Het Wereld Economisch Forum (WEF) zet zich momenteel in voor de invoering van een digitaal identiteitssysteem. Volgens Didi Rankovic van Reclaim the Net  zullen “banken en bedrijven die financiële diensten aanbieden” het voortouw nemen in deze zaak, schrijft Jose Nino.

In een blogbericht dat het WEF publiceerde, waarin het verwees naar de International Data Corporation (IDC) Digital Trust Index, merkte het op dat er wereldwijd “triljoenen dollars aan mogelijkheden” zijn. Het WEF is echter van mening dat een hoger niveau van “digitaal vertrouwen” als een “universele waarde” nodig is om het digitale ID-systeem van het WEF werkelijkheid te laten worden.

De “prevalentie van cybercriminaliteit” is de rechtvaardiging die het WEF gebruikt om zijn digitale ID-systeem uit te rollen.

Rankovic ging verder in op het concept van “digitaal vertrouwen” waar het WEF zo geobsedeerd over is:

Digitaal vertrouwen komt iedereen ten goede omdat het ervoor zorgt dat online interacties plaatsvinden met mensen in plaats van bots, en ook met geïdentificeerde mensen. Het WEF praat het idee verder uit door het te koppelen aan betere beveiliging en privacy, en principes als ethiek, eerlijkheid, en inclusiviteit.

Het WEF is van mening dat banken en financiële dienstverleners dit systeem van digitaal vertrouwen moeten controleren. De in Davos gevestigde organisatie zinspeelde op een consumentenonderzoek waaruit bleek dat “bijna de helft” van de respondenten wil dat regeringen “een veiliger digitale wereld” ondersteunen, terwijl 68% “belangstelling” toonde voor een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op een digitaal ID-systeem.

Vreemd genoeg vermeldt het WEF-artikel dat consumenten de voorkeur geven aan banken en financiële bedrijven als de instellingen die dit systeem van digitaal vertrouwen beheren, hoewel het geen specifieke cijfers noemt.

Op typische wijze gebruikt het WEF angstzaaierij om dit digitale ID programma te rechtvaardigen.

“En als genoeg van ons het vertrouwen in online diensten verliezen, zullen grote delen van de wereldeconomie en dus de samenleving in elkaar storten.”

Het WEF is de pure belichaming van technocratisch, globalisme. Het einddoel van de mensen in dit netwerk is de afschaffing van de natiestaat en de invoering van een technocratische orde die verstoken is van nationale identiteit en gebaseerd is op hersenloze consumptie en een algehele verlaging van de levensstandaard.

Er bestaat geen twijfel over, dit is een maatschappelijke visie die nationalisten met klem zouden moeten verwerpen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Een digitale weg naar de hel

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
durachuk
durachuk
7 maanden geleden

Om overuren te kunnen maken moet je eerst gewoon werken kankerlijers en dat hebben jullie nog nooit van je leven gedaan. altijd over de rug van een ander je gore muil volgevreten. sterf aub en liefst vandaag nog. jullie zijn echt van 0 waarde

Petra
6 maanden geleden

Ben ik nu de enige die medelijden heeft met het lelijke katje op Blofeld zijn arm.
Sorry, Schwab bedoel ik…

Blofeld cat.gif