De gekste dingen worden gepland als een nieuw commercieel startup project (archief link), schrijft Igor Chudov.

Blijkbaar is een team van Israëlische ondernemers van plan menselijke embryo’s in kunstmatige baarmoeders te laten groeien. Nadat zij zijn gegroeid, zouden organen van dergelijke baby’s kunnen worden geoogst. Om ethische dilemma’s te vermijden, zullen menselijke embryo’s worden gekweekt zonder hoofd. Zonder gekheid. Het artikel legt niet uit hoe het kweken van menselijke embryo’s zonder hoofd “ethische dilemma’s zou voorkomen”, zodat de lezer het zelf maar moet uitzoeken.

Het idee van deze startup is om

  • stamcellen te nemen van een willekeurig individu, zoals u of ik
  • de genetische code van deze stamcellen zodanig te wijzigen dat de vorming van een menselijk hoofd (of hersenen) wordt voorkomen wanneer zij zich als embryo ontwikkelen
  • deze genetisch gemodificeerde cellen in een potje te zaaien dat dienst doet als kunstmatige baarmoeder en een kunstmatig menselijk embryo te laten groeien, maar zonder hoofd
  • Volgens de startup worden op deze manier “ethische dilemma’s vermeden”.
Hoewel Hanna niet denkt dat een kunstmatig embryo dat uit stamcellen wordt gemaakt en in een laboratorium wordt gehouden, ooit als een mens zal worden beschouwd (NO SHIT – I.C.), heeft hij een noodplan om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de startcellen genetisch zo te manipuleren dat het resulterende modelembryo nooit een hoofd ontwikkelt. Het beperken van zijn potentieel zou ethische dilemma’s kunnen helpen voorkomen. “Wij vinden dit belangrijk en hebben hier veel in geïnvesteerd,” zegt Hanna.

Dit plan heeft een aantal interessante mogelijkheden, en in het artikel wordt gesproken over oude mensen die baat zouden hebben bij jeugdige immuuncellen.

Het artikel zegt dit niet hardop, maar misschien zou een grote doelmarkt alle oude mensen zijn die hun immuuncellen hebben vernietigd door “Covid vaccin” injecties en die het effect dat het vaccin had op hun immuunsysteem willen terugdraaien.

Hoe dan ook, het plan, dat in eenvoudige taal moet worden uitgelegd, zou ongeveer als volgt zijn: als ik ouder word en een vervangingsorgaan nodig heb dat niet door veroudering wordt aangetast, zou ik deze startup kunnen betalen om een kunstmatige zuigeling te laten groeien, zonder hoofd, maar verder een kopie van mij toen ik een zuigeling was. Dan kunnen ze organen van dat hoofdloze kind oogsten om in mijn ouder wordend lichaam te transplanteren, en zo afstoting door het immuunsysteem voorkomen, zoals bij gewone transplantaties.

Merk op dat de transplantaten niet EXACT een kopie zijn van mijn organen, aangezien zij een gewijzigde genetische code dragen die werd gewijzigd om hoofdvorming te voorkomen. Dat kleine onderscheid is, blijkbaar, de promotors van dit idee ontgaan.

Aangezien de organen van een zuigeling te klein zijn voor een volwassene, spreekt het artikel over “immuuncellen”, die gewoon cellen zijn. Maar, denk ik, zo’n hoofdloos zuigelingetje zou kunnen blijven groeien op een versnelde tijdschaal, om oude mensen van volwaardige vervangingsorganen te voorzien.

Dit is GEEN samenzweringstheorie, want alle informatie staat in het artikel. Als het gek klinkt, is dat niet omdat ik het verzonnen heb – ik vertel alleen het verhaal na.

Zou jij betalen om een hoofdloze kopie van jezelf te kweken om organen te oogsten? Denk je dat er geen ethische problemen zijn?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wetenschappers maken ’s werelds eerste ‘synthetische embryo’s’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Volgens mij is heel de mensheid geboren zonder brein. als ik om me heen kijk lijkt iedereen wel gek en geestesziek. in ieder geval moet deze gekkigheid gestopt worden en heel snel. iemand met zulke zieke ideeen moet naar mijn mening ter plekke een nekschot krijgen.

Jerome
Jerome
5 maanden geleden

Israel, light to the nations. 😈🤘

Stardust
Stardust
5 maanden geleden

Kijk de (sciencefiction)film “The island” uit 1980(!)….Geen sciencefiction meer nu

HTT
HTT
5 maanden geleden

Gevoelens van afkeer rollen over mijn ruggegraat bij dit soort berichten. Hoop eigenlijk dat het nep is. Wat verbeelden deze mensen zich wel om op deze manier met levens van anderen te kunnen doen wat ze maar willen. Bij zoveel zaken waar de technologie eenmaal aanwezig is, is het moeilijk te stoppen. Al zou je het d.m.v. wetgeving nog zo willen verbieden.

Adriaan W.
5 maanden geleden

Science Fiction is werkelijk geworden, het ethische dilemma van weleer hebben ze in de prullenbak geworpen, gekloonde baby’s zonder hersen hebben hun geweten gesust, deze drempel die de ‘wetenschap’ heeft genomen zal niet de laatste zijn naar mijn mening, een stap verder of deze staat al op de hoogste plank misschien is het via de neus vaccineren door expres in de lucht losgelaten aerosolen van een DNA veranderend vaccin dat bepaalde etnische groepen/rassen gewoon uit te kunnen roeien zoals de nazi’s deden met hun eugenetische Aktion T4 maar dan op steroïden.

ieznogoedh
ieznogoedh
5 maanden geleden

Volgens mij bestaat deze techniek al geruime tijd.
Het grootste gedeelte van hedendaagse politici zijn op deze manier op de wereld gekomen en
… overduidelijk is het later inplanteren van hersens nog steeds niet mogelijk.

Hemmie
Hemmie
5 maanden geleden

Het lijkt wel op de sciencefictionfilm “The Island” uit 2005 waarin klonen worden gekweekt voor organen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Island_(2005)

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Jonge zowel als oude mensen en de hele samenleving zouden eerst eens moeten leren echt gezond te vreten en te leven dan zou er helemaal geen enkele behoefte bestaan aan dit soort gepruts…

M.H.
5 maanden geleden

Satan zit diep gegrift in de hersenen van de bedenkers

Digital Overlord
Digital Overlord
5 maanden geleden

Ethiek…. Wat is er ethisch aan andere mensen met horror op te schepen door te doen alsof je het beste voor hebt met vooralsnog natuurlijk ontwikkelde mensen?

Het leven is een wonder. Maar dat is onacceptabel voor de wetenschap. De wetenschap gelooft niet in wonderen. Alles moet verklaarbaar, sterker nog, moet reproduceerbaar zijn. Want geld.

“He who controls the spice, controls the universe.” Heb ik nieuws: Degene die het leven beheerst is al Koning van het Universum. De wetenschap zal het nooit winnen van God.

Het is algemeen bekend dat de ziel, het ware levende element van een wezen, zich in het hart bevindt. Dan kun je je best doen om het hoofd achterwege te laten, toch zal er een ziel zich vormen in het hart.

Dan maar zonder hart? Gaat niet. Het hart is essentieel voor alles wat bloed nodig heeft. Oh…. en de hersenen zijn ook essentieel, want zonder aansturing schakelen organen zich vanzelf uit. Hart of geen hart.

Deze mensen hebben geen geweten, waarderen het wonder van het leven niet en zijn dus eigenlijk beesten. Alleen beesten houden zich hiermee bezig. Als zij het wonder van het leven niet waarderen, dan hebben ze in mijn ogen ook geen recht op leven.