De volgende verklaring is een feit, geen overdrijving, schrijft Mike Adams. Globalisten voeren op dit moment een genocide uit op aarde tegen de mensheid en al het leven op aarde zoals wij dat kennen.

Ze voeren deze oorlog via meerdere vectoren die niet alleen mensen aanvallen, maar ook plantenleven over de hele planeet:

 • Terravorming: Het verwijderen van koolstofdioxide uit de atmosfeer om oogsten en ecosystemen te verwoesten.
 • Geo-engineering: De lucht besproeien met vervuilende stoffen om de zon te verduisteren en de fotosynthese te verminderen.
 • Hongersnood: Aanvallen op de kunstmestvoorziening om wereldwijde voedselschaarste, hongersnood en dood te veroorzaken.
 • Energie: Aanvallen op de energie-infrastructuur om de eerste wereld naties in chaos en instorting te storten.
 • Dodelijke injecties: Vaccins als medicijn promoten, terwijl het eigenlijk biowapens voor ontvolking zijn.
 • Instorting: Het uitvoeren van gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie om de planeet te verarmen.

Deze inspanningen van de globalisten bereiken een aanzienlijke tractie. Wereldwijde voedselgewassen verkeren in een crisis, met 50% – 80% oogstverliezen in sommige gebieden. Landen als Sri Lanka verkeren in een staat van totale ineenstorting, aangewakkerd door het door de VN opgelegde verbod op kunstmest, wat leidt tot verwoestende oogstverliezen en economische chaos.

West-Europa wordt tegelijkertijd in een energiecrisis en een voedselcrisis gestort, en de meeste westerse naties drukken valse fiatvaluta in een tempo dat onvermijdelijk zal leiden tot de totale vernietiging van die valuta en het onderdompelen van hun bevolking in aanhoudende armoede.

Bijna de helft van de Verenigde Staten verkeert in ernstige droogte, en de misoogsten verergeren zowel in het Midwesten als in de Centrale Vallei van Californië. Droogtes verwoesten ook het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland, en zoals Michael Snyder schrijft op The Economic Collapse Blog, zijn deze misoogsten apocalyptisch van omvang:

…[Ongekende droogte verwoest de oogsten over het hele noordelijke halfrond. Veel mensen klagen over de hoge voedselprijzen op dit moment, maar wacht maar af. Als er geen wonder gebeurt, zal de landbouwproductie zowel in de Verenigde Staten als in Europa ver onder de verwachtingen blijven, en dat zal zeer ernstige gevolgen hebben voor 2023.

 • 80% oogstverliezen in delen van Italië door droogte
 • Boeren in Frankrijk zien bijna geen neerslag, het peil is met 84% gedaald
 • In Duitsland is het waterpeil in de Rijn ingestort, waardoor het vervoer over de rivier in sommige gebieden is stilgevallen
 • Dallas, Texas heeft al twee maanden op rij geen regen gezien, en het zuidwesten wordt geconfronteerd met de ergste droogte in 1.200 jaar
 • 247.000 boerderijen en ranches in Texas worden momenteel verwoest, en de droogte tast de maïsopbrengst in Oklahoma en omliggende staten aan
 • In Utah droogt het Great Salt Lake op, en Lake Mead verdwijnt. De Colorado rivier slinkt, en staten staan op het punt in een wateroorlog te belanden over de resterende voorraden.

“In 2023 zal er gewoon niet genoeg voedsel zijn voor iedereen,” schrijft Snyder.

De Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan kunstmest, dat 4 miljard mensen voedt

Zoals Michael Shellenberger uitlegt in dit Substack-artikel, vond de ineenstorting van Sri Lanka plaats omdat een onwetende, anti-meststoffen president alle kunstmestinvoer in 2021 verbood, wat leidde tot een catastrofale ineenstorting van de binnenlandse voedselvoorziening en economie:

Een maand na de Colombo-bijeenkomst in 2019, die in Sri Lanka aanzienlijke media-aandacht genereerde, kozen de kiezers in die natie een anti-meststof president, H.E. Gotabaya Rajapaksa, die zonder wetenschappelijk bewijs beweerde dat synthetische meststoffen nierziekten veroorzaakten. In april 2021 verbood hij de invoer van kunstmest.

In feite veroorzaakte het kunstmestverbod een crash in de landbouwproductie. Na het meststoffenverbod leed 85% van de Sri Lankaanse boeren oogstverliezen. De rijstproductie daalde met 20%, de prijzen stegen met 50% en het land moest voor 450 miljoen dollar graan invoeren. In Rajanganaya, waar boeren gemiddeld slechts een hectare land bewerken, meldden gezinnen dat ze de helft van hun normale oogst hadden binnengehaald.

Het zwaarst getroffen was de thee. De thee was jaarlijks goed voor een export van 1,3 miljard dollar en leverde tot 2021 71% van de voedselimport van het land. Na het meststoffenverbod stortte de theeproductie met 18% in en bereikte daarmee het laagste niveau in 23 jaar. Het verwoestende meststoffenverbod van de regering vernietigde zo het vermogen van Sri Lanka om te betalen voor voedsel, brandstof en de aflossing van zijn schuld.

De economische ineenstorting en chaos in Sri Lanka was namelijk een testcase om te zien of ze dezelfde resultaten op wereldschaal konden bereiken. Door de kunstmest te verbieden die letterlijk de helft van de mensen op aarde voedt, wisten de globalisten dat ze elk land in chaos en hongersnood konden storten, wat uiteindelijk zou resulteren in een totale economische ineenstorting en massale sterfte / ontvolking.

