Als gevolg van de collectieve actie van westerse regeringen onder de auspiciën van een ‘klimaatveranderingsagenda’, staan we op het punt dat er iets gebeurt met vertakkingen die niemand ooit eerder heeft gezien, schrijft Sundance.

Westerse regeringen, met name West-Europa, Noord-Amerika (VS-Canada) en Australië/Nieuw-Zeeland, proberen opzettelijk de economische activiteit te verlagen om de opzettelijke daling van de energieproductie op te vangen.

Dit is het belangrijkste gevolg van de “Build Back Better”-agenda zoals die door het Wereld Economisch Forum wordt gepromoot.

Iedereen die zegt dat er een referentiepunt is om zowel de korte- als langetermijngevolgen te bepalen, liegt. Er is geen precedent voor naties die collectief en opzettelijk proberen de economische activiteit te verminderen.

Verscholen achter de valse rechtvaardiging dat de huidige inflatie wordt aangedreven door een te grote vraag, verhogen centrale banken in Europa, de Bank of England, de Bank of Canada en de Amerikaanse Federal Reserve de rentetarieven. Het resultaat dat we momenteel voelen is een opzettelijke economische inkrimping en een wereldwijde recessie.

Het “Build Back Better” monetair beleid is succesvol in het doen krimpen van de westerse economische activiteit; maar de getroffen naties die goederen produceren voor de markten in Noord-Amerika en Europa, met name Zuidoost-Azië, Japan en China, verhogen de rente niet in een poging om de daling van de vraag te compenseren. China heeft aangekondigd dat het de rente van zijn centrale bank zal verlagen in een wanhopige poging om de kosten te verlagen en zijn exportafhankelijke economie draaiende te houden.

Onder dit alles ligt een daling van de energieproductie in dezelfde landen die proberen de economische activiteit te verlagen. De politieke beleidsmakers proberen dit proces in goede banen te leiden zonder de burgers te informeren over het onuitgesproken doel. Tekorten aan olie, kolen en aardgas zijn problemen die men aan zichzelf te wijten heeft en die allemaal deel uitmaken van de BBB-agenda.

Hier is een interessante analyse die zegt dat de hele puinhoop met torenhoge energieprijzen in Europa allemaal in het belang is van de elites

Afgezien van de enorme stijgingen van de energiekosten, die de werkelijke bron van inflatie zijn en een direct/opzettelijk gevolg van de BBB-inspanningen, wordt Europa nu geconfronteerd met een dreigende winter zonder de energiebronnen om huizen te verwarmen en mensen te onderhouden. Het zal deze winter zeer oncomfortabel worden in Europa, aangezien er nu grootschalige stroomonderbrekingen worden voorspeld.

Het collectieve Westen probeert, om met hun woorden te spreken, “de transitie te beheersen”, maar het beschikt niet over mechanismen om een uitkomst van deze omvang te beheersen. Het is gewoon een te grote situatie om te beheersen. Waar de droom werkelijkheid wordt, zijn de denktanks en de hooggestemde klimaatveranderingsideologen niet in staat om een transitie in goede banen te leiden en toch in de behoeften van de mensen te voorzien. Afgezien van het esoterische denken, zijn er reële gevolgen van deze acties.

Veel mensen hebben gesproken over de mogelijkheid van voedseltekorten op langere termijn en, recentelijk, van verwarming van de winter op kortere termijn. Maar afgezien daarvan worden de geopolitieke gevolgen stroomafwaarts schijnbaar genegeerd. In plaats daarvan zien we een poging om te blijven doen alsof het doel van de klimaatverandering de middelen heiligt (verstoring van de energieproductie).

In deze verbonden wereld, wanneer de westerse naties stoppen met dingen te kopen, komen we in eigen land in economische problemen. Bedrijven gaan failliet, de werkloosheid stijgt, financiële stress golft door de economie, de afhankelijkheid van overheidssubsidies neemt toe en echte pijn wordt gevoeld. Maar afgezien van de binnenlandse problemen komen de leverende landen in nog grotere problemen.

