De twee meest prominente “één wereld regering” organisaties, de VN en het WEF hebben de “insecten voedsel agenda” nu al bijna een decennium lang op agressieve wijze gepusht, meldt de 2ndsmartestguyintheworld:

Een artikel uit 2013 van de website van de Verenigde Naties:

De nieuwste buzz: het eten van insecten kan helpen voedselonzekerheid aan te pakken, zegt FAO
Het boek, Eetbare insecten: toekomstperspectieven voor voedsel- en voederzekerheid, benadrukt niet alleen de voedingswaarde van insecten, maar ook de voordelen die de insectenkweek mogelijk kan hebben voor het milieu en voor het aanpakken van de wereldwijd snel stijgende vraag naar voedsel.

Vorig jaar van de WEF website:

Waarom we insecten de rol moeten geven die ze verdienen in onze voedselsystemen
  • Tegen 2050 zal de wereldvoedselvoorraad nog eens 2 miljard mensen moeten voeden;
  • Het kweken van insecten voor voedsel en diervoeder zou een milieuvriendelijke oplossing kunnen bieden voor de dreigende voedselcrisis;
  • Opkomende technologieën, een bron van eiwitten en meststoffen, kunnen helpen om insecten op grote schaal terug te brengen in het voedselsysteem.

Het door de CIA geleide Hollywood en de MSM zijn ingezet om de insecten als voedsel agenda te normaliseren. Cult marionet en Rockefeller medewerker Bill Gates pusht ook dit insecten-plan dat perfect aansluit bij alles wat met eugenetica, DEATHVAX™ en technocratische dystopie te maken heeft.

Dit alles past perfect in Agenda 21, Agenda 2030 en de al lang bestaande PSYOP-CLIMATE-CHANGE van de Club van Rome.

Dus waarom insecten?

Wat is het precies in deze vermeende “duurzame” eiwitrijke “voedsel” bronnen dat hen zo belangrijk maakt voor de agenda van de Cult?

Insecten bevatten een natuurlijk structureel bestanddeel in hun exoskelet, chitine genaamd. Deze vezelige polysaccharide is extreem giftig voor mensen. Chitine veroorzaakt ontstekingen en immuunreacties, te weten:

Chitine, een potentieel allergiebevorderend pathogeen-geassocieerd moleculair patroon (PAMP), is een lineair polymeer dat bestaat uit N-acetylglucosamineresten die verbonden zijn door β-(1,4)-glycosidebindingen. Zoogdieren zijn potentiële gastheren voor chitine-bevattende protozoa, schimmels, geleedpotigen en nematoden; zoogdieren zelf synthetiseren echter geen chitine en daarom wordt het beschouwd als een potentieel doelwit voor herkenning door het zoogdieren-immuunsysteem. Chitine wordt vooral waargenomen in de longen of de darmen, waar het een verscheidenheid van aangeboren (eosinofielen, macrofagen) en adaptieve immuuncellen (IL-4/IL-13 expresserende T helper type-2 lymfocyten) activeert. Chitine induceert cytokineproductie, rekrutering van leukocyten en alternatieve macrofaagactivering.

Dit klinkt hetzelfde als sommige van de spike proteïne effecten. Het klinkt ook alsof deze chitine het soort ziekteverwekker is dat gemakkelijk VAIDS kan verergeren.

De conclusie in het onderzoek getiteld, Chitin and Its Effects on Inflammatory and Immune Responses is nogal gematigd gezien de verschillende zeer verontrustende bevindingen:

De betekenis van chitine en zijn derivaten op de immuunreacties is niet volledig gewaardeerd. Dergelijke reacties zijn niet alleen het gevolg van chitine, maar ook van chitinases en chitinase-achtige proteïnen tijdens natuurlijke of experimentele blootstelling, elk met hun eigen mechanismen om immuunreacties te induceren en te reguleren. Er zijn vele aspecten van chitine-immuunsysteem interacties die nog niet grondig begrepen zijn.

Misschien worden de interacties in feite goed genoeg begrepen door de VN, het WEF, Gates, enz. aangezien de mechanismen van de DEATHVAX™ spike-eiwitten al lang voor de uitrol van PSYOP-19 goed werden begrepen.

