Aanvalsgeweren, pistolen, messen, machetes en sabels: een klein deel van de in beslag genomen wapens

In de schaduw van de oorlog in Oekraïne ontstaat een stille crisis: het aantal asielzoekers stijgt naar het hoogste niveau sinds 2015. 45.000 migranten gaan momenteel via de Balkanroute richting Duitsland. Nu zijn daar 40 van deze zogenaamde “vluchtelingen” opgepakt met aanvalsgeweren en pistolen. Oostenrijk ziet een “bedreigende situatie”, Duitsland doet niets, schrijft Günther Strauß.

Asielmigratie neemt momenteel massaal toe. Alleen al in de eerste helft van 2022 noteerde het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (Bamf) een stijging van 44 procent. Maar dit lijkt nog maar het begin te zijn. Momenteel breekt de hel los op de Balkanroute, melden de Hongaarse en Servische autoriteiten. Ongeveer 45.000 mensen, voornamelijk uit islamitische landen, zijn deze dagen op weg naar Duitsland.

Kort voor de grens tussen de twee landen moesten Servische anti-terreureenheden ingrijpen, meldt de Oostenrijkse Kronenzeitung. In de buurt van Subotica, tien kilometer van Hongarije, arresteerden zij ongeveer 40 zwaarbewapende migranten.

Een “waar arsenaal van automatische aanvalsgeweren” wordt gemeld. Bovendien hadden de “voortvluchtigen” vier pistolen, twaalf messen, machetes, sabels en 182 munitiestukken van verschillend kaliber bij zich. De agenten namen ook drugs in beslag en vervalste identiteitskaarten en paspoorten.

Het geweld is al aan het escaleren

Het brandpunt van de nieuwe migratiegolf is de Servisch-Hongaarse grens. Van daaruit is het niet ver meer naar Oostenrijk en Duitsland. Het geweld is daar al aan het escaleren. Twee vijandige Afghaanse groepen raakten onlangs slaags in een bos. Het resultaat: één dode.

Terwijl de opkomende immigratiegolf in Duitsland stilletjes wordt erkend, reageert Oostenrijk nu. Er is sprake van een “bedreigende situatie”. Daarom is gisteren een hooggeplaatste delegatie van het land met ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de binnenlandse veiligheid en de bestrijding van de smokkel van illegale immigranten naar Hongarije gereisd.

Oostenrijk wil samenwerken met Hongarije

Daar wisselden ze informatie uit met de Hongaarse politie. Samen reisden ze naar de Servische grens. Oostenrijk zal het aantal grenswachten daar opvoeren tot maximaal 50 agenten. Het land maakt ook gebruik van drones en warmtebeeldcamera’s.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Gerhard Karner (ÖVP) is gealarmeerd. Hij zei dat “in de strijd tegen smokkel en ook tegen illegale migratie”, “nauwe samenwerking met ons buurland Hongarije een beslissende factor is”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Migrant: Ze geven ons 30.000 dollar om op een boot te stappen en aanslagen uit te voeren in Italië – Video

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
durachuk
durachuk
6 maanden geleden

“Illegale Migratie” Nu ineens? Vreemd, Ze hebben Jarenlang de deur wagenwijd opengezet voor migratie. Nee, natuurlijk toen waren het allemaal hoogopgeleide kansenparels. Allemaal Leugens en propaganda. Pis niet over mijn rug en vertel me dat het regent.

Steven
Steven
6 maanden geleden

Van deze verhalen krijgen ze in de EU een STIJVE van. Wapens om straks de blanke bevolking mee af te slachten!

Hop
Hop
6 maanden geleden

Interessant kruit uit Oekraïne; !

Is het waar of een MSM hoax
Bedenk men wil ophitsen , verdeel en Heers
Dmv streken die men uithaalt

pipo
pipo
6 maanden geleden

vroeger hebben we onze wapens moeten inleveren nu staan we als het ware in ons blootje tegenover de migranten die zwaar bewapend zijn.
ze hebben er 40 opgepakt , maar hoeveel bewapende bendes zijn er al gepasseert ???