Het WEF pochte dat het ongeveer 110.000 “vrijwilligers” had gerekruteerd die ervoor zouden zorgen dat de meningen van andersdenkenden overal ter wereld worden ontdekt, getraceerd en gecensureerd.

In november 2020 kondigde het Wereld Economisch Forum (WEF) aan dat het honderdduizenden “informatiestrijders” had gerekruteerd om het internet te controleren, meldt RAIR. WEF-leider Klaus Schwab en zijn mede-globalisten hebben hun digitale soldaten ontketend om sociale media platforms en fora te controleren op “desinformatie” en “samenzwerings”-inhoud. Als gevolg daarvan worden pogingen ondernomen om te zorgen voor systematische censuur, zoals het verbieden en onderdrukken van sociale media-accounts.

In het eerste jaar van de pandemie kondigde de omstreden dictator van het WEF, Klaus Schwab, aan dat hij de bittere oorlog om informatiesoevereiniteit zou uitbreiden, meldt de Duitse nieuwssite Report24. Daarom zou slechts één informatiebron de waarheid mogen bepalen – het Wereld Economisch Forum zelf. Volgens de ongekozen globalistische organisatie is verkeerde informatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en een “remedie” vereist.

Het Wereld Economisch Forum heeft zijn nieuwste plan onthuld: Ze willen AI gebruiken om de censuur te automatiseren van wat zij beschouwen als "haatdragende taal" en "desinformatie"

In de publicatie schept het WEF op dat het ongeveer 110.000 “vrijwilligers” heeft gerekruteerd die ervoor moeten zorgen dat de meningen van andersdenkenden overal ter wereld worden ontdekt, opgespoord en gecensureerd. Zogenaamde “samenzweringsforums” en commentaargebieden op belangrijke online platforms zoals YouTube zouden het doelwit worden van deze “digitale eerste responders”. Talloze mensen met afwijkende meningen en zij die alleen maar “de verkeerde” vragen hebben gesteld, kunnen er over meepraten.

De digitale militarisering van het WEF werd aangekondigd in een podcast door Melissa Fleming, directeur wereldwijde communicatie van de Verenigde Naties.

Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers gerekruteerd en we rusten deze informatievrijwilligers uit met de kennis over hoe verkeerde informatie zich verspreidt en vragen hen op te treden als een soort digitale first responders om te helpen in de gebieden waar verkeerde informatie wordt verspreid.

Fleming en het WEF gebruiken rechtstreeks de communistische taal die we kennen uit de donkerste tijden van de 20e eeuw:

De podcast biedt een perfect inzicht in hoe het WEF en de VN jarenlang wereldwijd de informatie hebben gecontroleerd en systematisch vragen en tegen-meningen hebben onderdrukt.

VN verklaart oorlog aan gevaarlijke samenzweringstheorieën: De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door een wereldwijde elite

Informatie controle

De VN heeft ons ook aangemoedigd ons niet langer te haasten om inhoud die zij dubieus achten opnieuw te posten, door de hashtag #PledgetoPause te promoten.

Werven van sociale media-influencers

Ze hebben social media-influencers gerekruteerd om te helpen bij het verspreiden van “echt nieuws” (propaganda die door globalisten wordt gepusht) over de pandemie.

“Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers gerekruteerd, en we rusten deze informatievrijwilligers uit met kennis over hoe verkeerde informatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort ‘digitale eerste-hulpverleners in die ruimtes waar verkeerde informatie rondgaat,’ zegt Fleming.

Mark Rutte kreeg The Global Citizen Awards 2019 uit handen van Klaus Schwab

Propaganda Hoofdkwartier

Fleming lanceerde ‘Verified‘ – waar mensen zich kunnen aanmelden voor dagelijkse e-mails over het laatste Covid-nieuws dat afkomstig is van VN-goedgekeurde bronnen: “wetenschappelijk onderbouwde informatie” die anders begraven zou kunnen liggen op “pagina 125 van een PDF” gepresenteerd “in formaten die geoptimaliseerd zijn om te delen op sociale media.”

“Het is front-and-center in uw sociale media-feeds. Zo kan het concurreren met de gelikte misinformatie-inhoud,” zegt Fleming.

Verified maakt ook duidelijke doelen duidelijk op zijn website, “vaccineer de hele wereld”:

Het is fascinerend hoe deze “wereldspelers” openlijk hun agenda bekendmaken en uitdragen. Deze pogingen tot totale informatiecontrole zijn in strijd met de democratie, de grondrechten en de mensenrechten. Deze diep communistische en dictatoriale maatregelen hebben niets te maken met een pluralistische samenleving en democratische meningsvorming. Niettemin werden zij toegejuicht en toegejuicht door bijna alle systeemmedia omdat zij afhankelijk zijn van overheidssubsidies.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Great Reset’ (Video’s)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
7 maanden geleden

110.000 nsb’ers dus!