In een studie bij ratten om te bepalen of chitosan, een lineair polysaccharide dat wordt gemaakt van chitine, veilig is om te consumeren, werd het volgende gevonden:

Er waren geen histologische veranderingen die in verband werden gebracht met de waargenomen verlaging van het vitaminegehalte; de verlagingen waren echter aanzienlijk genoeg om te wijzen op een tekort aan voedingsstoffen. De langetermijneffecten van vitamine A- en vitamine E-tekorten zijn bekend60-63, en het is onbekend welke deficiëntiegerelateerde effecten zouden zijn waargenomen als deze verlaagde niveaus gedurende een langere periode zouden zijn gehandhaafd. Wanneer circulerende niveaus van vitamine E, met name α-tocoferol, uitgeput raken, kan weefselbeschadiging optreden. Vitamine E-depletie bij mensen is in verband gebracht met bloedarmoede, verstoring van de normale groei, verminderde reacties op infecties, en bezorgdheid over zwangerschap bij Chitosan, NTP TOX 93 3062 . Vitamine A is essentieel in tal van biologische processen en routes, waaronder groei, ontwikkeling van het gezichtsvermogen, immuunfunctie, en metabolisme. Ernstig vitamine A-tekort (VAD) leidt tot verstoring van de normale weefselfunctie en wordt in verband gebracht met blindheid bij kinderen, bloedarmoede, en een verminderde reactie op infecties; VAD tijdens een ernstige infectie kan de dood tot gevolg hebben61-63 . Hoewel de langetermijneffecten van vitaminetekort bij knaagdieren niet zo goed begrepen zijn, suggereert de beschikbare literatuur over menselijke tekorten dat de in deze studie waargenomen dalingen in vitamine A en E op lange termijn schadelijk kunnen zijn.

In feite zal het consumeren van insecten na verloop van tijd resulteren in vitaminetekort. Mensen die zijn blootgesteld aan injecties met gemodificeerd mRNA-gentherapie hebben allemaal in verschillende mate last van door DEATHVAX™ veroorzaakte VAIDS, en zullen vooral gevoelig zijn voor chitinerijke diëten.

De studie onthult ook het volgende:

De absolute en relatieve thymusgewichten van 3% en 9% mannetjes en 9% vrouwtjes waren ook significant afgenomen ten opzichte van die van de controlegroepen. De thymus is uiterst gevoelig voor toxische stoffen en soortgelijke stressfactoren, en veranderingen in het thymusgewicht kunnen een indicator zijn van apoptose en orgaanatrofie als reactie op een toxische insult.

Hieruit blijkt dat chitine- of chitosanrijke diëten giftig zijn, en mogelijk kunnen leiden tot de langzame dood van organen.

En alsof dat nog niet genoeg was:

Het is mogelijk dat de blootstelling aan chitosan de oorzaak is van het verhoogde aantal beroertes waargenomen in deze studie.

Een studie gepubliceerd in Nature met de titel, Chitin induces accumulation in tissue of innate immune cells associated with allergy toonde aan dat chitine allergische luchtwegontsteking en mogelijk astma uitlokt:

Chitine is het op één na meest voorkomende polymeer in de natuur en levert de osmotische stabiliteit en treksterkte voor talloze celwanden en stijve exoskeletten. Reese e.a. hebben nu ontdekt dat muizen die met chitine zijn behandeld een allergische reactie ontwikkelen, die wordt gekenmerkt door een opeenhoping van interleukine-4 tot expressie komende aangeboren immuuncellen. Behandeling met een chitinase-enzym heft deze reactie op. Beroepen die in verband worden gebracht met hoge chitineniveaus in het milieu, zoals schelpdierverwerkers, zijn vatbaar voor hoge incidenties van astma, hetgeen suggereert dat deze route een rol kan spelen bij allergische aandoeningen bij de mens.

Wat zou er gebeuren met een persoon die lijdt aan COVID en/of de DEATHVAX™ als hij een zwaar insectendieet volgde?

Wat zou er gebeuren met iemand die astma, ontstekingen, immunocompromis, vitaminegebrek, enz. ontwikkelt als gevolg van een zwaar insectendieet, als hij COVID oploopt en/of een spike-eiwitinducerende injectie krijgt?

Het is duidelijk dat de psyops in en uit elkaar vloeien.

Wijziging van het dieet in combinatie met voortdurende injecties met gemodificeerd mRNA zou na verloop van tijd zeker leiden tot een toename van de ontvolking, vooral wanneer de insecten genetisch gemodificeerd zijn, net als hun eters.

