Globalisten zien de mensheid als vee (of schapen) die zo lang als nodig moet worden uitgebuit, en vervolgens moet worden afgemaakt als een kudde vee als ze niet langer nuttig zijn.

Zoals de adviseur van de globalisten, Yuval Harari, zegt (geparafraseerd), het tijdperk van de mensen loopt ten einde op de planeet Aarde, en de globalisten hebben een veelzijdig plan in werking gesteld om de planeet te “zuiveren” van alle menselijke wezens.

WEF-adviseur Yuval Harari: We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig in de wereld van vandaag

Als iemand een ziek, verdraaid verlangen zou hebben om een kudde vee uit te roeien, zou hij simpelweg het water en het voedsel kunnen afsluiten, meldt Mike Adams. De dood zou komen in een kwestie van dagen of hooguit weken. Hetzelfde gebeurt op dit moment met de mensen.

  • De watertoevoer wordt afgesneden door geo-engineering, wat wereldwijde droogtes en mislukte oogsten veroorzaakt. Hele steden zoals Los Angeles en Los Vegas dreigen de komende jaren geen water meer te krijgen.
Wereld Economisch Forum schept op dat China het weer controleert met cloud seeding chemtrail operaties
  • De voedselvoorziening wordt gedecimeerd door de aanvoer van kunstmest af te snijden en de dieselprijzen de pan uit te laten rijzen, terwijl ook de toeleveringsketen van onderdelen voor landbouwmachines wordt aangevallen.
Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Het resultaat? Zowel de watervoorraden als de voedselvoorraden worden afgesneden. De menselijke kudde wordt op dezelfde manier geruimd als een kudde runderen.

Vaccins zijn ontworpen om de goedgelovige miljarden te doden, en uithongering zal de rest doden

Vaccins zijn een andere moordvector voor wereldwijde depopulatie. Omdat vaccins vrijwillig zijn, zijn zij bedoeld om gemakkelijk de goedgelovige massa te doden die zo slecht geïnformeerd is dat zij werkelijk gelooft dat Big Government en Big Pharma hun levens willen redden. In werkelijkheid zijn de vaccins natuurlijk biologische wapens, ontworpen voor onvruchtbaarheid en ontvolking. Een enorm percentage – we kennen het uiteindelijke aantal nog niet – van degenen die de vaccins al hebben ingenomen, zal sterven.

Degenen die zich verzetten tegen de vaccins zijn moeilijker te doden omdat zij niet in de rij staan en smeken om doodsinjecties zoals de vaccin fanatiekelingen doen. Globalisten willen hen laten verhongeren door wereldwijde voedselschaarste.

Op dit moment weten we al dat er niet genoeg voedsel in de pijplijn zit om de wereld te voeden tot 2023. Het wordt simpelweg niet in voldoende hoeveelheden geplant en geoogst om 8 miljard mensen te voeden.

Voortdurende aanvallen van regeringen op de voedselvoorziening – zoals Nederland dat veeboeren gelast hun kuddes te ruimen – zijn bedoeld om de voedselschaarste te verergeren en de massale verhongering te versnellen.

Relatief weinig mensen bereiden zich voor met reservevoedselvoorraden. Als de schappen leeg zijn, zullen ze in paniek raken.

Duitse regering vreest massale volksopstanden

Globalisten weten dat een massale burgeropstand nog maar maanden verwijderd is

Het globalistische vaccin depopulatieschema er niet in is geslaagd miljarden mensen te doden in de korte tijd die was bedoeld. Met voedselschaarste, energieschaarste en waterschaarste die nu kritieke niveaus bereiken, zijn massale opstanden slechts enkele maanden verwijderd. Vooral in West-Europa zullen de komende winter burgeropstanden uitbreken als miljoenen mensen bevriezen en verhongeren.

De globalisten weten dat de wereldwijde voedselschaarste al is ingebakken. Ze weten ook dat de massale opstanden zullen beginnen als de honger en schaarste verergeren. Er is dus een aftellende tijdlijn in het spel die niet kan worden verschoven.

Andere vectoren van versnelde ontvolking

Als je je afvraagt wat miljarden mensen sneller kan doden dan massale hongersnood en mislukte oogsten, denk dan aan scenario’s met een stroomstoring. Elke westerse regering kan haar eigen elektriciteitsnet saboteren en de Russen de schuld geven van “cyberaanvallen”. Als het elektriciteitsnet uitvalt, komt het financiële systeem tot stilstand. Er ontstaat chaos. Massale plunderingen en geweld in de straten. De politie trekt zich terug. Burgers die achterblijven worden vermoord, beroofd en verkracht. Dit zal gebeuren in bijna elke stad.

Binnen slechts een paar maanden na een grid-down scenario, is 90% van de bevolking dood door geweld, verhongering, of ziekte. Begrijp dat verwarming en airconditioning niet zullen werken. Gemeentelijke watersystemen zullen niet werken, wat betekent dat er geen kraanwater zal zijn. GSM-masten zullen niet werken. Als u een elektronisch apparaat wilt opladen, hebt u zonnepanelen en een zonnegenerator nodig. Als je wilt kunnen communiceren, heb je een satelliettelefoon of een apparaat voor satelliettelecommunicatie nodig. Als je wilt eten, heb je opgeslagen voedsel nodig. Als je niet wilt sterven door uitdroging, heb je een waterfilter nodig en een waterbron waar je veilig en regelmatig bij kunt. Je hebt ook veel containers nodig om water op te slaan en te vervoeren, want je hebt veel meer water nodig dan je denkt.

Begrijp dat de globalisten nog maar net begonnen zijn met het inzetten van hun wapens tegen de mensheid. Er is nog veel meer wat ze kunnen ontketenen als dat nodig is, en als ze niet het gewenste aantal doden krijgen, zullen ze de chaos aanwakkeren totdat er een voldoende aantal miljarden dood zijn.

De mensheid wordt geruimd als vee.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Jacques Attali: We gaan eerst de ouderen uitmoorden en dan de zwakkeren en nuttelozen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

Nee, de gifprikken zijn niet gepland als zijnde de eerste golf van doden. Dat is de hongersnood.

Bij hongersnood zijn namelijk veel hongerige monden een voorwaarde voor ‘succes’. Dood je eerst de helft met gif, dan wordt uitroeien van de rest met voedseltekorten lastig.

Dus eerst honger en daarna moet het gif gaan werken. Met de honger wordt Afrika en India uitgemoord en daarna volgen de rijkere landen met het vergif dat dan gaat werken.

Ik verwacht dat dat hun plan is.

Geen gif nemen en een flinke voedselvoorraad hebben is het logische antwoord.

De vraag is wat er tegen deze laatste groep die dat doet gedaan zal worden.

Ik verwacht het traditionele geweld dat we kennen.

pipo
pipo
3 maanden geleden

de luizen die we rijk gemaakt hebben denken dat ze ons niet meer nodig hebben , maar vergeten dat ze van geld niet in leven kunnen blijven.
denken ze nu dat ze kunnen overleven met een kleine hoeveelheid slaven????
denken ze nu dat de miljarden bevolking dit gaat laten gebeuren , nee ze zullen dit schorem opruimen