In Italië filmde een bewakingscamera hoe een 27-jarige illegale immigrant uit Guinee een 55-jarige Oekraïense vrouw op straat verkrachtte. Het slachtoffer was getraumatiseerd en ligt in het ziekenhuis. Ongelooflijk genoeg was de verontwaardiging van de systeemmedia niet gericht tegen degenen wier misplaatste welkomstbeleid dergelijke gruweldaden in de eerste plaats mogelijk maakte. Maar op de politicus die wees op de ondraaglijke omstandigheden, meldt Wochenblick.

Verkrachting op klaarlichte dag

Het incident vond overdag plaats in het centrum van de Italiaanse stad Piacenza. De man overviel de vrouw en gooide haar op de stoep. Daarna viel hij de weerloze vrouw aan in een zijstraatje.

Giorgia Meloni, leider van de nationalistische partij Fratelli d’Italia plaatste de gecensureerde video op Facebook. “Men kan niet zwijgen over deze wrede episode van seksueel geweld tegen een Oekraïense vrouw, die overdag in Piacenza is gepleegd door een asielzoeker,” schreef Meloni.

Storm van verontwaardiging…

Vervolgens werd zij aangevallen door de linkse pers, die haar beschuldigde van “godslastering”. Het bericht is inmiddels verwijderd van Meloni’s Facebook-pagina. Facebook verwijderde het bericht omdat het in strijd zou zijn met de richtlijnen van Facebook. Op de gepixelde video zijn de wanhopige kreten van het slachtoffer duidelijk te horen terwijl zij het geweld onderging.

Het verraderlijke was dat de kranten en politici niet verontwaardigd waren over de daad zelf, maar over Meloni’s verspreiding van de video. Meloni daarentegen zei dat “het geweld onfatsoenlijk is, niet de video op zich”. Ze zei dat het slachtoffer niet herkenbaar was. Zij zei ook dat zij de opname van de website van een krant had gehaald. De linkse politici en media, zei ze, deden een dansje om het echte probleem te ontwijken – de verkrachting door een asielzoeker.

Bovendien is de media-aandacht verschoven van het slachtoffer en het misdrijf naar de politicus. Hoe het met de vrouw gaat en wat zij moet doormaken, is dus naar de achtergrond verdrongen. De aandacht van de media is alleen op Meloni gericht.Volgens The Guardian is Meloni nu het monster

“Het is onfatsoenlijk om beelden van een verkrachting te gebruiken. Nog onfatsoenlijker is het om dit te doen voor verkiezingsdoeleinden,” schreef Enrico Letta, de leider van de centrum-linkse Democratische Partij (PD), op Twitter.

Een andere leider van de centrumpartij, Carlo Calenda, noemde Meloni’s tweet “immoreel”. Igiaba Scego, een prominente Italiaanse schrijver van Somalische afkomst, beschuldigde Meloni van het uitbuiten van het verkrachtingsslachtoffer.

“Aangeboden als clickbait voyeurisme in plaats van beschermd te worden. Deze verkiezingscampagne is afschuwelijk,” schreef ze.

De importneger deed slechts wat de Joodse ex-president, Sarkozy, van Frankrijk, hem opgedragen had.

Het is tijd om alle politici die gehoorzamen aan het internationale misdaadsyndicaat te berechten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dit beleid is geen toeval. Het is minstens 100 jaar oud en het heeft als doel alle blanken uit te roeien.

Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

Zwart (mislim) tuig mag nu eenmaal alles van de WEF regeringen.

Dat ze er niet allemaal met grof geweld uitgetrapt worden is volstrekt verkeerd.

Het zijn geen asielzoekers. Het zijn indringers die invasie plegen en vervolgens, stelen, verkrachten en moorden.

En dan de enorme kosten die die tuig met zich meebrengt. Straks gaan ouderen dood van de kou, omdat ze de verwarming of hun eten niet meer kunnen betalen, maar de WEF regering, ik bedoel WEF landverraders, gooien het geld gewoon allemaal weg aan dit tuig en andere onzinnige zaken, zoals Ukraine en het CO2-KLIMAATSPROOKJE.

Kevin S
Kevin S
3 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Hey is idd een invasie en het doel van het wef.

Maak de huidige cultuur kapot vernietig alle eigenheid. Basis regels van Marxisme wat op zijn beurt altijd uitmond in communisme. Dit is ook wat het WEF wil deze ideologische cult doet er alles aan om dit er door te krijgen.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kevin S
Johan
Johan
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kevin S

Is al langer bezig dan het WEF bestaat de joden hebben hierin het voortouw genomen, het WEF is niets meer en minder dan een verlengstuk van de joodse intentie om het Blanke ras te vernietigen!

James Wickstrom
3 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Two seedline — dit is de enige rationele verklaring. Negeer het of vervloek het maar de map voor massa-migratie, de map voor dna-vaccinatie, de map voor vruchtbaarheidsproblemen zijn allen dezelfde. Het is een kaart van Westerse — Europese landen, de naties van Jacob Israel, niet te verwarren met de mafiastaat Rothschild Israel, maar de Adamische stammen. Die moeten vernietigd worden door de Synagoge van Satan— Satan heeft ook kinderen, lees uw Bijbel lieve mensen.

