In de eerste vier maanden van dit jaar is het aantal geboorten op de Filippijnen met meer dan een derde gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, meldt Report24.

Filippijnse media meldden, onder verwijzing naar gegevens van de Filippijnse dienst voor de statistiek (PSA), dat het aantal geregistreerde geboorten in de periode van januari tot april 2022 in totaal 250.866 bedroeg, 34,7% minder dan in dezelfde periode vorig jaar, toen het aantal geregistreerde geboorten 384.154 bedroeg. Het Zuidoost-Aziatische land voegt zich daarmee bij de groeiende groep landen waar het geboortecijfer dramatisch daalt.

Het aantal geregistreerde sterfgevallen is van januari tot april echter ook sterk gedaald – met 34,4 procent tot 157.507, tegen 240.240 in dezelfde periode vorig jaar. Er zij echter op gewezen dat er in 2021 een bijzonder hoge oversterfte was (die geen verband hield met Covid-19), zoals eerder gemeld. Met name de soms fatale bijwerkingen van de experimentele Covid-vaccins, alsmede het gebrek aan medische zorg na de lockdowns, hebben hier waarschijnlijk een rol gespeeld.

Waar men momenteel ook kijkt, er lijken zich grote demografische omwentelingen voor te doen. In Duitsland bijvoorbeeld is er naast de daling van het geboortecijfer ook een hoog sterftecijfer, zoals bij de Britten het geval is. De Europese “vaccinatiekampioen” Portugal heeft op hetzelfde moment ook de hoogste oversterfte. Ook in het Zuid-Amerikaanse land Chili, dat een zeer hoog vaccinatie- en boosterpercentage kent, blijft het sterftecijfer extreem hoog.

Vaccinatie-rolmodel Portugal worstelt met hoogste oversterfte in Europa

Hoe je het ook bekijkt: Er is iets enorm mis op dit moment. Dergelijke verstoringen zijn niet normaal en moeten volledig worden onderzocht. Wat is het effect van de experimentele vaccins op de vruchtbaarheid en de oversterfte? Wat zijn de effecten op de vruchtbaarheid van de lockdowns en de algemene onzekerheid van de mensen? In Oostenrijk heeft de MFG-partij onlangs een stop op de vaccinatiecampagne geëist totdat overeenkomstige studies over de daling van het aantal geboorten zijn uitgevoerd. De druk neemt toe. Wanneer zal het groot genoeg zijn dat de noodzakelijke analyses eindelijk van officiële zijde zullen worden uitgevoerd?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontvolking van Taiwan: Geboortecijfer met 23% gedaald in één jaar – en het is NIET Covid

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties