Dr. Christian Fiala vreest een verband met de experimentele genbehandeling en eist een onmiddellijke “vaccinatie”-stop totdat de verontrustende daling van het aantal geboorten is opgehelderd, meldt Wochenblick.

In een bericht verwijst de arts naar schokkende cijfers uit Duitsland en Zwitserland. In vergelijking met de jaren 2019 tot en met 2021 zijn er dit jaar tot nu toe respectievelijk negen en dertien procent minder geboorten geregistreerd. Een onheilspellende trend: “Dit is ook zeer verrassend omdat het aantal geboorten de laatste 10 jaar in beide landen sterk is toegenomen en de huidige daling deze trend doorbreekt.”

Het lijkt echter vreemd dat het Oostenrijkse bureau voor de statistiek nog geen cijfers voor Oostenrijk heeft gepresenteerd. “De geboorteverslagen zijn toch geen ingewikkelde evaluaties,” vraagt de gynaecoloog zich af. De Zwitserse cijfers – afhankelijk van het kanton bedroeg de daling tussen 2,5 en 29,1 procent – correleren “uiterst significant met het tijdstip van de eerste vaccinatie tegen Corona in de leeftijdsgroep 20 tot 49 jaar negen maanden eerder“.

Vrouwen met een kinderwens hebben ook plotseling veel minder kans om zwanger te worden na deelname aan het vaccinatie-experiment:

Onvruchtbaar door Corona-injecties: Gynaecoloog slaat alarm

Stop vaccinatie tot definitieve opheldering

Fiala herinnert eraan: “Vruchtbaarheid heeft een speciale betekenis in het leven van mensen. Om deze reden, en ook vanwege de enorme schandalen in het verleden (bijvoorbeeld met het geneesmiddel Contergan®), moeten de mogelijke effecten op de menselijke vruchtbaarheid voor elk geneesmiddel afzonderlijk worden onderzocht voordat het wordt goedgekeurd. Dit is echter niet gebeurd voor de Covid-vaccins. Dit is één reden waarom de ‘vaccins’ slechts een voorwaardelijke goedkeuring hebben gekregen.”

Pfizer testte hun COVID-vaccin op ratten en gaf het vervolgens aan zwangere vrouwen

Wat de vruchtbaarheid betreft, had de fabrikant BioNTech bijvoorbeeld in de bijsluiter alleen vermeld dat het in dierproeven met ratten geen zorgwekkende waarnemingen had gedaan. In de Britse bijsluiter is het daarentegen explicieter: het is “onduidelijk of er effecten kunnen zijn van de vaccinatie op de mannelijke of vrouwelijke vruchtbaarheid”. Het feit dat studies dienaangaande pas na de voorwaardelijke goedkeuring van start gingen, is “onverantwoordelijk en schandalig”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
5 maanden geleden

Er is genoeg voor gewaarschuwd om die troep niet te nemen,dus heb ik geen medelijden met die mensen die nu onvruchtbaar blijken.En verder:wil je uberhaupt nog een kind op de wereld zetten in deze verrotte maatschappij waarin dat kind geen kans meer krijgt om een leefbaar leven te leven?