“Washington is bereid alles te doen om zijn macht over de wereld te behouden en offert daarbij het welzijn van de burgers en de economie van de Europese landen op”, aldus Vjatsjeslav Volodin, meldt Tass.

De Verenigde Staten proberen hun “macht over de wereld” te handhaven door Europese landen schade toe te brengen en hen feitelijk tot isolement te veroordelen, zei de Russische Doema-voorzitter Vjatsjeslav Volodin vrijdag op zijn Telegram-kanaal.

“Washington heeft Europa veroordeeld tot honger, kou en isolement. <…> Washington is bereid alles te doen om zijn macht over de wereld te handhaven, en offert daarbij het welzijn van de burgers en de economie van de Europese landen op,” zei Volodin.

Hij benadrukte dat de besluiten van de EU-staten om Russische energiebronnen te mijden, de economische samenwerking met Rusland stop te zetten en Russen de toegang tot het land te ontzeggen “onder druk van Washington zijn genomen”.

Poetin noemt de EU en haar leden kolonies van de VS

“De aanhangers van dit beleid in Europa zijn Engeland, dat de Europese Unie heeft gedumpt, en de landen die alleen in naam soeverein zijn, dat wil zeggen Litouwen, Letland, Estland en Oekraïne. Tot deze russofobe coalitie behoren ook Polen, Tsjechië en Finland, die hopen op een aalmoes van Amerika,” benadrukte Volodin.

Volgens de Doema-voorzitter kost aardgas in de Verenigde Staten momenteel 333 dollar per 1.000 kubieke meter. Ondertussen verkoopt Washington het aan Europa “tegen 7,3 maal de prijs, waardoor de economie van de EU-landen niet concurrerend is”. Bovendien, zo benadrukte Volodin, heeft de inflatie in de eurozone al een recordhoogte van 8,9% bereikt.

“De abnormale hitte die in Europa is uitgebroken, heeft de landbouw hard getroffen. De oogst is 20% minder dan vorig jaar. Er is een tekort aan elektriciteit, en de kosten daarvan zijn in de loop van het jaar verzesvoudigd”, voegde Volodin eraan toe.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Naar mijn mening moeten we Amerika laten voor wat het is, een bullebak. We moeten ons verstand gebruiken en met alle welwillende landen op respectvolle manier zaken doen en vriendschap sluiten. Helaas is dit alleen mogelijk als we alle regeringen in Europa ontdoen van dat hersenloos corrupt tuig.

Marco
Marco
5 maanden geleden

Het is nog steeds het tuig in Den Haag, Brussel Berlijn Parijs etcetera, die de bevelen opvolgt. Ze zijn niet dom, het is gewetenloos tuig. De bevolking opofferen om hun duistere agenda uit te voeren. Gaat slecht voor ze aflopen, helaas ook voor een groot deel van de bevolking. We willen of kunnen het gewoon niet zien, tot het te laat is.

Namets
Namets
5 maanden geleden

Alle NAVO Landen zijn Broekpoepers en Kontelikkertjes van SCHURKENSTAAT US!!
De gecreerde Sancties waren enkel bedoeld om Europa kapot te maken.
Alle laffe Ruggegraatsloze NAVO landen hebben zo een Energie en Voedsel en Migranten Crisis afgeroepen over hun eigen bevolkingen.
Onder druk van die Amerikaanse Schoften en de WEF Pshyopaten moet Europa KAPOT!!