Rapture Ready
Rapture Ready
3 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Deze antisemitische propaganda is even afschuwelijk dan de verkrachting.
Schaam je.

Folkert vd G is Nederlander, Holleder ook. Volgens jouw redenati is iedere Nederlander een crimineel.

Nogmaals, schaam je🤬🤬🤬

@redactie
Dergelijke reacties dienen te worden gewist.

James Wickstrom
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rapture Ready

Protocollen van Zion lezen of Europa the Last Battle kijken. Zeker wanneer u AIVD bent — je kunt het heden niet correct duiden zonder de Seed Wars — Two Seedline te begrijpen. Onze tegenstanders leven ernaar — u, u slaap zachtjes verder om te conformeren. U denkt, ze liegen over alles! Behalve anti-semitisme. Weet u hoe eenvoudig dat klinkt? Wordt wakker.

James Wickstrom
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rapture Ready

Makker, even tussen ons. Er wordt een vrouw midden op straat verkracht door een illegale immigrant en jij trekt de conclusie — ik moet me druk maken om meer censuur in de comments. Moet ik uitleggen waar je mis gaat of moet jij dit bericht een paar keer lezen? Stop met het signaleren van je deugdzaamheid, dat is indoctrinatie.

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden

De ‘deugdzame’ konkelende mainstream media journalisten zijn het laagste van het laagste. Ze zijn het echte uitschot dat de maatschappij om zeep helpt.

Durachuk
Durachuk
3 maanden geleden

Zal wel gecensureerd worden of reacties van deugdoeners over teveel geweld en recht in eigen hand nemen maar ik probeer het toch maar even. Opjagen en uitmoorden in “Dirlewanger stijl” geen compassie en geen genade. Ik heb mijn dochters gewaarschuwd nooit met zo een niknokker bij mij te komen en nooit een zwart jong in mijn armen te leggen want ik laat zo een stuk stront meteen uit mijn klauwen vallen .

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Wat mij niet zou verbazen. 😉

Durachuk
Durachuk
3 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Het spijt me, ik trok te snel conclusie, dit is niet “nine for news” of “Frontnieuws”

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Stel je voor dat een blanke man zo een zwarte vrouw op straat zou verkrachten (ja ik weet het, het is moeilijk voor te stellen, maar laten we het voor puur hypothetische reden eens proberen), dan zou de hele maatmedia wereldwijd hierover hysterisch staan krijsen tot het einde der tijden.

In elk land zouden politici elkaar vertrappelen om als eerste nieuwe anti-blanke haatwetten te laten stemmen.

Alle Hollywood homo’s, pedo’s, travestieten en getatoeëerde sletten zouden om ter hardste verontwaardigd staan huilen op TV omdat ze zo geschokt zijn.

Elke overheid in het westen zou nieuwe wetten afkondigen om alle blanke autochtone inwoners collectief te straffen en te dwingen om vergiffenis te smeken omwille van hun collectieve schuld.

Enz…

Maar aangezien de dader zwart is en het slachtoffer blank: totale mediastilte.

Erger nog: diegenen die het verhaal bekendmaken krijgen de haatmedia op hun kop.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ja, een beetje begrip voor hun cultuur mag ook wel!
In Afrika zijn vrouwen immers loslopend wild, en wij mogen toch wel dankbaar zijn dat zij als edele wilden onze cultuur komen verrijken. Kom joh! Nou niet lopen klagen en zeiken, maar de zaken vanuit een positieve kant bekijken, dan wordt de wereld vanzelf een beetje blijer.

James Wickstrom
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Betacuck

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  James Wickstrom

sarcasme. 😉

Peter
3 maanden geleden

Je zal maar slachtoffer zijn van zo’n haatmisdrijf en dan zien hoe de linkse politiek alles met de mantel der liefde wil bedekken. Gadverdamme..

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Gelukkig is dat arme mens nu opgenomen in het ziekenhuis, zodat ze kan worden behandeld tegen al die dodelijke ziekten die ze heeft opgelopen als gevolg van deze verkrachting.

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

Geen enkele jongere vrouw, sexy of niet, mooi of lelijk, pruimde hem natuurlijk..Ja, dan in pure sexuele nood en wanhoop..Een paar van rond 70 en 80 waren hem toch net te vlug af ? Dan is ‘n 55-jarige toch nog een onverwacht verse prooi..En ja, inderdaad, we moeten toch een beetje begrip hebben voor tradities uit andere culturen ? Wat ik miste : hebben ze hem eigenlijk al te pakken ? Of gáán ze ‘m gewoon niet pakken ?

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rudolf

Derdewerelders brengen nu eenmaal derde wereld normen met zich.
Ze kunnen zich misschien beter richten tot de Noorse premier slet.

Doordenker-2
Doordenker-2
3 maanden geleden

Linkse deugmensen willen de realiteit liever niet zien, laat staan aanvaarden.
Ze veroordelen liever vol hypocriete verontwaardiging de berichtgeving over de daad dan daad zelf.