Het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft plannen aangekondigd om kinderen over de hele wereld te microchippen als onderdeel van hun “Great Reset”-agenda voor de mensheid, meldt ReclaimTheNet.

Het WEF is niet tevreden met het ontvolken van de planeet, het overnemen van alle Westerse regeringen en het censureren van het internet, maar wil nu ook dat bij onze kinderen microchips worden geïmplanteerd om “deze verbazingwekkende technologieën een deel van ons leven te maken”.

Nog niet zo lang geleden werd het idee dat mensen gechipt zouden worden door de elites afgedaan als een “samenzweringstheorie”. Maar nu voorspelt het meest uitgesproken uithangbord van de wereldelite dat chipimplantaten deel zullen gaan uitmaken van ons normale bestaan.

De laatste zeer controversiële technologie/beleidsmaatregel die het Wereld Economisch Forum (WEF) wil normaliseren is het idee om traceerchips in mensen te implanteren.

En het WEF stelt dat het implanteren van chips bij kinderen door ouders kan worden gezien als een “solide, rationele” zet. Dit alles komt naar voren in een recente blog post op de website van de organisatie gewijd aan de toekomst van augmented reality (AR), en wat wordt aangeduid als “een augmented society”.

Zoals in veel van WEF’s andere standpunten over de toekomst van verschillende soorten technologie, wordt de nadruk gelegd op het toevoegen van de “juiste”, d.w.z. haar eigen “visie” in de richting waarin deze zich zouden moeten ontwikkelen, met de onvermijdelijke vermelding van niet nader gedefinieerde belanghebbenden uit de samenleving die de sleutel tot de ethische kwestie van dit alles in handen zullen hebben.

Het WEF heeft het over het naar verluidt brede nut van AR in de toekomst op gebieden als gezondheidszorg, onderwijs en beroepssituaties, met als achterliggende gedachte om richtlijnen te geven over hoe deze enorme potentiële kracht “ethisch” kan worden gereguleerd – en dus, als puntje bij paaltje komt, gecontroleerd.

Het WEF noemt AR en soortgelijke technologie transformatief, maar heeft behoefte aan “de juiste steun, visie en durf”.

Opnieuw is het helemaal niet duidelijk waarom “durf” wordt gebruikt, tenzij het een eufemisme is om enkele behoorlijk buitensporige “visies” te verkopen die het WEF uitdraagt, zoals het vervangen van geneesmiddelen door hersenimplantaten die het lichaam zullen manipuleren met elektrische impulsen, en het koppelen van allerlei chips die via operaties in mensen worden aangebracht, aan sensoren die men in een stoel zou kunnen vinden.

En zo, met de mens en de stoel “naadloos geïntegreerd”, schiet de kwaliteit van leven over de hele linie omhoog, belooft de in Davos gevestigde groep.

“Hoe eng chipimplantaten ook mogen klinken, ze maken deel uit van een natuurlijke evolutie die wearables ooit hebben doorgemaakt. Gehoorapparaten of brillen dragen niet langer een stigma,” luidt de blogpost. “Het zijn accessoires en worden zelfs als modeartikel beschouwd. Op dezelfde manier zullen implantaten zich ontwikkelen tot een gebruiksartikel.”

Maar critici van deze trends zeggen dat hun tegenstand niets te maken heeft met “stigma’s” – eerder met ernstige bezorgdheid over burgerrechten, privacy, en het concept van menselijke autonomie zelf.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schwab bevestigt complottheorie – We krijgen allemaal een chip in onze hersenen (Video)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
durachuk
durachuk
5 maanden geleden

Doe het. Misschien krijg ik de kans om jou kinderen te chippen maar dan met een kogel. Kijken hoe jij je eigen voelt. Ik voel er niets van. Jij en jouw kutkinderen interesseren mij geen fuck

Basie
Basie
5 maanden geleden

The fact that goverment even meet with them instead of following their own political agenda should ring alarm bells. But no one seems to notice