Insectenrijke diëten zouden wel eens SADS-einden kunnen hebben.

En het is altijd dezelfde elitaire kliek van de gebruikelijke verdachten die dezelfde agenda’s doordrukken voor hun 4e Industriële Posthumane Technocommunistische Revolutie.

Werk er NIET aan mee.

EDIT: met dank aan de abonnees van dit blog:

Disgenetica via microbioom manipulatie. Letterlijk.
Madagaskar sissende kakkerlakkenkwekerijen en 75 migrerende sprinkhanenkwekerijen. Parasieten werden gedetecteerd in 244 (81,33%) van de 300 (100%) onderzochte insectenkwekerijen. In 206 (68,67%) van de gevallen waren de geïdentificeerde parasieten alleen pathogeen voor insecten; in 106 (35,33%) gevallen waren de parasieten potentieel parasitair voor dieren; en in 91 (30,33%) gevallen waren de parasieten potentieel pathogeen voor mensen.
Eetbare insecten zijn een onderschat reservoir van humane en dierlijke parasieten. Ons onderzoek wijst op de belangrijke rol van deze insecten in de epidemiologie van parasieten die pathogeen zijn voor gewervelde dieren. Uitgevoerd parasitologisch onderzoek suggereert dat eetbare insecten de belangrijkste parasietvector kunnen zijn voor insectenetende huisdieren.

Brood gemaakt van krekelpoeder kan boordevol bacteriële sporen zitten

Als brood gemaakt van krekelpoeder nog niet smerig genoeg voor je is, zal dit artikel je niet helpen: Een nieuwe studie uit Italië toont aan dat brood gemaakt van krekelpoeder vol potentieel gevaarlijke bacteriële sporen kan zitten.
Het lijkt erop dat het probleem van chitine al jaren bekend is. Ik vond een studie uit 2017 met de titel: “Lowering Chitin Content of Cricket ( Gryllus assimilis) Through Exoskelet Removal and Chemical Extraction and its Utilization as a Ruminant Feed”…
“Achtergrond en doel: Krekel bevat een hoog ruw eiwitgehalte, maar ook een aanzienlijke hoeveelheid chitine die de vertering van voedingsstoffen kan belemmeren en de productieprestaties van dieren kan verminderen [sic].”
IE, er worden pogingen ondernomen om de krekel chitine te verwijderen omdat boerderijdieren buikpijn krijgen en erger. Mensen worden verteld het is “goed voor je spijsvertering.”
Maar zet je schrap… er is meer. Krekels kunnen uit zichzelf nieuwe ziektes introduceren. Dit komt uit een studie van 2021:
“Insecten hebben over het algemeen een hoge voortplantingssnelheid wat leidt tot snelle populatiegroei en hoge lokale dichtheden; ideale omstandigheden voor epidemieën van ziekten. De parasieten en ziekten die op natuurlijke wijze wilde insectenpopulaties reguleren, kunnen ook van invloed zijn wanneer deze insecten commercieel worden geproduceerd, op boerderijen. Hoewel insecten die worden geproduceerd voor menselijke of dierlijke consumptie vaak worden gekweekt onder omstandigheden met een hoge dichtheid, is er zeer weinig bekend over de microben die geassocieerd worden met deze insecten, met name die met pathogeen potentieel…. zijn zal bijzonder relevant worden als-en-wanneer krekelkweekfaciliteiten opschalen en transformeren van de productie van insecten voor diervoeder naar de productie van insecten voor menselijke consumptie.”
OPMERKING: dat werd gepubliceerd in mei 2021. Entomo Farms (voorheen Next Millennium Farms) in Canada werd opgericht in 2014, en in jan. 2021 kweekte het al krekels die met miljoenen tegelijk in een warme, vochtige afgesloten ruimte van 60.000 sq. ft. Na 6-8 weken worden ze geoogst. Er wordt geen melding gemaakt van het controleren van de gezondheid van de insecten gedurende die tijd. Kortom, ze gaan even voorzichtig te werk bij de productie van “gezond” krekel-“voedsel” als bij de productie van “veilige en effectieve” mRNA-“vaccins”.

