Een team van wetenschappers in Canada en de VS meldt dat zij het 1918-griepvirus hebben nagemaakt en gebruikt om makaken te besmetten, aldus NewsPunch.

De Spaanse griep besmette meer dan een derde van de wereldbevolking en doodde 50 miljoen mensen net na de Eerste Wereldoorlog. Epidemiologen beschouwen het als de ergste plaag sinds de Zwarte Dood in de 14e eeuw.

In een stuk getiteld, “Wetenschappers hebben het dodelijke 1918 griepvirus opnieuw gecreëerd. Waarom?” onderzoekt Steven Salzberg, medewerker van Forbes, wat wetenschappers ertoe zou kunnen hebben gebracht dit te doen.

Waarom doen wetenschappers onderzoek naar de werking van een al lang bestaand en dodelijk griepvirus dat meer dan honderd jaar geleden tientallen miljoenen mensen doodde?

“In het laatste nieuws meldt een team van wetenschappers in Canada en de VS dat zij het 1918 griepvirus opnieuw hebben gecreëerd en het hebben gebruikt om makaken te infecteren,” zegt Salzberg. “Laten we duidelijk zijn: de griep van 1918 is al lang geleden van de aardbodem verdwenen. Het is gewoon geen bedreiging, althans dat was het niet, totdat iemand een manier bedacht om het terug te brengen.”

Salzberg wijst erop dat de verklaarde reden voor de noodzaak van “gain-of-function” onderzoek altijd dezelfde is – om vaccins te helpen ontwikkelen.

Maar waarom een vaccin maken voor een griepstam die niet langer een bedreiging vormt?

“De griep van 1918 is al lang geleden verdwenen en kan onmogelijk op natuurlijke wijze opnieuw de kop opsteken. Er is maar één manier waarop de griep van 1918 weer een bedreiging voor de menselijke gezondheid kan worden: door een lek in een lab,” schrijft Salzberg. “Het opnieuw creëren van het virus in een lab maakt dat mogelijk.”

Tom Renz:

Dit zal kort zijn omdat het niet veel commentaar behoeft. In feite is dit zo absurd dat ik maar begin met het referentiedocument, omdat ik bang ben dat niemand het zal geloven. Hier is het:

Spanish Flu Gof Hier PDF File

Ja, dat klopt, Fauci en zijn team zijn nu actief bezig met “gain-of-function” (GoF) en besmetten primaten met de Spaanse griep. Voor degenen onder u die het niet weten, GoF heeft geen algemeen aanvaarde definitie, maar, zoals het hier betrekking op heeft, is in wezen de wijziging van het Spaanse griepvirus om het “functioneler” te maken. In dit geval, net als bij COVID, twijfel ik er niet aan dat de GoF-aanhangers zullen beweren dat dit geen GoF is.

Het kan me eerlijk gezegd niet schelen of het recreëren van een over het algemeen uitgestorven virus “gegenereerd door middel van omgekeerde genetica” met behulp van stukjes en onderdelen van andere dieren als GoF kan worden aangemerkt; waar het me om gaat is dat we de Spaanse griep hebben nagebootst en daarmee experimenteren op andere dieren. Het kan me ook schelen dat een van de aandachtspunten in dit artikel is dat wetenschappers gefrustreerd zijn dat de nagemaakte Spaanse griep niet gevaarlijk genoeg is. We hoeven hier niet ver zoeken om deze frustratie te zien. Aan het begin van het artikel in de samenvatting van het belang ervan wordt deze uitspraak gedaan:

Hier tonen we aan dat zelfs bij de hoogste doses die werden getest, de 1918 influenza niet dodelijk was bij deze twee makakensoorten, wat suggereert dat zij niet ideaal zijn voor het ontwikkelen en testen van nieuwe pandemische influenza-specifieke vaccins en therapieën. Daarom zijn andere fysiologisch relevante niet-menselijke primaatmodellen van pandemische influenza nodig.

{…}

Dit betekent dat deze mensen beweren dat we een gevaarlijker versie van de Spaanse griep moeten maken zodat ze er “betere” vaccins voor kunnen maken… ondanks het feit dat deze griep, totdat ze hem hebben nagemaakt, niet meer in de natuur bestond.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


 

De WHO heeft een 10-jarenplan en zal zo nodig nieuwe pandemieën uitvinden om totale controle te bereiken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
durachuk
durachuk
5 maanden geleden

Ziek mannetje die Fauci. ik hoop dat hij teelbalkanker krijgt en zweren in zijn reet

Jane
Jane
5 maanden geleden

Hij heeft helemaal niks qua gain of function bullshit gecreeerd!

Het enige waar hij mee bezig is zijn gifspuiten. De Spaanse griep was ook het resultaat van massale gifspuiten injecties, die vaccins werden genoemd….

Een sociopaat is hij 100%.

We moeten ophouden met het geloof in rondvliegende kiemen die je ziek maken.
De combinatie van gifspuiten en ander pharma gif i.v.v. medicatie, luchtvervuiling met nanodeeltjes, elektromagnetische vervuiling, vergif in voeding en water,
angstterreur, is wat ziek maakt en doodt.

Geen gecreëerd virus. Dat is afleiding en misleiding waarbij het sociopathisch en psychopathisch ego hoopt erkend te worden als bijzonder geniaal door het volk wat hij ziet als dom vee. Waarna hij zich kapot lacht a la The Joker, omdat de misleiding weer helemaal geslaagd is.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Het opmerkelijke is dat de 50 miljoen doden die te wijten zouden zijn aan de Spaanse griep niet anders zijn dan 50 miljoen vaccins TEGEN de Spaanse griep die aan het gepeupel is toegediend en dus massaal stierven.
Diezelfde massamoord wordt nu leven ingeblazen door eerst te beweren dat de Spaanse griep “in de lucht” hangt. En om daarna wederom iedereen te dwingen de fatale injectie tot zich te nemen.