De wereld staat op een tweesprong, en de elite heeft twee keuzes. Ze ondersteunen miljoenen of zelfs miljarden mensen met financiële steun en hulp om te verzekeren dat ze overleven en een kwaliteitsvol leven leiden. Of ze beginnen de wereld te ontvolken.

Helaas zijn er aanwijzingen dat ze al een tijdje geleden voor de ontvolkingsroute hebben gekozen, en hun plan om dat te doen is al in gang gezet, meldt The Expose.

Hier is dat sinistere en alarmerende bewijs.

Oversterfte

Het Office for National Statistics (ONS) publiceert wekelijks cijfers over het aantal geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales.

De volgende grafiek, gemaakt door het ONS, toont het aantal sterfgevallen per week in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde tot en met 22 juli –

Zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, registreerden Engeland en Wales vanaf ongeveer mei 2021 een enorm aantal extra sterfgevallen die niet aan Covid-19 werden toegeschreven, vergeleken met het vijfjarig gemiddelde. Daarna lijkt het aantal sterfgevallen begin 2022 te zijn gedaald.

Maar schijn bedriegt, en de enige reden waarom ze daalden is dat het ONS besloot de gegevens van 2021 in het vijfjaarlijkse gemiddelde op te nemen. Daarom is het des te verontrustender dat sinds eind april 2022 elke week meer sterfgevallen zijn geregistreerd dan het vijfjaarlijkse gemiddelde (2016 tot 2019 + 2021).

In de week eindigend op 22 juli waren er 10.978 sterfgevallen in Engeland en Wales, wat neerkomt op 1.680 extra sterfgevallen ten opzichte van het vijfjaarlijkse gemiddelde. Slechts 745 van die sterfgevallen werden toegeschreven aan Covid-19.

bron

Ook in Schotland zien we een vergelijkbaar patroon.

De volgende grafiek is afkomstig uit het “Covid-19 wider impacts dashboard” van Public Health Scotland, dat u hier kunt vinden, en toont de procentuele verandering in het aantal sterfgevallen ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde 2015-2019 voor de overeenkomstige tijd –

bron

In Schotland zijn sinds begin 2021 in alle leeftijdsgroepen meer sterfgevallen geregistreerd. Maar wat hier opvalt is hetzelfde patroon dat we hebben gezien in Engeland en Wales. In januari 2021 werden veel sterfgevallen toegeschreven aan Covid-19. Maar rond mei 2021 begonnen de sterfteoverschotten weer toe te nemen, maar deze keer konden ze niet allemaal worden toegeschreven aan Covid-19.

Begin 2022 was er een lichte daling, waarna het sterftecijfer rond mei 2022 weer steeg, net als in Engeland en Wales.

De vraag is waarom.

Men zou kunnen aanvoeren dat de bevolking van het Verenigd Koninkrijk misschien extreem ongezond is in vergelijking met de rest van de wereld en dat er daarom meer mensen sterven. Maar dit is helaas niet een situatie die alleen in het Verenigd Koninkrijk voorkomt.

Het grootste deel van Europa telt nog steeds een aanzienlijk aantal sterfgevallen, zoals blijkt uit de volgende officiële grafiek van Eurostat met het sterftecijfer in heel Europa in mei 2022

bron

Zoals u kunt zien, heeft de wereld te maken met een zeer ernstig probleem waar elke week tienduizenden tot honderdduizenden mensen meer sterven dan verwacht, en verdere bewijzen suggereren dat het komt door de Covid-19 injecties.

Het sterftecijfer per 100.000 is het laagst onder de niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen

Volgens een rapport dat op 6 juli 2022 werd gepubliceerd door het Britse Office for National Statistics, enkele uren voordat Boris Johnson aankondigde dat hij zou aftreden als premier van het Verenigd Koninkrijk, zijn de sterftecijfers per 100.000 het laagst onder de niet-gevaccineerde bevolking in alle leeftijdsgroepen.

Het rapport is getiteld ‘Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022‘, en het kan hier op de ONS site worden geraadpleegd, en hier worden gedownload.

Tabel 2 van het verslag bevat de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus per leeftijdsgroep voor sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren in Engeland tot mei 2022.

klik voor groter

Wij hebben de cijfers en grafieken voor elke leeftijdsgroep opgenomen in een onlangs gepubliceerd artikel dat hier kan worden gelezen. Maar hier volgen een paar voorbeelden om de ernst van het probleem aan te tonen.