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Lees de etiketten ! – Voedselproducenten stoppen stiekem krekels in ons voedsel

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terratrader
Terratrader
7 maanden geleden

Vernedering zit er achter. Deel van de psychologische agenda. Ons dichter bij de beesten drijven zodat we ook verdelgd kunnen worden als beesten.

Jerome
Jerome
7 maanden geleden
Antwoord aan  Terratrader

Reptielen eten insecten…

rrr
rrr
7 maanden geleden

Het nutriëntenprofiel van bepaalde plantenzaden zoals hennepzaad is superieur tov welke insect dan ook. Wederom verkondigt het VN de grootste onzin voor een politieke agenda.

Jerome
Jerome
7 maanden geleden

Houdt er rekening mee dat ze insectenpoeder of extracten ervan gaan verstoppen achter een ondefinieerbare naam, of ze verstoppen het achter een bestaand voedingsbestanddeel, zoals ze het schadelijke mononatriumglutamaat (E621) verstoppen achter bijvoorbeeld uienpoeder.

cas
cas
7 maanden geleden

hier nog een studie over insecten.
A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals – PMC (nih.gov)

deze link komt uit het artikel:
https://commonsensetv.nl/insecten/
terecht eindigt carla hier met de opmerking: “Bent u zwak van maag en/of heeft u net gegeten zet dan een emmertje naast u om de gehele studie te lezen.

Bas
Bas
7 maanden geleden

Cochenille, karmijn of karmijn zuur. En rode kleurstof gemaakt van de dactylopius coccus. Zit in heel veel levensmiddelen. In Nederland werd/wordt het veel toegepast in yoghurtproducten, om het een mooi rood kleurtje te geven. Dat was het moment dat ik stopte met kant en klare ‘fruit’yoghurts.

Jerome
Jerome
7 maanden geleden
Antwoord aan  Bas

Hier nog één : schellak, gewonnen uit de afscheiding van bepaalde luizen. E- 904

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

In plaats van allemaal insecten te gaan vreten, zouden we beter de bevolkingsexplosie in Afrika, Midden-Oosten en Zuid-Amerika stopzetten.

Hoe meer voedsel en hulp we naar hen sturen, hoe sneller ze kweken, en hoe meer er naar hier komen. Deze mensen hebben een lage intelligentie en weinig algemeen bewustzijn, en eten en kweken is het enige wat ze doen.

Insecten gaan vreten, en altijd maar hogere flatgebouwen zetten om ze in te proppen haalt niets uit, het is dweilen met de kraan open, want ze zullen altijd blijven kweken.

We moeten hun bevolkingsexplosie stopzetten, en hun aantallen drastisch afbouwen, anders gaat de mensheid ten onder.

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Mee eens, laat ze hunzelf maar redden in die landen en de natuur zijn gang gaan (de zwakkere zullen niet overleven) om zich te ontdoen van nutteloze groepen.

Rudolf
Rudolf
6 maanden geleden

Beste middel tegen bevolkingsexplosie is iedereen een dak boven het hoofd; gegarandeerd fatsoenlijk inkomen, middelen van bestaan dan–zoals blijkt in heel het welvarend deel van de wereld–gaat niemand meer 8 of 10 of meer kinderen maken, hoogstens 1, 2 of 3, is men ook niet meer op te jutten om met geschut en bommen e.d. aan de gang te gaan…Onze mondiale miljardairs zouden dit makkelijk kunnen regelen maar zij wíllen geen vrede en algeméne welvaart en welzijn, zij willen (al)macht en totale contrôle tegen wélke prijs ook..als enig mogelijk gedachte veiligheid voor hun beperkte groep en positie..Daar passen geen zelfstandige onafhankelijke zelfbewuste en zelfdenkende mensen in..
En zowel genetische manipulatie en CRISPR-Cas-gemelk en ‘gouden-rijst-onzin’ en wereldwijd bodemverpestende kunstmestrommel als insectenvreterij zijn niet de eerlijke als enige gezonde oplossing ! Dat is wél–allang aangetoond meerdere keren de huidige wereldbevolking te kunnen voeden–de alles weer gezond makende rigoureuze overgang naar biologische land- en tuinbouw !!!
En voldoende kleinschalig is samen vanzelf ook weer grootschalig genoeg !
Zie het Groenboerenplan !

Namets
Namets
6 maanden geleden

Ik blijf het zeggen men wil de Wereldbevolking OPRUIMEN hoe maakt niet meer uit.
We moeten DOOD