Met andere woorden, de VN voert oorlog tegen de voedselvoorziening van de mensheid. Dit is een opzettelijke, kunstmatige aanval op het menselijk leven.

Dezelfde VN die de wereldvoedseloogst vernietigt, zegt dat de voedselinflatie slechts 8,5% zal zijn over VIJF jaar

Dezelfde VN die de wereldvoedselvoorraad vernietigt en de mensheid in massale hongersnood en chaos stort, beweert nu absurd genoeg dat de voedselinflatie over vijf jaar slechts 8,5% zal bedragen.

Deze verbazingwekkende, belachelijke bewering is te vinden in dit CNBC artikel. De exacte verklaring is:

Volgens de berekening van het ergste scenario van de Verenigde Naties zullen de wereldvoedselprijzen tegen 2027 met nog eens 8,5% stijgen.

U leest het goed. Dezelfde VN die de wereldvoedselvoorraad afbreekt en naties in chaos en hongersnood stort, zegt dat de voedselprijzen slechts 8,5% zullen stijgen tegen het jaar 2027 – en dat is het slechtste scenario, volgens hun berekeningen.

Mijn antwoord daarop? Met de huidige inflatie in Amerika zullen de voedselprijzen aanstaande dinsdag waarschijnlijk met 8,5% stijgen. De eierprijzen in Amerika zijn alleen al dit jaar met 47% gestegen. Krabvlees is meer dan 100% duurder geworden, en iedereen die een restaurant heeft of runt, kan u vertellen dat de groothandelskosten voor levensmiddelen het afgelopen jaar met 20% tot 200% zijn gestegen, afhankelijk van het artikel. In veel gevallen zijn de artikelen niet meer tegen elke prijs verkrijgbaar. We hebben te maken met zowel voedselinflatie als voedselschaarste op hetzelfde moment.

Datzelfde CNBC artikel geeft toe dat de prijzen van kunstmest met meer dan 500% zijn gestegen, en zegt:

“Vorig jaar was [kunstmest] ongeveer 270 dollar per ton en nu is het meer dan 1.400 dollar per ton,” vertelde Meagan Kaiser, van Kaiser Family Farms en boer-directeur van de United Soybean Board, aan NBC’s “Nightly News with Lester Holt.”

Hoe kunnen de kunstmestprijzen dan met meer dan 500% stijgen, terwijl de voedselprijzen in vijf jaar tijd slechts met 8,5% toenemen? En vergeet niet de stijgende dieselprijzen, de tekorten aan dieselolie, de stijgende transportprijzen, de instortende bevoorradingsketen van reserveonderdelen voor landbouwmachines en de instortende Amerikaanse spoorwegen die nu weigeren kunstmest te vervoeren naar boerderijen wanneer ze die het meest nodig hebben.

De restaurantprijzen in Amerika zijn al met 50% of meer gestegen, jaar na jaar. En gezien de extreme droogte die op dit moment leidt tot het op grote schaal slachten van vee in heel Amerika, zullen de rundvleesprijzen in 2023 meer dan verdubbelen ten opzichte van 2022. Kijk uit naar een stijging van meer dan 100% op jaarbasis, gevolgd door extreme tekorten.

Klaar voor wat lekkere krekels?

Terwijl de VN en de globalisten de wereldvoedselvoorraad vernietigen, proberen ze iedereen ervan te overtuigen om krekels te eten als hun voornaamste eiwitbron.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Lees de etiketten ! – Voedselproducenten stoppen stiekem krekels in ons voedsel

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie
Arnie
5 maanden geleden

Remember de zaadbank in Noorwegen, waar alle zaden van eetbare planten van de wereld liggen opgeslagen,voor als het misgaat.
Niet voor onze generatie bedoeld…….

Balou
Balou
5 maanden geleden

Als enige oplossing hiervoor rest alleen het wereldwijd opruimen van die criminele globalisten tot en met de laatste want zij zijn het grootste gevaar voor alle leven op onze moeder aarde. Diegenen dit nu nog niet begrijpen zijn ziende blind en door hun meeloperij medeverantwoordelijk voor de grootste massamoord in de geschiedenis.

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden
Antwoord aan  Balou

helemaal mee eens, alle tuig van bedenkers tot uitvoerders en meelopers verdienen de doodstraf.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Allemaal tot je dienst en het is natuurlijk enorm kortzichtig en superstom om zaken te gaan verbieden zónder er een werkbaar en bewezen werkend alternatief voor in de plaats te stellen en mensen te steunen en te compenseren ! Precies wat hier gebeurt met het idiote stikstofverhaal waarmee ze de boeren de nek om willen draaien..Maar op een belangrijk hoofdpunt ben ik het niet met je eens : de kunstmest en de kunstmestafhankelijkheid is geen deel van de oplossing, maar is net een enorm groot deel van het probleem, de zíekte–van maatschappij en bodem–en er is allang aangetoond dat biologische land- en tuinbouw de wereld wel degelijk kan voeden en alle gronden weer gezond kan maken !! Ook onze grote Mansholt was er allang achter dat zijn ingeslagen weg niet de juiste was, maar toen wilde (of kon) men hem niet meer volgen…Financiële belangen waren inmiddels te groot geworden.. Durf eens naar het Groenboerenplan te kijken dat hier bij ons bij de regering is ingediend en je heel even niet vast te bijten in die kunstmestobsessie….Of eens op z’n minst eerlijk te bestuderen wat dat echt met gronden doet…Andere aanpak dan die blinde grootschaligheid zou ook weer veel meer mensen een kans geven, van hun land beroofde en naar de slums gejaagde boeren en anderen en het grootschalig verwoesten van oerwouden stoppen ! En zo is er nog wel meer, maar laat het hier even bij !