De volgende grafiek toont de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder 18- tot 39-jarigen voor sterfgevallen door niet-Covid-19 in Engeland tussen januari en mei 2022 –

In elke maand sinds het begin van 2022 hebben gedeeltelijk en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen een grotere kans om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen. Bij drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen is het sterftecijfer echter met de maand verslechterd na de massale boostercampagne die in december 2021 in het Verenigd Koninkrijk is gehouden.

In januari hadden drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen iets minder kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 29,8 per 100.000 bij de niet-gevaccineerden en 28,1 per 100.000 bij de drievoudig gevaccineerden.

Maar dit veranderde allemaal vanaf februari. In februari hadden drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen 27% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 26,7 per 100.000 onder de drievoudig gevaccineerden en 21 per 100.000 onder de niet-gevaccineerden.

Helaas is de situatie voor de drievoudig gevaccineerden in mei 2022 nog slechter geworden. Uit de gegevens blijkt dat drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen 52% meer kans hadden om in mei te overlijden dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 21,4 per 100k onder de drievoudig gevaccineerden en 14,1 onder de niet-gevaccineerden.

De slechtste cijfers tot nu toe komen echter voor bij de gedeeltelijk gevaccineerden: in mei hadden gedeeltelijk gevaccineerde 18- tot 39-jarigen 202% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen.

De volgende grafiek toont de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder 60- tot 69-jarigen voor sterfgevallen aan niet-Covid-19 in Engeland tussen januari en mei 2022

The 60 to 69-year-olds show exactly the same pattern as 18 to 39-year-olds. The double and partly vaccinated have been more likely to die than the unvaccinated since the turn of the year, and the triple vaccinated have been more likely to die than the unvaccinated since February.

In January, partly vaccinated 60-69-year-olds were a shocking 256% more likely to die than unvaccinated 60-69-year-olds. Whilst in the same month, double vaccinated 60-69-year-olds were 223% more likely to die than unvaccinated 60-69-year-olds.

By May, triple vaccinated 60-69-year-olds were a troubling 117% more likely to die than unvaccinated 60-69-year-olds, with a mortality rate of 1801.3 per 100k among the triple vaccinated and a mortality rate of just 831.1 among the unvaccinated.

The following chart shows the monthly age-standardised mortality rates by vaccination status among 80 to 89-year-olds for Non-Covid-19 deaths in England between January and May 2022 –

De niet-gevaccineerden hebben sinds de jaarwisseling elke maand de minste kans gehad om te sterven.

In april hadden dubbel gevaccineerde 80-89-jarigen 213% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 80-89-jarigen, met een sterftecijfer van 7598,9 per 100k onder de niet-gevaccineerden en een verontrustend sterftecijfer van 23.781,8 per 100k onder de dubbel gevaccineerden.

Maar in dezelfde maand hadden gedeeltelijk gevaccineerde 80-89-jarigen een angstaanjagende 672% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 80-89-jarigen, met een schokkend sterftecijfer van 58.668,9 per 100k onder de gedeeltelijk gevaccineerden.

In mei 2022 hadden drievoudig gevaccineerde 80-89-jarigen 142% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde 80-89-jarigen, met een sterftecijfer van 14.002,3 onder de drievoudig gevaccineerden en een sterftecijfer van 5.789,1 onder de niet-gevaccineerden.

De volgende grafiek toont de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus voor niet-Covid-19-sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 voor alle leeftijdsgroepen –

klik voor groter

De officiële cijfers die in stilte door de Britse regering zijn gepubliceerd, leveren het onweerlegbare bewijs dat de Covid-19-vaccins dodelijk zijn en duizenden mensen het leven kosten.

Hoe verklaar je anders een aanzienlijk sterfteoverschot en het feit dat gevaccineerden in elke leeftijdscategorie aanzienlijk meer kans hebben om te sterven dan niet-gevaccineerden?

Ontvolking treedt op wanneer het aantal mensen dat het leven verliest groter is dan het aantal baby’s dat wordt geboren. De enige redding voor het feit dat er elke week honderdduizenden mensen meer sterven dan verwacht, zou dus een enorme stijging van het aantal geboorten zijn.

Helaas is dit niet het geval, en de vertrouwelijke Pfizer-documenten leggen precies uit waarom.

Sterfgevallen bij pasgeboren baby’s bereiken kritieke niveaus voor 2e keer in 7 maanden in maart 2022

Uit bewijsmateriaal in vertrouwelijke documenten van Pfizer, waar we zo meteen op terugkomen, blijkt dat vaccinatie met Covid-19 het risico verhoogt dat pasgeboren baby’s helaas het leven verliezen. Helaas zien we nu bewijs hiervan in reële gegevens en het is te vinden in het Public Health Scotland ‘Covid-19 Wider Impacts’ dashboard.

klik voor groter

Uit officiële cijfers blijkt dat het aantal gevallen van neonatale sterfte in maart 2022 is gestegen tot 4,6 per 1000 levendgeborenen, een stijging met 119% ten opzichte van het verwachte sterftecijfer. Dit betekent dat het neonatale sterftecijfer voor de tweede keer in ten minste vier jaar een bovenste waarschuwingsdrempel, de zogenaamde “controlegrens”, heeft overschreden.

