Het verkooppraatje van Trudeau is dat de centrale planners, door de uitstoot van distikstofoxide te verminderen, de planeet zullen redden van een gegarandeerde vernietiging, meldt Chris MacIntosh.

Zoals elke belachelijke oorlog, waarbij het doel zo ruim wordt gedefinieerd dat het een eindeloze en uiteindelijk onwinbare oorlog wordt (zie de oorlog tegen “terreur” en de oorlog tegen “haatzaaien” als voornaamste voorbeelden), heeft ook deze oorlog een fugazi-aspect. Het doel is nu “emissies uit landbouwbronnen” en het is de bedoeling deze tegen 2030 met 30% te verminderen. Voor de landbouw betekent dat een vermindering van de stikstofbemesting.

Laat ik er geen doekjes om winden. Het onvermijdelijke gevolg is massale hongersnood

Boeren zullen hun bedrijf onder zware druk zien staan omdat ze gedwongen worden de eindjes aan elkaar te knopen en tegelijk hun productiviteit te verlagen. Hierdoor zullen velen failliet gaan. Maar vrees niet, hun land zal worden opgekocht door mensen als Bill Gates, Blackrock en de regering via verschillende “collectieve organen,” die via een medeplichtige media zullen uitleggen dat dit nodig is “voor het welzijn van iedereen,” natuurlijk. Het netto resultaat zal een catastrofale afname van de totale voedselvoorziening zijn, en mensen zullen verhongeren. Ons zal worden verteld dat “de oude manier niet duurzaam was” en we zullen synthetische, in het lab gekweekte rotzooi aangeboden krijgen, waarnaar ten onrechte zal worden verwezen als voedsel en specifiek vlees. Het is geen van beide en zal, net als fructose maïs siroop, mensen verder verzwakken en ziek maken. Een eeuwigdurende, nooit eindigende cyclus van een afhankelijke, geestelijk en lichamelijk zieke bevolking, die afhankelijk is van technocraten voor hun voortbestaan.

Stikstof is DE belangrijkste voedingsstof voor gewassen. De uitvinding van synthetische stikstof heeft de mensheid in staat gesteld om binnen een eeuw uit te groeien van een bevolking van minder dan 2 miljard tot bijna 8 miljard.

De link tussen stikstof-minister Christine van der Wal en Picnic van Bill Gates

Geen synthetische stikstof betekent geen voedsel

N2O ontstaat als onderdeel van stikstofmeststoffen. De puntschoenen en hun “gesanctioneerde” deskundigen hebben N2O gecategoriseerd als een uiterst krachtig broeikasgas naast methaan. Waarom N2O en methaan? Wel, N2O treft rechtstreeks ALLE gewassen en methaan treft rechtstreeks alle dieren die gekweekt worden. Elk van hen. De kobold van de klimaatverandering wordt gebruikt om volledige controle te krijgen over de hele voedselindustrie. Nogal een prestatie.

Canada is een van de grootste landbouwspelers ter wereld. Dat betekent dat het een export grootmacht is. Maar dit is niet mogelijk zonder stikstofmeststoffen.

Canada produceert 8% van ‘s werelds verhandelbare tarwe, 10% van de verhandelbare gerst, en meer dan 50% van de verhandelbare canola.

Als je het gebruik van stikstof met 30% terugschroeft, zal dat niet leiden tot een vermindering van de voedselvoorziening in Canada met 30%. Zo werkt het niet. Als je 30% minder stikstof gebruikt, gaan hele landbouwbedrijven failliet. Stelt u zich een bedrijf voor met marges van 20% (in de landbouw zijn die lager) en een daling van de productie met 30% of iets dergelijks. Je gaat failliet. 100% failliet. Poef! Weg! Sommigen zullen natuurlijk overleven, maar de ingestorte productie is iets van 30%. En dat is waarschijnlijk allemaal van de wereldmarkt verdwenen.

Globalisten: De wereld zal doodhongeren over 6 maanden vanaf nu

Wereldwijde voedselonzekerheid neemt al snel toe

Zoals we vóór de COVID al aangaven, waren we toe aan een haussemarkt voor landbouwprijzen, alleen al vanwege de energiecomponent. Nu is het natuurlijk veel, veel erger. De wereld staart in de richting van een dreigende humanitaire catastrofe op een schaal die sinds het midden van de 20e eeuw ongezien is.

Het besluit van de Canadese en Nederlandse elites om het gebruik van stikstof te beperken is niets minder dan een doodvonnis voor miljoenen mensen in de wereld om van de honger te sterven. Deze zelfingenomen aanmatiging door Canadese en Nederlandse WEF-bedriegers staat op het punt onnoemelijk menselijk lijden te veroorzaken.

Het enige positieve aan deze situatie is dat met elke volgende lockdown en elk rampzalig beleid dat in gang wordt gezet, de bevolking bozer zal worden.

Zoals elk rijk voor zich zal ook dit rijk waarschijnlijk bezwijken onder het gewicht van zijn eigen schulden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
7 maanden geleden

Deze massamoordenaars dienen tot en met de laatste en zonder enige vorm van proces gelyncht te worden door de met de dood bedreigde wereldbevolking. Zelfverdediging is geen misdrijf en in dit geval pure noodzaak.

durachuk
durachuk
7 maanden geleden

Ik begrijp niet dat uitgerekend deze twee heren een hekel hebben aan meststoffen. Ze zijn beide homosexueel en roeren dus graag in elkanders holletje mest. Wat ik dan wel begrijp is het promoten van het eten van insecten en maden, dat hoort bij het voorspel van die twee, lekker elkanders kontje leegslurpen. Misschien sterven deze homosexuele achterladers aan apenpokken maar ik gun ze toch liever een darmkankerjte of enkele tumoren in hun miezerige pikkies. Ik heb nog nooit zo een haat en afkeer gevoeld als bij deze twee pedofiele massamoordenaars en ik wens deze heren echt het meest kwalijke toe wat er bestaat.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Het officiële stikstofverhaal is absurd

De veestapel moet verminderen omdat ze stikstof uitstoten (mest) maar er moeten miljoenen Afrikanen naar hier komen???

Stoten die vreemdelingen dan geen stikstof (mest) uit???

Het niveau aan stikstof is het rechtstreekse gevolg van de aanwezigheid van miljoenen vreemdelingen in ons land.

Zij produceren niet alleen een massa mest en urine, zij verbruiken ook nog eens een enorme hoeveelheid gas, olie, elektriciteit, transport, goederen, voedsel, enz.. wat ook allemaal voor enorme extra stikstofuitstoot zorgt.

Dat is een onweerlegbaar feit!

De landbouw en veeteelt leveren voedsel en export op, terwijl de vreemdelingen ons enorm veel geld kosten, en voor altijd ten laste zullen zijn van ons volk.

Verminder de stikstof, door het verwijderen van de vreemdelingen!

Waar ze naartoe gaan maakt niet uit, zolang ze maar weg zijn, met hun stikstof.