Laat me je voorstellen aan Jennifer Doudna. Doudna is een Amerikaanse biochemicus die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van CRISPR-genbewerking, en andere fundamentele bijdragen heeft geleverd in de biochemie en genetica. Samen met Emmanuelle Charpentier ontving zij de Nobelprijs voor Chemie 2020, “voor de ontwikkeling van een methode voor genoombewerking”, schrijft ThreadsIrish.

Doudna zit toevallig ook bij het Wereld Economisch Forum.

Sommigen van u zullen bekend zijn met CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats), terwijl het voor anderen helemaal nieuw zal zijn. Wat ik u kan garanderen is dat u de dingen in een heel ander licht zult zien als u eenmaal de kracht van CRISPR begrijpt. De vraag die u zichzelf moet stellen, is Doudna een andere vrouwelijke Bond-schurk of is zij gewoon een “nuttige idioot” met banden met het WEF.

De beste persoon om CRISPR uit te leggen is Doudna. Ik heb de korte video van 45 seconden hieronder getranscribeerd.

“Veel wetenschappers geloven dat genetische manipulatie de toekomst van onze evolutie is. Het geeft ons de kans om onszelf alle eigenschappen te geven die we willen, zoals spiermassa of oogkleur. In principe is alles mogelijk dat CRISPR-technologie kan worden gebruikt voor zaken als verbetering.

“Stel je voor dat we kunnen proberen mensen te maken met verbeterde eigenschappen, zoals sterkere botten of minder gevoeligheid voor hart- en vaatziekten, of zelfs met eigenschappen die we misschien wenselijk achten, zoals een andere oogkleur of langer zijn, dat soort dingen. Ontworpen mensen, zo u wilt, geo-engineerde mensen zijn er nog niet. Maar dit is niet langer science fiction”

Verdomd eng als je het mij vraagt. Als je iemand hoort praten over designermensen en het feit dat geo-engineerde mensen nog niet onder ons zijn, dan kun je er vrij zeker van zijn dat het al zover is. Ze heeft wel gelijk als ze zegt dat het geen science fiction meer is. Het klonen van mensen is er al en waarschijnlijk al jaren.

Als je een meer wetenschappelijke uitleg wilt om CRISPR te begrijpen en hoe DNA verbonden is met RNA dan heeft ze het toevallig in 2018 uitgelegd aan een publiek in Davos op het WEF. Het WEF of all places. Wat bijzonder.

Het is een korte video van 5 minuten en het bekijken waard.

Het zal wel toeval zijn dat de laatste 3 initialen van de uitvindster van CRISPR in haar achternaam DNA zijn 😉. Het is waarschijnlijk ook gewoon toeval dat een man met de naam Bill Gates ook zeer, zeer geïnteresseerd is in deze technologie.

Natuurlijk promoot Gates het in een positief daglicht. Hij maakte zelfs een video voor YouTube genaamd:

Hoe CRISPR levens kan redden en ziekten kan beëindigen

De video is 150.000 keer bekeken met 7,2k likes en niet één dislike. De commentaren zijn ook uitgezet.

Het is niet toegestaan om Bills materiaal niet leuk te vinden.

In een post die Gates in 2021 op zijn eigen site plaatste, maakt hij melding van een boek over Doudna genaamd “The Code Breaker” Jennifer Doudna and the Future Of the Human Race.

Ik heb het boek niet gelezen, maar als een titel “The Future Of The Human Race” bevat, moeten we vragen stellen over de technologie.

In het artikel zegt Gates

“Het CRISPR-systeem maakt het veel gemakkelijker voor wetenschappers om het menselijk genoom en dat van anderen op een nuttige manier te veranderen, zoals het herstellen van genmutaties die vreselijke ziekten als taaislijmziekte veroorzaken.”

Hij vervolgt dan

“Onderzoekers hebben een opmerkelijke prestatie geleverd door het CRISPR-systeem aan te passen voor medische en landbouwkundige toepassingen, en mijn enthousiasme over CRISPR is gestegen van superhoog tot ongekend hoog. CRISPR heeft mijn denken over wat er mogelijk is om de gezondheid en voeding van gezinnen in arme landen te verbeteren fundamenteel veranderd, en hoe snel.