De laatste keer was in september 2021, toen het aantal neonatale sterfgevallen per 1000 levendgeborenen opliep tot 5,1. Hoewel het cijfer van maand tot maand schommelt, ligt het zowel in september 2021 als in maart 2022 op hetzelfde niveau als aan het eind van de jaren tachtig.

Public Health Scotland (PHS) heeft niet formeel aangekondigd dat zij een onderzoek is gestart, maar dit is wat zij geacht worden te doen wanneer de bovenste waarschuwingsdrempel wordt bereikt, en zij hebben dit al in 2021 gedaan.

Destijds zei de PHS dat het feit dat de bovenste controlegrens is overschreden “aangeeft dat er een grotere waarschijnlijkheid is dat er factoren zijn buiten de toevallige variatie die kunnen hebben bijgedragen aan het aantal sterfgevallen dat zich heeft voorgedaan”.

Geboortecijfers in Duitsland zijn dramatisch gedaald

bron

bron

Dit gebeurt allemaal vanwege de Covid-19 injecties en de vertrouwelijke Pfizer documenten bewijzen dit.

Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat 90% van de met Covid gevaccineerde zwangere vrouwen hun baby verloren

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde de vrijgave van de veiligheidsgegevens van Pfizer’s COVID-19 vaccin 75 jaar uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022, beval Federale Rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari hadden ze 12.000 pagina’s vrijgegeven.

Sindsdien heeft het PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 1 augustus 2022.

Een van de documenten in de datadump is ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’. Pagina 12 van het vertrouwelijke document bevat gegevens over het gebruik van de injectie Pfizer Covid-19 bij zwangerschap en borstvoeding.

Pfizer stelt in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap.

Zesenveertig procent van de moeders (124) die aan de Pfizer Covid-19 injectie werden blootgesteld, kregen een bijwerking.

Van deze 124 moeders die een bijwerking kregen, werden er 49 beschouwd als niet-ernstige bijwerkingen, terwijl er 75 werden beschouwd als ernstige bijwerkingen. Dit betekent dat 58% van de moeders die bijwerkingen meldden, ernstige bijwerkingen ondervonden, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot foetale sterfte.

bron – Pagina 12

In totaal werden 4 ernstige gevallen van foetus/baby gemeld als gevolg van blootstelling aan de injectie van Pfizer.

Maar hier wordt het nogal verontrustend. Pfizer verklaart dat ze van de 270 zwangerschappen absoluut geen idee hebben wat er in 238 daarvan is gebeurd.

Maar hier zijn de bekende uitkomsten van de overige zwangerschappen –

Op het moment van het rapport waren er in totaal 34 uitkomsten, maar 5 daarvan waren nog in behandeling. Pfizer merkt op dat slechts 1 van de 29 bekende uitkomsten normaal was, terwijl 28 van de 29 uitkomsten resulteerden in het verlies/de dood van de baby. Dit komt neer op 97% van alle bekende uitkomsten van Covid-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap die resulteerden in het verlies van het kind.

Wanneer we de 5 gevallen meerekenen waarbij de uitkomst nog niet bekend was, komt dit neer op 82% van alle uitkomsten van Covid-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap met het verlies van het kind als gevolg. Dit komt neer op een gemiddelde van ongeveer 90% tussen het cijfer van 82% en 97%.

Helaas zien we het bovenstaande zich in de echte wereld afspelen en kunnen we dit concluderen dankzij gegevens van de Centers for Disease Control (CDC) in de VS.

Covid-19 Vaccinatie verhoogt risico op miskraam met minstens 1.517%

Volgens de Centers for Disease Control’s (CDC)) Vaccine Adverse Event Database (VAERS)), waren er vanaf april 2022 in totaal 4.113 foetale sterfgevallen gemeld als bijwerkingen van de Covid-19 injecties, waarvan er 3.209 werden gemeld bij de Pfizer injectie.

De CDC heeft toegegeven dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan VAERS worden gemeld, zodat het werkelijke cijfer vele malen hoger zou kunnen liggen. Maar om deze cijfers in perspectief te plaatsen: er waren slechts 2.239 gemelde foetale sterfgevallen aan VAERS in de 30 jaar voorafgaand aan de vergunning voor noodgebruik van de Covid-19 injecties in december van 2020. (Bron)

En een andere studie die hier kan worden bekeken, toonde aan dat het risico om een miskraam te krijgen na een Covid-19 vaccinatie 1.517% hoger is dan het risico om een miskraam te krijgen na een griepvaccinatie.

