Degenen die als “gevaccineerd” worden beschouwd, zullen worden vrijgesteld van enkele van de controversiële nieuwe vrijheidsbeperkende wetten van de minister van Volksgezondheid, meldt RAIR.

Ondanks de dalende aantallen Covid volledig verzonnen nep-griep besmettingen zullen de Duitse burgers zich moeten voorbereiden op de landelijke maskerplicht en strengere “beschermingsvoorschriften” die in oktober ingaan. De federale minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach houdt vast aan zijn controversiële plannen, die onder meer inhouden dat mensen om de drie maanden een “booster” krijgen.

Lauterbach en minister van Justitie Marco Buschmann kondigden onlangs een omstreden wet ter bescherming tegen infecties aan die in oktober van kracht wordt. Volgens de nieuwe wet zullen alleen mensen in Duitsland die minder dan drie maanden geleden zijn gevaccineerd, als gevaccineerd worden erkend.

Degenen die als “gevaccineerd” worden beschouwd, zullen worden vrijgesteld van enkele van de nieuwe vrijheidsbeperkende wetten van de minister. Zo zullen de nieuw gevaccineerden worden vrijgesteld van de verplichting om maskers te dragen in restaurants of bij culturele en sportevenementen.

Zoals vorige week gemeld, heeft de 59-jarige linkse controversiële minister van Volksgezondheid positief getest op Covid. Ondanks dat de “gevaccineerde” en “gebooste” minister van Volksgezondheid Covid heeft opgelopen, gaat hij met volle kracht door met zijn depopulatie-vaccin.

De viervoudig gevaccineerde maskerfanaticus Karl Lauterbach heeft Corona

Oppositie

De Beierse minister van Volksgezondheid Klaus Holetschek (CSU) riep Lauterbach op om de “twijfelachtige uitzonderingen” op de maskerplicht voor pas gevaccineerden en herstelden uit de wet te schrappen. Bovendien is een vaccinatie-interval van drie maanden in strijd met de huidige aanbevelingen van de permanente vaccinatiecommissie van de regering.

Het bedrijfsleven heeft grote bezorgdheid geuit over verdere chaos in de regelgeving in de worstelende economie. “De plannen zijn gewoon niet haalbaar,” zei de algemeen directeur van de Duitse hotel- en restaurantvereniging (Dehoga), Ingrid Hartges, tegen het Handelsblatt. “We kunnen niet voortdurend controleren of onze gasten gevaccineerd, hersteld of getest zijn.”

Deze mensen zijn onder bepaalde omstandigheden vrijgesteld van de verplichting om maskers te dragen in restaurants of evenementen – als de vaccinatie bijvoorbeeld binnen de laatste drie maanden is.

“Maar je kunt aan de gast in het restaurant niet zien welke status ze hebben,” zegt Hartges. “Zoals wanneer hij naar de wc gaat – moet het personeel dan altijd vragen of hij gevaccineerd is?”, zegt ze. “Dat is onzin.”

Karl Lauterbach is EVIL en NIET alleen maar dom

Lauterbach verdedigde zijn plannen tegen de kritiek dat de nieuwe regels te ingewikkeld zouden zijn voor bedrijven om te controleren. De minister reageerde door hen de les te lezen “dat ze op de Corona-Warn-App aan de kleur van het vaccinatiebewijs meteen kunnen zien of het een verse vaccinatie is of niet.”

Corona-Warn-App is de officiële en open-source Covid-contacttraceer-app die wordt gebruikt voor digitale contacttracering in de Duitse toezichtsstaat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Binnenkort in Nederland. Het beste jongetje van de ‘Young Global Leaders’ klas wil natuurlijk niet voor de Duitsers onderdoen in de uitvoer van de GENOCIDE.

Want gezien alle nu beschikbare informatie over de gifprikken kan daar geen enkele twijfel meer over zijn: dit is opzettelijke GENOCIDE.

ohje
ohje
5 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Weet inmiddels de hele wereld en toch gaan ze in de rei staan te bedelen voor meer spuiten.
Moet eerlijk bekennen dat mensen die ik ken echt enkel apen zijn.

Hop
Hop
5 maanden geleden
Antwoord aan  ohje

Kan ik ‘T niet mee eens zijn ; gedeeltelijk waar ,
Vind ook dat tussen ongevaxten vreselijke types zitten. Vergelijkbaar het soort wat in Den Haag zit, arrogant, graaicultuur.

Hop
Hop
5 maanden geleden

De wereld bevolking wordt gedomineerd / geregeerd door oude families bestaande uit psychopaten lijkt. Who, vn, wef, Bilderberg, club 300 ga zo maar door 100+++ clubs. trudi verstegen heeft leuke filmpjes