De sterftecijfers na vaccinatie zijn minimaal en vaccinatie heeft zeker veel meer levens gered: Dit sprookje blijft nog steeds dapper voortleven onder bepaalde segmenten van de bevolking. Ex-Pfizer Vice President Mike Yeadon ontkrachtte deze beweringen in een Telegram post op 12 augustus, waarbij hij zijn discussie onderbouwde met diverse gegevens, meldt Report24. Met name de ongekende stijging van het aantal arbeidsongeschikten in de VS na het begin van de vaccinatiecampagne en de gegevens over levensverzekeringen uit 2021 zouden verontrustend moeten zijn. Yeadon verklaart: Vaccinatie is poging tot moord.

Vandaag zei iemand dat ze een gemeenschapsleider die Covid-vaccinaties had gepromoot, hadden verteld over de resulterende sterfgevallen en schade in de gemeenschap. Het antwoord was dat het sterftecijfer laag was en dat de vaccinaties “waarschijnlijk veel meer levens van Covid hebben gered”. De persoon vroeg zich af wat te antwoorden aan de gemeenschapsleider. Aangezien dit zeker vaak gebeurt bij andere mensen, hoop ik dat deze informatie kan helpen:

1 U moet weten dat het werkelijke aantal doden en gewonden ten gevolge van vaccinatie in werkelijkheid veel, veel groter is dan de weinige die u momenteel in uw gemeenschap kent. Veel mensen lijden in stilte en op de lange duur zal het waarschijnlijk nog erger worden, God verhoede het, want we weten dat veel gezond uitziende mensen maanden later plotseling overlijden of zelfs een jaar later ernstige problemen krijgen. Covid vaccinaties verhogen het sterftecijfer door ALLE GEVALLEN aanzienlijk en dit is goed gedocumenteerd. Uit gegevens uit Engeland en andere landen blijkt duidelijk dat het sterftecijfer door alle oorzaken veel hoger is bij mensen die tegen Covid zijn ingeënt.

Enorme toename van ziekten, handicaps en sterfgevallen

Dit kan worden aangetoond – controleer de sterfte- en invaliditeitscijfers in 2021, het jaar van vaccinatie, tegenover 2020, het jaar van Covid, hier in de VS. Volgens alle beschikbare gegevens is er sprake van een enorme toename van ziekte, invaliditeit en sterfte sinds de invoering van vaccinaties. Levensverzekeringsmaatschappijen melden een toename van ongeveer 150% van sterfgevallen onder 18-64 jarigen. Een voorbeeld van een verzekeringsmaatschappij die een stijging rapporteerde is Lincoln National.

  • 2019 Uitkeringen levensverzekeringen US$500 miljoen
  • 2020 Uitkeringen levensverzekeringen US$ 548 miljoen
  • 2021 Uitkeringen levensverzekeringen US$1,4 miljard

Prudential, Northwestern Mutual en One America Life hebben soortgelijke rapporten.

Ook fabrikanten van lijkkisten melden de laatste tijd een ongekende toename van het aantal bestellingen, waaronder ongekend grote bestellingen van kinderkisten. FRED-gegevens over invaliditeit stegen ongekend.

Het aantal kankergevallen is explosief gestegen en de kankercentra hebben niet de capaciteit om ze allemaal te behandelen. Volgens RCCS [een liefdadigheidsinstelling voor kanker] zijn de oproepen om hulp verdrievoudigd. We zijn ver voorbij het tijdsbestek waarin dit kan worden toegeschreven aan onopgemerkte vroege gevallen die onopgemerkt bleven als gevolg van de 2020-lockdowns.

Vaccinatie beschermt niet tegen ziekenhuisopname of overlijden

2 Zelfs dat de injectie levens beschermt “tegen covid” is ook overduidelijk vals. De echte gegevens over COVID ziekenhuisopname en overlijden van gevaccineerden vs. niet-gevaccineerden uit Engeland, Israël, enz. (waar de gegevens transparanter waren dan in de VS) laten duidelijk zien dat vaccinatie ziekenhuisopname of overlijden aan covid niet voorkomt en in feite het risico op het oplopen van en sterven aan covid verhoogt. (De reden waarom in de VS algemeen werd aangenomen dat het tegendeel waar was, was een zwendel waarbij patiënten in veel ziekenhuizen in het systeem werden opgenomen met een “onbekende” vaccinatiestatus – zelfs als zij hun vaccinatiekaart bij zich hadden – tenzij zij de prik binnen hetzelfde medische systeem kregen. De “onbekende” status werd dan vertaald in “ongevaccineerd” en de ziekenhuisartsen werden er zelfs ten onrechte van overtuigd dat het de ongevaccineerden waren die de ziekenhuizen vulden).

Alleen risico’s, geen positief effect: “Poging tot moord!”

3 Aangezien er veilige en doeltreffende covid-behandelingen bestaan, is elke dood of verwonding als gevolg van deze injectie totaal onnodig en behoort als moord te worden beschouwd.

Absoluut is dat zo. Elke dans om de statistieken gaat voorbij aan de verschrikkelijke kracht van punt 3 hierboven. Niemand hoeft een risico te nemen om zichzelf en anderen te helpen. Er is alleen risico en geen voordeel. Normaal gesproken weet je bij een medische behandeling dat niets gegarandeerd is, maar je verwacht dat de kans op voordeel veel groter is dan het risico op schade. Als u bijvoorbeeld een infectie hebt die voortschrijdt en levensbedreigend kan worden als zij niet wordt gestopt, neemt u het risico een Clostridium difficile-superinfectie te ontwikkelen in ruil voor een grote kans op het gewenste effect. Maar als er alleen risico’s zijn en geen mogelijkheid tot verbetering, kan het me niet schelen wat er op de verpakking staat. Het is poging tot moord en moet als zodanig behandeld worden. Degenen die de injecties geven, met name het hogere medische personeel dat aandringt op strikte richtlijnen, moet worden verteld dat dit het geval is: Moordenaars. Niet “slechts volgers van orders”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is ‘heel goed mogelijk’ dat vaccincampagnes ‘gebruikt zullen worden voor massale depopulatie’: Voormalig vice-president van Pfizer

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Dat Dr. Mike Yeadon in harde bewoordingen spreekt heeft een goede reden:

Hij weet wat er aan de hand is en begrijpt al het bewijs dat er inmiddels is, als geen ander.

Hem zéér serieus nemen is verstandig.

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Het is geen poging tot moord !! Het is massamoord met voorbedachte rade !! Men weet wat er gebeurt met die gifprik. Iedereen die het promoot of er zelfs in de verste verte maar aan meewerkt of zelfs niet tegenwerkt is medeschuldig en verdiend de doodstraf