Russische media melden dat in de oblast Moskou een auto is ontploft; naar verluidt zat Darya Dugina, de dochter van Alexander Dugin, in de auto en overleed zij ter plaatse.

Onofficiële bronnen die haar persoonlijk kenden bevestigen haar dood. Dit is wat er over is van haar auto.

Volgens bronnen dicht bij de familie keerden zowel Darya als haar vader terug van het “Tradition” festival in het Poesjkin museum in Bolshiye Vyazyomy (Moskou oblast) en Alexander Dugin zou in de auto zitten, maar ging in een andere auto naar huis.

Sommige Russische media melden, onder verwijzing naar plaatselijke rechtshandhavingsbronnen, dat de bestuurder van de auto voorlopig is geïdentificeerd als een vrouw en dat de huidige theorie voor de oorzaak van de explosie een IED is.

Het lijkt erop dat de terreurcampagne tegen Rusland waar de VS maanden geleden al mee dreigden begonnen is. En de VS hebben daar genoeg ervaring mee, bijna alle terreur ter wereld wordt gepleegd door de VS.

Afgelopen week hebben we gezien dat er een aantal hangars op een vliegveld van de Russische marine opgeblazen werden op de Krim, dar er munitiedepots in de lucht gingen aan de andere kant van het schiereiland en nog een aantal daden.

Thomas Röper van de Anti-Spiegel is van mening dat Oekraïne daar HIMARS voor gebruikt heeft.

The Saker denkt eerder een sabotage en terrorisme:

Sabotage, terroristische en andere afleidingsmanoeuvres zijn een reëel risico voor Rusland

Interessant nieuws twee dagen op een rij. Eerst heeft het Russische Ministerie van Defensie geconcludeerd dat de explosies op het Russische vliegveld op de Krim het resultaat waren van een afleidingsmanoeuvre (ik gebruik de term “afleidingsmanoeuvre” in de Russische betekenis van “diversiia” dat sabotage/vernieling betekent). En vandaag hebben de Russen aangekondigd dat zij twee werknemers van de kerncentrale van Zaporozhiie hebben gearresteerd (een bewaker en een ingenieur!) die de Oekraïners de coördinaten van de doelwitten en de correctie van de aanvallen verschaften. Rusland waarschuwt nu dat een grote aanval op deze kerncentrale catastrofale gevolgen zou hebben.

Mijn doel vandaag is niet om de situatie rond de ZNP te bespreken, maar om dit te behandelen als een topje van een veel grotere ijsberg.

Tot nu toe heeft alleen mijn vriend Andrei Martyanov het gehad over de zeer reële risico’s van sabotage en/of terroristische aanslagen door Oekraïense afleidingsmanoeuvres, waaronder de mogelijke sabotage van de Moskva-kruiser en de aanval op het vliegveld op de Krim. Zoals gewoonlijk heeft Andrei Martyanov het bij het rechte eind. Wat ik nu wil doen is een beetje uitweiden over dit onderwerp in mijn favoriete bullet-style formaat.

  • Ten tweede is het belangrijk te begrijpen dat, hoewel de SMO geen echte burgeroorlog is, zij wel degelijk burgeroorlog-ASPECTEN heeft, te beginnen met de onbetwistbare realiteit dat er pro-Russische segmenten van de bevolking zijn in het door de nazi’s bezette Oekraïne, maar ook dat er pro-Oekraïense segmenten van de LDNR/Russische bevolking zijn. Beide partijen hebben dus mensen die in staat en bereid zijn de andere partij te helpen, waaronder anti-Russische en pro-Oekraïense elementen in door de LNR/Rus gecontroleerde gebieden (waaronder de Krim)

Hele artikel is de moeite waard om te lezen.

Ik vraag me al een tijdje af wanneer de VS hun ISIS rekruten in zullen zetten tegen Rusland. Er wonen genoeg radicale moslims in Zuid-Rusland die door de CIA gerekruteerd zullen zijn. Gelukkig heeft Rusland veel ervaring met terrorismebestrijding.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Amerikaanse ambassade “voorspelt” terreuraanslagen in Rusland

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Als je vecht tegen duivelaanbidders, dan is dit wat je kan verwachten.

Hun boodschap is: wij kunnen iedereen, overal, vermoorden

Hopelijk begrijpt Putin nu dat hij niet meer zo braaf mag zijn