat wordt weer niet getoond. Dat wordt zo snel mogelijk ontkent of in de doofpot gestopt. Nee zeg, je zal eens er achter komen hoeveel belangrijke mannen hun geslachtsdeel achterna lopen. Om het netjes te zeggen.

Wat deze Findse premier deed was privé, dat ze dit gedrag in de ambst woning deed, is niet oké en is van een aanstootgevend gedrag. Als premier moet je daar dan boven staan, daarentegen ben je in je eigen privé woning of bij een vriendin op bezoek…. iedereen heeft wel eens de behoefte om uit haar/zijn dak te gaan….tis nogal niet een verantwoording…..

Sigrid kaag stond na de uitslag van de verkiezingen ook als een ordinaire barmeid op de tafel te dansen….en zie daar lees je weinig van dat zij daardoor niet capabel genoeg is…..of dat zij bij een belangrijk debat in de ochtend zich onwel voelde en afmelden om na het ZH toe te gaan vergeten we een erg belangrijk feit dat zij een WEF poppetje is….Dus niet capabel voor haar functie. Nu moet ik wel zeggen dat ik haar echt niet capabel vind voor haar functie maar dat heeft niets te maken met dat zij op die tafel danste als ik in een euforie verkeer zou ik ook op de tafel staan, maar ja ik sta niet op de kieslijst.

Frans H
Frans H
7 maanden geleden
Antwoord aan  Pebje

kaag stond na de uitslag van de verkiezingen ook als een ordinaire barmeid op de tafel te dansen

Ná de uitslag? Beter opletten, Pebje, voor je hier iets neerpleurt.

Arendsoog
Arendsoog
7 maanden geleden
Antwoord aan  Frans H

En kaag stond schreeuwend op de tafel en rest omhelsde elkaar, terwijl we een week daarvoor te horen kregen dat we afstand van elkaar moesten nemen en vooral ons bek moesten dicht houden, helaas kon de politie niet in grijpen, die was te druk bezig met knielen op blm demo’s…..

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Democratie met algemeen stemrecht is een populariteitswedstrijd, een beetje zoals een miss-verkiezing of een “Big Brother” programma.

Als politiek systeem om een land te leiden, is het totaal ongeschikt, want zelfs de grootste onbenul geraakt zo op een toppositie.

Kijk maar naar onze nationale regeringen, en naar de EU: allemaal totale leeghoofden.

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Democratie een joodse uitvinding, dat zou al genoeg moeten zeggen.

Voight-Kampff
Voight-Kampff
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Eens, maar vooral democratie in combinatie met politieke partijen zorgt voor tirannie van politieke partijen.

Liberté
Liberté
7 maanden geleden

Beetje een stakker van een auteur.
Ook piemeldingen hebben er net zo vaak een zooitje van gemaakt.

Er is geen verschil tussen de klasgenootjes van sswabbertje.

Qvic
Qvic
7 maanden geleden

Het is al vaker aangetoond dat vrouwen zonder blinken of blozen hun eigen landgenoten niet alleen bedonderen, maar ook verraden aan de hoogste bieder. Vrouwen zijn geen leiders, enkel verleiders. Vrouwen hebben namelijk een beperkte visie. Zoals een gezin te kunnen runnen, kunnen ze nog overzien, maar niet een land of stad of nog erger de EU. Niet voor niets laten moslims hun vrouwen geen leidende functie uitoefenen. Want als iets naar de verdommenis geholpen moet worden, moet je een vrouw op die machtspositie plaatsen, je hebt dan binnen een paar jaar alles in de vernieling. Vrouwen zijn veel vaker jaloers op andere en zijn eigenlijk mislukte mannen, niets voor niets dragen zij meestal mannen kleding, zoals lange broeken. Want zij doen heftig hun best om de mannen te evenaren c.q. te verslaan. Deze tweestrijd wordt op scholen juist gepromoot dat vrouwen ook carrière moeten kunnen maken, maar daardoor vergeten zij hun vrouwelijke taak om nakomelingen te verzorgen. Wat op lange termijn een zwak volk oplevert en nog veel later het complete volk laat verdwijnen, door te weinig nakomelingen. De mannen van hun eigen land/ras temmen ze als hun evenbeeld en worden watjes/mietjes. Op deze manier wordt de gehele maatschappij verwijfd en zijn er tig verwijfde wetten, want alles wordt overdreven beveiligd en alles en iedereen betutteld, alsof iedereen een klein kind is.

Frans H
Frans H
7 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Ga jij nou even alle vrouwen over 1 kam scheren?

Catwalker
Catwalker
7 maanden geleden

” Dat krijg je ervan als je denkt dat vrouwen tot iets serieus in staat zijn. ”

Dit is 3th wave feminisme en MGTOW next level.

Ik stoor me nooit aan ongepast taalgebruik, maar :

slet, lesbische hoeren, coke hoer, snol, huppelkut, sletten, internetsletten, slet, totale hoer, domme hoeren en bimbo in 1 kort artikel is wel heel erg veel en t wijst op zoveel haat richting vrouwen.

Het is zo teleurstellend als t komt van een kant waarvan je t niet had verwacht.

De mannen die vrouwen haten, en de vrouwen die mannen haten zijn met open ogen in de verdeel en heers poppenkast getrapt.

De oudste truc in het boekje. Al zovaak met heel veel succes toegepast door dictators en tirannen.

Bijv het bagger beeld dat media ons non stop voert over de slechte ( “witte”)man vecht ik altijd aan.
Zijn er verderfelijke, nutteloze klootzakken? Ja natuurlijk, meer dan genoeg. Maar de meeste mannen zijn NIET zo.
En ik zal er nooit mijn mond overhouden en ze altijd verdedigen.

Er zijn evenveel walgelijke, kwaadaardige personen onder mannen EN vrouwen.

De strijd is goed tegen kwaad. Niet man tegen vrouw.

United We stand, divided we fall.