Gates ziet CRISPR overal gebruikt worden. Hij zegt in hetzelfde artikel

“De stichting investeert in veel andere projecten die gebruik maken van het CRISPR-systeem, zoals:
  • plantenrassen die bestand zijn tegen de gevolgen van klimaatverandering
  • een nieuwe reeks hulpmiddelen, programmeerbare medische therapieën genaamd, die de ontwikkeling van behandelingen voor nieuwe virussen aanzienlijk kunnen versnellen en toekomstige pandemieën kunnen voorkomen
  • snelle, goedkope manieren om ziekten in arme landen te diagnosticeren
  • monoklonale antilichamen die de ziekteverwekkers van malaria en AIDS kunnen aanpakken en doden”.

Altijd “Bill de weldoener”. De filantroop die zoveel goeds doet.

Gates heeft miljoenen in CRISPR gestoken. In 2015 publiceerden ze op de Forbes website een artikel met de titel

Bill Gates And 13 Other Investors Pour $120 Million Into Revolutionary Gene-Editing Startup

Dat bedrijf heette Editas Medicine en werd in 2015 door het Wereld Economisch Forum uitgeroepen tot technologische pionier. Het lijkt erop dat het WEF CRISPR ook hoog in het vaandel heeft.

Gates heeft ook gedoneerd aan Edge Animal Health, CRISPR Therapeutics en talrijke universiteiten die er onderzoek naar doen.

klik voor groter

Edge Animal Health is opgericht voor de ontwikkeling van verbeterde vaccins voor vee met behulp van CRISPR. Hun website moet nog live gaan.

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants/2020/08/inv005770

CRISPR Therapeutics gaat nieuwe mogelijkheden onderzoeken voor in vivo gerichte duurzame onderdrukking van HIV.

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants/2020/11/inv016569

Gates investeerde ook 3,6 miljoen dollar in een bedrijf genaamd Acceligen op het gebied van landbouwontwikkeling.

Eerder dit jaar, in 2022, kreeg Acceligen goedkeuring voor zijn CRISPR-gen-edited rundvlees.

klik voor groter

Er zijn dus geen veiligheidsproblemen gerezen bij 2 koeien en daarom hoeft het niet goedgekeurd te worden. Klinkt vergelijkbaar met een recent vaccin, niet ? Enorme proeven met wel 2 koeien hebben plaatsgevonden voordat een product op de markt komt. Wat kan er misgaan?

https://cen.acs.org/biological-chemistry/biotechnology/US-FDA-clears-way-CRISPR-beef-cows/100/i10

Een persoon op Twitter maakte ook een zeer interessante opmerking over de recente sterfte van vee in de VS en Acceligen.

Tot nu toe hebben we gezien hoe CRISPR kan worden gebruikt voor vaccins, het genezen van ziekten en voedsel, maar hoe zou CRISPR nog meer kunnen worden gebruikt ?

Een aanwijzing verschijnt in een TED-talk uit 2017 van Fredros Okumu. Okumu is een WEF Young Global Leader die werkt in het door Gates gefinancierde Ifakara Institute in Tanzania.

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=Ifakara

https://www.weforum.org/agenda/authors/fredros-okumu

Okumu zei in een TED-talk in 2017: “De WHO heeft als doel gesteld om in 2030 malaria uit te bannen in 35 landen. De Afrikaanse Unie heeft als doel gesteld om in 2030 malaria uit te bannen op het continent.”

Agenda 2030 weer in het spel.

De TED talk presentator stelde een fascinerende vraag helemaal aan het einde van zijn korte, informatieve lezing waar hij traditionele manieren van malariabestrijding besprak met behulp van bednetten etc. Ze ging volledig voorbij aan de inhoud van zijn toespraak en vroeg.

“Wat vind je van wetenschappers die CRISPR gebruiken om muggen te doden?”