Het werkelijke risico zou echter veel hoger kunnen zijn, omdat zwangere vrouwen een doelgroep zijn voor griepvaccinatie, terwijl zij tot nu toe slechts een kleine demografische groep vormen als het gaat om Covid-19 vaccinatie.

Zou het schokkend voor u zijn om te ontdekken dat zowel Pfizer als de regelgevende instanties over de hele wereld volledig op de hoogte waren van het feit dat dit zou gebeuren en er in plaats daarvan voor kozen om het in de doofpot te stoppen?

Pfizer en de regelgevende instanties verborgen de gevaren van Covid-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap als gevolg van dierproeven die een verhoogd risico op geboortedefecten en onvruchtbaarheid aan het licht brachten.

De regelgevers voor geneesmiddelen beweren dat “dierstudies geen directe of indirecte schadelijke gevolgen voor de zwangerschap enz. aan het licht brengen”. Maar dit is een regelrechte leugen.

De eigenlijke studie kan hier volledig worden bekeken en is getiteld Lack of effects on female fertility and prenatal and postnatal offspring development in rats with BNT162b2, a mRNA-based COVID-19 vaccine.

Helaas is uit de studie gebleken dat vaccinatie met Covid-19 het risico op geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid aanzienlijk verhoogt.

De studie werd uitgevoerd op 42 vrouwelijke Wistar Han ratten. Eenentwintig kregen de Pfizer Covid-19 injectie, en 21 niet.

Hier zijn de resultaten van de studie –

bron

De resultaten van het aantal foetussen met boventallige lumbale ribben in de controlegroep waren 3/3 (2,1). Maar het aantal foetussen met boventallige lumbale ribben in de gevaccineerde groep was 6/12 (8,3). Gemiddeld lag het aantal gevallen dus 295% hoger in de gevaccineerde groep.

Boventallige ribben, ook wel accessoire ribben genoemd, zijn een zeldzame variant van extra ribben die meestal uit de hals- of lendenwervels komen.

Wat deze studie dus heeft gevonden, is bewijs voor abnormale foetale vorming en geboorteafwijkingen veroorzaakt door de Pfizer Covid-19 injectie. Maar de abnormale bevindingen van de studie houden daar niet op. Het percentage “pre-implantatieverlies” in de gevaccineerde groep ratten was twee keer zo hoog als in de controlegroep.

bron

Pre-implantatieverlies verwijst naar bevruchte eicellen die zich niet innestelen. Daarom suggereert deze studie dat de injectie Pfizer Covid-19 de kans verkleint dat een vrouw zwanger kan worden. Het risico op onvruchtbaarheid neemt dus toe.

Dus als dit het geval is, hoe zijn de regelgevende instanties voor geneesmiddelen over de hele wereld er dan in hemelsnaam in geslaagd om in hun officiële richtsnoeren te verklaren dat “dierstudies geen directe of indirecte schadelijke effecten aantonen met betrekking tot zwangerschap”? En hoe zijn ze erin geslaagd om te verklaren “Het is onbekend of het Pfizer-vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid”?

De waarheid is dat zij er actief voor hebben gekozen om dit in de doofpot te stoppen. We weten dit dankzij een “Freedom of Information (FOI) request made to the Australian Government Department of Health Therapeutic Goods Administration (TGA).

U kunt het antwoord op dat verzoek om informatie hier lezen.

U vraagt zich waarschijnlijk af welk proces betrokken bij Covid-19 vaccinatie mogelijk kan leiden tot onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, zwangerschapsverlies en doodgeboorten. Welnu, het antwoord op die vraag zult u ook vinden in de vertrouwelijke Pfizer documenten die zowel de FDA als Pfizer 75 jaar hebben geprobeerd uit te stellen.

Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat het Covid-19 Vaccin zich ophoopt in de eierstokken

⬇️⬇️


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat het Covid-19 vaccin zich ophoopt in de eierstokken – en nu blijkt uit officiële Britse gegevens dat het aantal gevallen van eierstokkanker een recordhoogte heeft bereikt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arendsoog
Arendsoog
7 maanden geleden

Vooral de blanke minderheid wordt geminimaliseerd……

durachuk
durachuk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Arendsoog

Geheel volgens plan. Zo jammer dat het merendeel slaapt of niet wil luisteren naar waarheid. Jarenlang waarschuwen we hier al voor maar tevergeefs, Zo teleurstellend.