Velen hoopten dat het leven nu weer normaal zou worden en dat de Coronamaatregelen en de verplichte vaccinatie zouden worden opgeheven of althans verminderd. Sommigen verspreidden zelfs geruchten dat de WHO de pandemie voor beëindigd zou kunnen verklaren. Dit is niet het geval; integendeel, de WHO is van plan de vaccinatiecampagne in de komende jaren voort te zetten of zelfs uit te breiden, zonder dat het einde in zicht is, meldt TKP. Sommige van de argumenten en beweringen zijn huiveringwekkend vals.

Het plan wordt in het document  „Global COVID-19 Vaccination Strategy“ als volgt uiteengezet:

Tegen het einde van 2022, wanneer verdere wetenschappelijke onzekerheden zijn opgelost en meer gegevens beschikbaar zijn, zal de WHO een raadplegingsproces starten om een wereldwijde Covid-19 vaccinatiestrategie voor 2023 en daarna te ontwikkelen.

En als doel, vetgedrukt, “vaccinatie voor het leven tot een realiteit maken“. Het levenslange vaccinatieabonnement is dus het duidelijk omschreven doel van de WHO.

Nieuwe varianten zoals Omicron, die slechts zo gevaarlijk zijn als een verkoudheid, worden niet eens genoemd. Ook wordt er met geen woord gerept over de massale vaccinatiedoden en de ernstige bijwerkingen van vaccinatie.

In plaats daarvan wordt de volgende motivering gegeven: “Veel van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen worden in veel landen nog steeds niet gevaccineerd, wat leidt tot onnodige sterfte en onnodig lijden, met ethische en sociaal-economische gevolgen die over de hele wereld voelbaar zijn. Geschat wordt dat wereldwijd ongeveer 600.000 sterfgevallen voorkomen hadden kunnen worden als alle landen tegen het einde van 2021 een vaccinatiegraad van 40% hadden bereikt….”

Dit is een nogal absurde bewering, zoals blijkt uit de volgende grafieken:

klik voor groter

Zoals men kan zien, waren er in 2020 zonder vaccinatie 1,89 miljoen sterfgevallen met of door covid, maar 5,44 – 1,89 = 3,55 miljoen in 2021. Dus bijna twee keer zoveel als in het jaar daarvoor. En dit ondanks vaccinatie? Of eerder door vaccinatie.

En zoals hier te zien is, is Afrika het minst gevaccineerd en kent het de minste sterfgevallen met of door covid, zowel in absolute als in relatieve zin.

En omdat dit zo is, “… is het van cruciaal belang om het momentum van vaccinatie vast te houden en te versterken in het licht van de wijdverspreide lagere perceptie van het ziekterisico, de lagere vraag van de bevolking naar COVID-19-vaccins ...”, aldus de WHO. Dus vanwege de geringe vraag moet de vaccinatie doorgaan ….

Maar de beweringen worden nog absurder in het hoofdstuk “Verwezenlijkingen en uitdagingen“. Er zijn 12 miljard doses toegediend, wat betekent dat de “WHO-lidstaten gemiddeld 60% van hun bevolking hebben bereikt“. Dit zou “naar schatting 19,8 miljoen sterfgevallen in 2021 hebben voorkomen“. Dus wat nu 600.000 of 19,8 miljoen? Ook al zijn er wereldwijd bijna twee keer zoveel covid-doden als in 2020, waarbij het virus van variant tot variant minder gevaarlijk wordt?

De vaccinatiecampagne kan en moet doorgaan, aangezien de “wereldwijde voorraad COVID-19-vaccins nu beschikbaar is met een jaarlijkse productiecapaciteit van 11-16 miljard vaccindoses“. Maar niet elk land kan het zich veroorloven en dus betaalt de EU plichtsgetrouw en zijn er “grote hoeveelheden beschikbaar voor landen met lagere inkomens door middel van contracten en donaties via de COVAX-faciliteit, regionale mechanismen en bilaterale benaderingen“.

En er wordt nogmaals op gewezen dat “herhalingsvaccinaties van cruciaal belang zijn voor het behoud van de bescherming, ook tegen VoC’s“, vrijwel levenslang moeten worden gegeven. De gevolgen zijn nu al zichtbaar in de steeds slechter functionerende gezondheidsdiensten in veel landen als gevolg van ziektegerelateerd absenteïsme, aangezien sinds “juni 2022 68 WHO-lidstaten meer dan 80% van hun gezondheidswerkers hebben gevaccineerd“, merkt het document trots op.

En opnieuw wordt benadrukt: “Volledige vaccinatieschema’s, met inbegrip van de door de WHO aanbevolen boosterdoses, zijn een essentieel onderdeel van de opbouw van immuniteit tegen virusstammen die wereldwijd in gemeenschappen circuleren“. De WHO is niet geïnteresseerd in het feit dat uit meer dan genoeg studies reeds is gebleken dat wanneer nieuwe doses worden toegediend en wanneer reeds gevaccineerde mensen worden besmet, er bijna uitsluitend antilichamen worden aangemaakt tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant als gevolg van antigene overerving. Ook is één dode per ongeveer 4000 toegediende doses geen probleem.

C19-vaccinatieabonnement voor iedereen voor de rest van zijn leven, dat is blijkbaar de bedoeling van de WHO.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Klaus Schwab: We gaan jullie allemaal vaccineren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DutchOutlaw
DutchOutlaw
5 maanden geleden

BINNENKORT WORDEN DE CRIMINELEN VAN DE WHO (EN HUN HANDLANGERS) ALLEMAAL OPGEPAKT EN BERECHT (HOPELIJK D.M.V. OPHANGING OF EEN EXECUTIEPELETON) JUDGEMENT DAY IS COMING!!!

Steven
Steven
5 maanden geleden
Antwoord aan  DutchOutlaw

Ik hoop door de branddstapel op een groot plein..en iedereen krijgt een zak popcorn die komt kijken!!

durachuk
durachuk
5 maanden geleden
Antwoord aan  Steven

Ik vind het een superidee Steven. Maar laten we er een braderie met markt bij doen, leuke kraampjes, een plek voor handel, zang en dans. Ik zal mijn C.V. erbij doen want ik wil graag als vrijwilliger de beul zijn. Geloof me, ik maak er een mooi spektakel van. Ik zit zo vol met haat tegen dit tuig.

M.V.
M.V.
5 maanden geleden
Antwoord aan  DutchOutlaw

Wat jullie hier zeggen is hetzelfde als wat zij doen. Laten we waardiger zijn dan dat!

Balou
Balou
5 maanden geleden

WHO, WEF en alles wat daar rond hangt moet vernietigd worden, eender hoe! Iedereen die op eender welke manier meewerkt of meegewerkt heeft moet opgehangen worden aan de hoogste boom! Het zijn totaal geflipte en dolgedraaide criminele psychopaten die moeder aarde naar de vaantjes zullen helpen indien er niet hardhandig gaat ingegrepen worden. Dus, voor de slaapkoppen: Word wakker en kom uit uw pijp!!!

Galactic Current Sheet
Galactic Current Sheet
5 maanden geleden

Nog steeds een onderzoeksresultaat van een nog NOOIT bewezen “virus”….