Okumu zei

“We hebben het over een ziekte die nog steeds 429.000 mensen doodt, vooral Afrikaanse kinderen. Er zijn landen die de malaria-last met 60% hebben teruggedrongen, maar we moeten nog meer doen om tot nul te komen. Het is al bewezen dat gen-editing technieken zoals CRISPR effectief kunnen worden gebruikt om muggen zo te veranderen dat ze ofwel geen malaria overbrengen, we noemen dit populatieverandering, of dat ze niet langer bestaan, populatieonderdrukking. Er is zelfs bewijs dat als je maar een klein aantal genetisch gemodificeerde muggen loslaat, je heel snel tot eliminatie kunt komen.

Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

Interessant dat hij het heeft over genbewerking, populatieverandering, onderdrukking en uitroeiing. Klinkt alsof CRISPR een rol zou kunnen spelen in depopulatie en eugenetica.

Ga naar 8 min 30 sec en luister naar de laatste 4 minuten, het is een echte eye-opener.

Al in 2016 begreep het WEF de kansen die CRISPR zou bieden toen zij een artikel publiceerden waarin werd verwezen naar CRISPR.

Zijn we klaar voor genetisch gemodificeerde dieren?

https://www.weforum.org/agenda/2016/01/are-we-ready-for-genetically-modified-animals/

Het WEF begrijpt ook het potentiële gevaar van CRISPR, want in een van hun video’s produceerden ze zelfs een dia waarop stond

“Het risico dat genetische mutaties soorten uitroeien is ook aan de orde gesteld”

Dat heeft hen er niet van weerhouden samen te werken met Mammoth Biosciences, dat door Doudna werd opgericht. Hun WEF bio is veelzeggend als ze zeggen

“Door de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe CRISPR-systemen, maakt het bedrijf het volledige potentieel van zijn platform mogelijk om de code van het leven te lezen en te schrijven”

De code van het leven lezen en schrijven 🧐

We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken: Modernas topwetenschapper over MRNA technologie in COVID vaccin

Het WEF zegt ook op hun site

“Op een dag zou het mogelijk zijn om alles te doen, van het doen herleven van uitgestorven soorten tot het ontwikkelen van behandelingen voor chronische ziekten”

en

“Maar wetenschappers zijn nog ver verwijderd van het realiseren van CRISPR’s potentieel”

De race is definitief begonnen om gen-editing te gebruiken om uitgestorven diersoorten te doen herrijzen, zoals blijkt uit een artikel in de Financial Times van 16 augustus 2022 met de titel

Wetenschappers beloven uitgestorven Tasmaanse tijger terug tot leven te brengen

Amerikaanse biotech achter project om wolharige mammoet te laten herleven richt zijn aandacht op thylacine.

CRISPR en genbewerking staan centraal in de vierde industriële revolutie, zoals het WEF aangeeft

“In de vierde industriële revolutie is “bevredigend” misschien niet langer de status quo. We zijn nu getuige van de meest revolutionaire fase van de evolutie, wanneer we niet langer evolueren door biologie alleen. Met nieuwe instrumenten uit de biowetenschappen, zoals CRISPR-Cas9 gen-editing, zijn we nu in staat om genomen een nieuwe vorm te geven en biologische vorm en functie te veranderen.

De zoektocht naar menselijke perfectie door genen te bewerken is al begonnen.

Die ene alinea zou u alles moeten vertellen wat u moet weten over CRISPR en het gevaar dat het potentieel inhoudt.

Wanneer in de geschiedenis van de mensheid is iets zo machtig gebruikt voor het goede en niet het kwade, vooral wanneer Gates en WEF erbij betrokken zijn…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat je moet weten over de transhumanistische agenda

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Louis
Louis
7 maanden geleden

Nieuwe generatie nazi’s, die wilden ook uebermenschen kweken. Maar je mag niet vergelijken.

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Louis

Moet je ook niet doen Louis, Een vergelijking met de meest slechte nazi is een belediging. Deze figuren zijn nog vele malen slechter.

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Wees Humaan, Als je van je medemens houdt en een goed hart hebt is er maar een keuze. Al deze figuren zoals Rutte, Schwab, Gates enz. enz. uit de samenleving weren. Deze figuren zijn als gif. Ze vernietigen mensen, dromen en idealen voor louter eigen gewin en bevrediging van hun zieke geest.

