De drie belangrijkste elementen die het leven ondersteunen zijn zuurstof, koolstof en stikstof. Ze zijn er in overvloed en werken samen met de energie van de zon. Al deze elementen liggen wereldwijd onder vuur, meldt Technocracy News.

Koolstofdioxide wordt tot verontreinigende stof verklaard en er worden plannen bedacht om het in de grond te begraven. De oorlog is gericht tegen koolstof, maar CO2 bevat twee keer zoveel zuurstofmoleculen als koolstof. Zonder CO2 kunnen planten niet groeien, noch kunnen zij de zuurstof aanvullen die nodig is om te ademen.

Stikstof is het meest overvloedige gas in de atmosfeer, maar ook dat wordt als vervuilend beschouwd. Zonder stikstof komt de landbouw tot stilstand en kunnen er hongersnoden van epische omvang ontstaan. Toch proberen de doodscult-aanhangers van de opwarming van de aarde stikstofmeststoffen weg te nemen van boerderijen en ranches over de hele wereld.

De doodscultus van de opwarming van de aarde geeft de mens de schuld van al deze problemen die moeten worden “gecorrigeerd”. Als hun beleid tot het uiterste zou worden doorgevoerd, zou de aarde eindigen als een bevroren ijsbal die rond een dode zon zou draaien.

Deze doodscultus is de voornaamste drijfveer achter de wereldwijde ontvolkingsideologie, niet alleen voor mensen, maar ook voor CO2-ademende dieren. Mensen ademen meer CO2 uit dan alle andere bronnen op aarde samen. Een vermindering van de menselijke bevolking zou ook leiden tot een vermindering van de dierenpopulatie en de vegetatie. De perfecte oplossing, toch?

De globalistische oorlog tegen deze elementen wordt gevoerd door ze te classificeren als “vervuilende stoffen”

  • Koolstof – de basis van alle levensstructuren in het bekende universum, en cruciaal voor planten, insecten, bestuivers, zoogdieren en oceaanleven.
  • Zuurstof – de belangrijkste drijfveer voor de ademhaling van bijna alle levende wezens op de planeet Aarde, waaronder mensen, dieren en insecten. Een belangrijk bestanddeel van CO2, waarvan wereldregeringen ten onrechte beweren dat het een “vervuilende stof” is.
  • Stikstof – een belangrijke voedselbron voor planten, zonder welke bijna 4 miljard mensen zouden verhongeren als gevolg van mislukte oogsten en gebrek aan meststoffen.

Zonder deze drie sleutelelementen van het leven is het leven zoals wij dat kennen op de planeet Aarde niet mogelijk, meldt Mike Adams. Zonder CO2 zouden alle planten sterven en de voedselgewassen gedecimeerd worden. Zonder koolstof zouden er helemaal geen levende wezens kunnen bestaan. Zonder stikstof zou geen enkele plant kunnen overleven, met inbegrip van regenwouden, grassen, zeegroenten en voedselgewassen. De aanval op deze drie elementen is ook een oorlog tegen het mariene leven en aquatische ecosystemen, aangezien op water gebaseerde planten ook CO2 en zonlicht nodig hebben om te overleven.

Stikstof ligt nu onder vuur door regelgevende instanties in Nederland, Ierland en andere Europese landen die beweren dat veestapels moeten worden geruimd om een einde te maken aan dierlijke urine die stikstof bevat. Deze “oorlog tegen stikstof” is een oorlog tegen de vleesproductie en de wereldwijde voedselvoorziening.

Koolstofdioxide, het “wonder” molecuul voor het leven op aarde, is door de corrupte, anti-wetenschappelijke EPA aangewezen als “vervuilende stof”, waardoor de EPA in staat is gesteld elke bron van CO2 te belasteren en te ontmantelen, met inbegrip van energieproductiefaciliteiten zoals aardgascentrales die elektriciteit produceren.

Zelfs het zonlicht wordt aangevallen door de globalisten, die ten onrechte beweren dat “opwarming van de aarde” de planeet zal vernietigen. Daarom proberen zij de zon te blokkeren en planten het zonlicht te ontnemen dat nodig is voor fotosynthese. Oorlog voeren tegen de elementen is één ding, maar in naam van de “wetenschap” voeren de globalisten zelfs oorlog tegen de zon.

Wat zij hopen te bereiken is een dode, donkere, bevroren planeet, volledig verstoken van leven. Dat zou ook het resultaat zijn, als zij koolstof, kooldioxide, stikstof en zonlicht zouden uitroeien.

De huidige “wetenschap” is, met andere woorden, een doodscultus geworden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rrr
rrr
6 maanden geleden

Zoals de waanzin om oa bos te kappen in Estland, deze transporteren naar Nederland en het hout te verstoken voor de opwekking van elektriciteit om dit proces vervolgens als “groen” te bestempelen … Bosgebieden nemen zeer veel CO2 op wat niet (correct) in de CO2-berekeningen is meegecalculeerd.

Petra
6 maanden geleden

De Zon is de energiebron van al het leven op aarde. Het Licht dat zij uitstraalt is tevens symbolisch en staat voor al het Goede en voor de God van Christenen, Joden en Hindus.

De kwaadaardige Globalisten van het WEF zijn tegen het heldere daglicht dat hun kwade bedoelingen duidelijk laat zien.

De ‘Young Global Leaders’ zijn mensen van de nacht, van het duister en laten zich leiden door de halve maan en ster van het Kwaad, de cultuur van Wallah/Baal.

Dat laatste verklaart dan ook het immigratiewanbeleid dat ze al decennia lang voeren.