Covid-vaccins doden momenteel wereldwijd naar schatting 10.000 mensen per dag, met een totaal aantal dodelijke slachtoffers dat waarschijnlijk tussen de 5 en 12 miljoen ligt. Deze cijfers zijn afkomstig van een rigoureuze analyse van sterftecijfers (oversterfte) na de introductie van covid-vaccins begin 2021. Omdat het voor regeringen erg moeilijk is om overtollige sterfgevallen te verbergen, worden deze overtollige sterfgevallen steeds meer gezien als de smoking gun voor het totale aantal sterfgevallen door vaccins, schrijft Mike Adams.

Steve Kirsch schat dat op dit moment 1 persoon sterft als gevolg van vaccins voor elke 1.000 toegediende doses. In de Verenigde Staten zijn tot nu toe ruwweg 600 miljoen doses toegediend (ja, meer dan één voor elke persoon in het land), en dat komt ruwweg neer op ongeveer 600.000 sterfgevallen in de VS (en meer).

Wereldwijd, met meer dan 12 miljard toegediende doses, hebben we tot nu toe waarschijnlijk ongeveer 12 miljoen sterfgevallen gezien.

Meer voorzichtige schattingen spreken van 5 miljoen in plaats van 12 miljoen, maar in beide gevallen gaat het om miljoenen wereldwijd.

Waarom het aantal sterfgevallen zal blijven stijgen, zelfs als de vaccins nu worden stopgezet

Belangrijk is dat we weten dat sterfgevallen na het vaccin in de tijd zijn gespreid. Terwijl een paar mensen in de eerste 48 uur sterven, vinden veel sterfgevallen vele maanden of zelfs een jaar of twee na de vaccininjecties plaats. Waarom gebeurt dit?

Onze laboratoriumtests op vaccinstolsels kunnen zinvolle antwoorden geven. Dankzij de inspanningen van Dr. Jane Ruby en balsemer Richard Hirschman, die in staat waren om monsters van stolsels na het vaccin voor laboratoriumanalyse te verkrijgen, hebben we verschillende schokkende feiten over deze stolsels kunnen vaststellen:

  • Feit #1) De klonters worden groter naarmate de tijd verstrijkt, in het bloedvatenstelsel van het lichaam. Dit betekent dat het zelf-assemblerende systemen / bio-machines zijn.
  • Feit #2) Naarmate ze groter worden, accumuleren of oogsten ze bepaalde elementen uit de circulerende bloedtoevoer. Via ICP-MS laboratoriumtests hebben we onomstotelijk aangetoond dat Tin, Aluminium en Natrium uit het bloed worden geoogst en opgenomen in de structuren van de klonters.
  • Feit 3.) Naarmate de klonters groeien, nemen ze meer ruimte in de bloedvaten in. In het begin stroomt het levende bloed gewoon om de klonters heen. Maar de klonters kunnen loskomen tijdens zware lichamelijke activiteit (zoals joggen of voetballen), of de klonters kunnen op een bepaald moment een 100% blokkade van de slagader bereiken, wat resulteert in een “plotselinge dood”.

Belangrijk is dat het vele maanden of zelfs een jaar of twee lijkt te duren voordat deze klonters voldoende groot zijn om de bloedvaten en slagaders volledig te blokkeren.

Dit betekent dat de tot nu toe waargenomen sterfgevallen slechts een fractie zijn van de sterfgevallen die nog zullen komen

Met andere woorden, veel mensen die deze spuiten hebben genomen, zijn tikkende tijdbommen van onvermijdelijke cardiovasculaire blokkering en dood. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de stolsels groot genoeg worden om de bloedstroom te stoppen. Zodra de bloedtoevoer naar de hersenen is gestopt, is de dood binnen een paar minuten een feit.

Dit zijn geen bloedklonters, en anti-stollingsmedicijnen lossen deze klonters niet op.

Voor zover wij weten, is er geen remedie bekend om deze stolsels op te lossen of te verwijderen uit het cardiovasculaire systeem. Wij hebben artsen ondervraagd die geprobeerd hebben deze stolsels te behandelen met krachtige anti-stollingsmedicijnen zoals Heparine, en deze medicijnen bereiken niets.

Dat komt omdat deze stolsels geen bloedstolsels zijn. Het zijn elastische, robuuste biostructuren die lijken op de sterkte en de textuur van elastiekjes. Ik heb deze stolsels gemanipuleerd tijdens live uitzendingen (via de Alex Jones Show) waar ik, onder een laboratoriummicroscoop, de schokkende sterkte en veerkracht van deze stolselstructuren heb gedemonstreerd. Nogmaals, het zijn geen bloedklonters. Het zijn sterke, rubberachtige proteïne biostructuren die absoluut niet thuishoren in het menselijk lichaam.