Theo
Theo
7 maanden geleden

Zij kunnen nooit de geest en de ziel erin leggen er staat geschreven dat God met Zijn adem leven in de mens blies daardoor kreeg de mens een geest nergens anders door

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Deze gewetenloze psychopaten zijn absoluut niet geinteresseerd in het verbeteren van de mensheid.

Als ze geïnteresseerd zouden zijn in het verbeteren van de mensheid, dan zouden ze niet alle moeite van de wereld doen om ons te vermengen met primitieve volkeren uit Afrika, en op deze manier honderdduizenden jaren evolutie in de vuilbak te gooien.

Wat deze gekken willen is stinkend rijk worden door het uitbuiten van echte of fictieve ziekten, en zo de domme meute te overhalen om genetische experimenten te laten uitvoeren, die hen altijd maar zieker zullen maken, en hen uiteindelijk zullen veranderen in mismaakte monsters.

En wat ze uiteindelijk willen is ons regelmatig mysterieuze inspuitingen laten accepteren, zodat ze ons ooit de definitieve gifspuit kunnen geven.

renevers
renevers
7 maanden geleden

https://www.bitchute.com/video/F0PqmwDYB1hu/
Schitterende muziek over de covid hoax

Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

Ze hebben vroeger ongetwijfeld en zelfs vrij zeker ook al mensentypen gefokt voor bepaalde doeleinden : vechters, werkers etc. En als je bewust erfelijke eigenschappen in mekaars familie gaat bekijken voordat je kinderen gaat maken om niet bij voorbaat ongelukken op de wereld te zetten ben je ook al een beetje zo bezig…En als je mensen intensief en extreem gaat trainen voor bepaalde doelen… Vraag blijft eigenlijk altijd of wat je wilt bereiken zinnig, nodig, acceptabel is…
Mijns inziens zijn de motieven die deze mensen aandragen op heel veel punten hypocriet, onnodig en vals..Dat hele CRISPR-gedoe en -gepruts is helemaal niet de oplossing voor tal van verschrikkelijke ziektes en ook niet voor een superieure land- en tuinbouw, voedingproductie..Het valse zit erin dat ze er helemaal aan voorbijgaan dat daar de oplossingen al voor bestaan..Dát ze eraan voorbijgaan wordt bewezen door het feit dat deze zo ‘intelligente’ figuren zelf heel vaak van allerlei kwalen–als met name gordelroos en dat soort flut, maar nog tal van andere aandoeningen–met zich meedragen omdat ze te stom zijn om de elementaire voorwaarden voor gezondheid en gezond blijven enigszins te snappen..
Wat willen ze dan helemaal ? DE enige echte oplossing voor een superieure gezondheid en het voorkómen en zelfs genézen van alle ziekten is échte gezonde natuurlijke voeding en land- en tuinbouw–minimaal alles biologisch, liefst nog strenger–en een gezonde leefstijl en leefomgeving…Heb je ál dat gepruts niet nodig en héb je al superieur gezonde mensen vergeleken met wat tegenwoordig normaal is : 58 % met chonische kwalen onder de leden… En reken maar, daarbij óók veel gasten die bij dit clubje techno-freaks zitten en dit geprul aanbidden !!!
Wat deze gasten allemaal willen uitproberen, louter omdat het kán en ze geilen op status en naam maken en wat niet al, is totaal onnodig voor een echt gezonde wereld en mensheid… Ben zelf al ruim 22 jaar het rondlopend bewijs–na een bedenkelijke medische voorgeschiedenis–dat je geen enkele pil of medicatie of vaccinatie of zelfs supplement nodig hebt om al die tijd al helemaal nérgens last van te hebben, nog geen gríepje of zelfs verkóúdheidje meer…Nu 72,5 jaar jong en lach met al die belachelijke virussen en vaccinaties en alle kwalen die je kunt bedenken, omdat die bij de ouderdom zouden horen… Hoe zou ik begrip moeten hebben voor dit zootje gestoorden met hun totaal onnodige hobby ?