Pure blood
Pure blood
5 maanden geleden

Het verbaast me dat er nog steeds melding gemaakt wordt van ‘de elite’. Het verbaast me dat wef nog steeds met hoofdletters geschreven wordt.
Het verbaast me omdat het die groep als onbereikbaar neerzet. Het verbaast me omdat het een afstand creëert in de zin dat ze boven degenen zouden staan die niet meegaan in het narratief. Het wordt gebracht alsof ze meer/belangrijker zijn dan Jan of Jeanette met de pet.
Het zijn gewoon mensen die ook moeten poepen en plassen, eten en drinken. Het zijn mensen die gaan stinken als ze niet douchen of uit hun mond ruiken omdat ze hun tanden niet poetsen.
Het zijn mensen. Niet meer dan dat. Waarom wordt er dus nog steeds de indruk gewekt dat ze belangrijker zijn dan welk een ander.

Johan P
Johan P
5 maanden geleden

NIEMAND gaat mijn kinderen chippen. De eerste poging ertoe zal leiden tot gebruik van dodelijk geweld van mijn kant. Dat is geen dreigement, het is gewoon een vaststelling. En dat zou iedereen betreffen die zich het recht meent aan te matigen aan de kinderen te zitten. Leraren, schoolbestuur, ‘gezondheids’dienst, wie dan ook. En als het zonder mijn toestemming zou gebeuren ook hun familieleden en hin leidinggevenden.
Fijn dat ze het aankondigen. Dat betekent dat zodra ze meerderjarig zijn de kinderen van mij een extra schietcursus krijgen en we een conceiled carry permit voor ze gaan regelen.

Wow
Wow
4 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

en wat als je kinderen er zelf om vragen met dank aan maxima?/ op scholen wordt via het lesmateriaal kinderen wijsgemaakt dat het chippen heel normaal is in de toekomst. google future NL beste Johan. Haal je kinderen van de staats basisschool en zoek op democratische scholen. succes!!

gerritje
gerritje
5 maanden geleden

alleen pedofielen hebben het gemunt op kinderen………….

Tim
Tim
5 maanden geleden

Mark of the beast someone says….mesnen wakker worden de duivel wil dat je verloren gaat dus zorg dat je gered wordt en is niet moeilijk. 3 stappen het ABC Admit you are a sinner worthy of hell for sinning against a Holy God. Believe in what Jesus did on the cross and believe in his death, burial and resurrection and that He paid for our sins so we can go to heaven. Confess it to God and if you believe it in your heart and confess it with your mouth thou shalt be saved….

Max_Q
Max_Q
5 maanden geleden

Je zus, is die gore Schwab nu nog steeds niet dood en begraven ?Oh wacht, hij had nog wat op zijn bucketlijst staan:een wip met Kaag………….

jef
jef
5 maanden geleden

Degene die mij wil prikken verlaat ter plaatse de planeet ,zo simpel is het

Lin
Lin
5 maanden geleden

De gek uit Davos kan zo veel willen, als we gewoon met zijn alle die idiote bedenksels negeren gebeurd er gewoon niks. Het probleem is altijd weer dat er toch ( linkse ) meelopers zijn of schaapachtigen, die denken dat het moet ( gelijk de Covid inentings campagne) Nee, er moet helemaal niks, het is nog steeds verboden om mensen zonder toestemming te injecteren of medische proeven op uit te oefenen zonder toestemming van de persoon ( Neurenberg akte) dus waar hebben we het eigenlijk over?. Deze gek en zijn mede gekken ( vooral Hariri, de favoriet van papa Schwab ) geen kans geven hun gestoorde wensen te realiseren.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden
Antwoord aan  Lin

Lees de Bijbel. Het zal gebeuren. Daar valt niets aan te veranderen.

Daya
Daya
5 maanden geleden

In mijn lang zal ze leven nooit niet! Van mijn kind blijf je af, komt geen chip in! Nu niet, dan niet en nooit niet!

amehoela
amehoela
3 maanden geleden
Antwoord aan  Daya

Ja alleen over mn lijk, maar ze komen er niet zonder kleerscheuren vanaf. Een van hun gaat minimaal met me mee

amehoela
amehoela
3 maanden geleden

En er zijn ook van die mongolen die het vrijwillig zullen doen, gegarandeerd…