Onder een microscoop zien ze er zo uit, wat in niets op een bloedklonter lijkt:

Bovendien hebben wij met ICP-MS-laboratoriumproeven onomstotelijk aangetoond dat het deze klonters vrijwel geheel ontbreekt aan de sleutelelementen van het leven die in bloed aanwezig zouden zijn, zoals ijzer, magnesium en kalium.

Sterfgevallen door stolsels zullen na vaccinatie nog jaren toenemen

Dit alles betekent dat het aantal sterfgevallen ten gevolge van bloedklonters na het vaccin nog jaren zal toenemen naarmate de klonters in het lichaam van de mensen in omvang toenemen. Terwijl 1 op 1000 mensen al dood is, is het denkbaar dat er nog eens 9 op 1000 mensen zullen sterven aan klonters naarmate deze groter worden, tot misschien wel 10 op 1000 die uiteindelijk sterven (of 1 op 100).

Met andere woorden, in een wereld waarin 12 miljard vaccininjecties zijn toegediend, zouden we 120 miljoen sterfgevallen kunnen zien (of meer).

Het punt is dat we het nog niet weten:

  • Bij welk percentage van de gevaccineerden de stolsels groeien.
  • Hoe snel de stolsels groeien.
  • Of de stolsels ooit stoppen met groeien, of wat de oorzaak is dat ze stoppen.
  • Of iets de groei van de stolsels kan omkeren en de stolsels kan verminderen of elimineren.

De situatie wordt nog verergerd door het feit dat het hele medische establishment ronduit weigert om het bestaan van deze stolsels zelfs maar te erkennen, noch wil toegeven dat er enig verband bestaat tussen vaccins en overmatige sterfte. De genocidale doofpot gaat dus door, en mensen zullen nog jaren blijven sterven.

Covid vaccins hebben een “vaccin holocaust” gecreëerd die alleen maar erger zal worden

Gezien de 12 miljoen doden op dit moment, zien we al massale sterfte op Holocaust schaal door deze vaccins. Deze vaccin holocaust zal nog veel erger worden. Waar de nazi-holocaust naar verluidt het leven kostte aan zes miljoen slachtoffers, is het denkbaar dat deze holocaust van vaccins zestig miljoen slachtoffers maakt, of na verloop van tijd zelfs tien keer zoveel. Denk hier eens over na als u berichten in de media ziet waarin “jaarlijkse mRNA-injecties” worden aangeprezen die nu door de vaccinfabrikanten worden opgevoerd. Ze willen je elk jaar met zo’n injectie behandelen tot je sterft. Iedereen die goedgelovig genoeg is om deze klonterende injecties te blijven nemen, zal zeker eerder sterven dan hij of zij zich had voorgesteld, vooral als hij of zij dom genoeg dacht dat de injecties hem of haar beschermden in plaats van uit te roeien.

Wereldwijde ontvolking, zo blijkt, was opmerkelijk eenvoudig te bereiken. Ze hadden geen massaovens, gevangenkampen en een schietoorlog met het volk nodig. Het enige wat ze nodig hadden was een biowapen vrij te laten en de mensen bang te maken om dodelijke injecties te nemen (euthanasie met het etiket “vaccins”) en te wachten tot de goedgelovige massa’s in de rij zouden gaan staan om de injecties te nemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schokkende microscopiefoto’s van bloedklonters van mensen die “plotseling stierven” – kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Daar met een D-dimer test micro bloedklonters zijn gevonden in de meerderheid van de ‘geprikten’ is het bestaande verhaal zéér ernstig.

Dit gaat veel doden opleveren.

Bij het maken van een schatting van de grote van de slachting die ons wacht is het verder van belang dat je ook nog aan een waslijst aan andere gevolgen van de gifprikken kunt overlijden.

pipo
pipo
5 maanden geleden

naar mijn mening hebben ze eerst onschuldige spuitjes gegeven om vertrouwen te winnen , daarna een percentage euthanasie spuiten op lange termijn gegeven.
na de oorlog hebben ze de massamoordenaars terecht gesteld , en nu worden massamoordenaars gesteund door onze overheden om zelfs nog verder te gaan , dus zijn onze overheden medeplichtig.
aan de schandpaal er mee.