Het Wereld Economisch Forum (WEF) voert momenteel proeven uit met drones om vaccins te leveren aan plattelandsbevolkingen in India, meldt The Counter Signal.

“In India is het dringend noodzakelijk dat de publieke en private sector samenwerken aan dronetoepassingen om de gezondheidszorg op het platteland te verbeteren”, luidt een artikel van het WEF. “Het Medicine from the Sky-initiatief van het World Economic Forum versnelt de transformatie van inefficiënte gezondheidstoeleveringsketens naar digitale, veerkrachtige infrastructuur die verspilling vermindert en de gezondheidsresultaten verbetert.”

Volgens het Forum heeft de organisatie meer dan 300 proeven gedaan met de levering van vaccins en is nu van plan om de reikwijdte van het project uit te breiden. Het Forum wil niet alleen meer vaccins in de armen van de Indiërs spuiten, maar wil ook drones gaan gebruiken om efficiëntere vaccinatie te verzekeren.

Tot nu toe is het Medicine from the Sky-initiatief alleen geïmplementeerd in de staat Telangana, die sinds 2019 bezig is met het doorvoeren van wijzigingen in de regelgeving om het initiatief van het WEF mogelijk te maken.

“Het gebruik van drones biedt de mogelijkheid om onze traditionele benaderingen van zorgverlening te ondersteunen, vooral in onderbediende of afgelegen regio’s van het land,” zei Sangita Reddy, de Joint Managing Director van Apollo Hospitals Group.

Tot nu toe is het Medicine from the Sky-initiatief alleen geïmplementeerd in de staat Telangana, die sinds 2019 bezig is met het doorvoeren van wijzigingen in de regelgeving om het initiatief van het WEF mogelijk te maken.

Als onderdeel van de 2030-agenda van het WEF zegt het Forum ervoor te willen zorgen dat alle afgelegen gezondheidsfaciliteiten geschikt zijn voor drones en hoopt het hun drone-programma te kunnen repliceren in ontwikkelingslanden over de hele wereld.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF-adviseur Yuval Harari: ‘We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig’ in de wereld van vandaag

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
5 maanden geleden

Voordeel van drones is dat ze relatief eenvoudig uit de lucht te schieten zijn.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Marco

Met een laptop, een wifi adapter die op monitor kan en software zoals aircrack-ng kun je ze uit de lucht halen en nog mooier: Je kunt de drone overnemen.

Dee
Dee
5 maanden geleden

Nou, in India heeft men slechte ervaringen met vaccins. Ik geloof niet dat de Indiers er happig op zullen zijn.
Ik hoop wel dat bill gates die drones daar komt promoten. Kunnen ze hem daar gelijk in de boeien slaan en de doodstraf ten uitvoering brengen.

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Oh ik kan die naam van Worl Ecoblblblhh Foruhuhuhuh niet meer horen en die zielige ideetjes al helemaal niet. Het zou mij erg gelukkig maken als al die leden en hun meelopers onthoofd werden en hun kutkoppen op stokken langs onze landsgrenzen werden opgesteld zodat iedereen weet dat die gekkigheid hier niet getolereerd wordt. Lampje erbij en we hebben een nieuwe lichtjesroute.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Hebben ze verdomme al niet genoeg mensen vermóórd in India met poliovaccins ? Toen hebben ze Bill met z’n rotzooi toch woedend het land uitgeschopt ? Gaat het nou weer mogen ? Gaan ze er toch weer intrappen ? Ik had juist gelezen dat men in veel staten in India geen vaccins meer wilde omdat men 100% succes had met Ivermectine en HCL en zo en dat op veel plaatsen de vaccin-brengers aangevallen en praktisch gestenigd werden ! Tóch weer in zee met Maffioos Big-Farma ???

Marja Sluiter
Marja Sluiter
5 maanden geleden
Antwoord aan  Rudolf

De zielloze weffers die waffen en blaffen maar wat.
satans kinderen zijn het en hun straf staat allang vast.