Er komt een Apocalyps op ons af: Hoeveel meer kunnen we verdragen?

De werkloosheid in Maleisië, Vietnam, Zuid-Korea, Japan, Taiwan en zelfs China leidt tot een geheel andere reeks regionale stabiliteitsproblemen op geopolitiek niveau.

Er is geen precedent voor. Nooit eerder in de geschiedenis van de geïndustrialiseerde naties heeft een regering opzettelijk geprobeerd haar economische activiteit te verlagen. Het is nog nooit met opzet gedaan, omdat binnen de krimp naties armer worden, mensen lijden.

Niet alleen heeft geen enkele natie ooit geprobeerd haar rijkdom opzettelijk te verminderen, maar er is ook geen enkel precedent voor een alliantie van naties om zich met hetzelfde doel te verenigen. Hoewel dit misschien een academische economische modeloefening lijkt, is het helaas heel reëel. Wat ik beschrijf gebeurt op dit moment, en we kunnen er maar beter over beginnen te praten voordat de onvoorziene gevolgen een crisis beginnen te worden.

In Noord-Amerika (VS-Canada), Europa en Australië zullen de voedselprijzen enorm blijven stijgen ten gevolge van de ineenstorting van de energieproductie. Buiten de westerse landen zullen er voedseltekorten ontstaan als gevolg van de lagere oogstopbrengsten en de verminderde industriële voedselproductie. Dit is niet controversieel.

Het is ook niet controversieel dat regio’s met een streng winterklimaat veel meer zullen moeten gaan betalen voor schaarse verwarmingsbronnen.

Build Back Better – de vernietiging van alles – is net als de depopulatiegifprik en immigratiegenocide alleen gericht tegen Blanke landen

Maar wat gebeurt er geopolitiek, zelfs militair, wanneer de hele wereldeconomie de gevolgen begint te voelen van de economische inkrimping van de westerse landen op een schaal -gecreëerd door collectieve actie- die nog nooit eerder is vertoond?

Ik heb geen idee hoe dat grote plaatje eruit ziet, maar wat “dat” ook is, het zal gebeuren op hetzelfde moment dat mensen overal wanhopiger zullen worden als gevolg van hun economische positie. Ik heb de antwoorden niet, maar ik weet zeker dat ik het probleem zie aankomen.

De politieke leiders in de eerder genoemde westerse landen houden de mensen schijnbaar, misschien opzettelijk, afgeleid met binnenlandse glanzende dingen om de tijd mee bezig te houden. Iemand moet echter beginnen te praten over de gevolgen van deze “Build Back Better”-toekomst, en deze serieus aan de kaak stellen, voordat het te laat is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF-adviseur Yuval Harari: ‘We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig’ in de wereld van vandaag

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Belangrijk om te beseffen dat behalve deze economische problemen een flink deel van de bevolking ziek zal gaan worden en gedeeltelijk overlijden in m.n. diezelfde westerse landen.

Doden zijn erg, maar m.n. het grote deel van de bevolking dat doodziek is zal een zware slag toebrengen aan de economie.

Waar we voor staan is een DEPRESSIE van een omvang die nooit eerder is vertoont en het is allemaal opzet.

Jerome
Jerome
5 maanden geleden

Geoengineering wordt meestal als wapen gebruikt. Ze kunnen simpel hoge- en lagedrukgebieden tegenhouden of creëren (recente droogtes), en golfstromen verleggen. Deze winter is voor ‘hen’ hèt moment om die zeer koud te laten verlopen. Ben er op voorbereid.

Elizabeth
Elizabeth
5 maanden geleden

ja het hele doel is om miljarden mensen te doden,is het niet door de prik dan wel door de problemen met energie en voedsel en watergebrek of door de oorlog die ze samen zo mooi ineengezet hebben door die maffe Zelenski, die maar bleef bedelen om oorlogs spul waardoorzijn tegenspeler woest werd en het nu aan Europa gaat uitlaten.Ben benieuwd of het waar is dat Rusland en China tegen Amerika en de EU in oorlog raken.Dan kunnen we het helemaal schudden