Niet alleen recente onderzoeken uit Engeland, maar ook de laatste cijfers uit Oostenrijk laten een aanzienlijke stijging zien van het aantal sterfgevallen in de laatste week van juli: tussen 18 en 31 juli stierven vijf keer meer mensen dan het gemiddelde tussen 2015 en 2019. Alleen al in de voorlaatste week van juli stierven 1.830 mensen – een kwart meer dan het gemiddelde tussen 2015 en 2019. Wie een verband met vaccinatie hier niet als evident of op zijn minst mogelijk wil zien, sluit zijn ogen voor de realiteit, meldt Wochenblick.

15 procent meer doden dan in Corona jaren

De concrete cijfers spreken voor zich. In de laatste week van juli zijn in heel Oostenrijk 1.706 mensen omgekomen – 15 procent meer dan het gemiddelde. Het sterftecijfer lag ook hoger dan in de eerste twee Corona-jaren 2020 en 2021. Met 6.672 doden lag het sterftecijfer elf en vijftien procent hoger dan in dezelfde periode in respectievelijk 2021 en 2020. Telkens wanneer de mainstream media hierover berichten, spreken zij gewoonlijk hun verbazing uit en zijn zij volstrekt onwetend over de oorzaken van deze sterke stijging.

De “hittegolf” wordt verondersteld de schuld te zijn

Als verklaring nemen de vaccinatievoorstanders dan hun toevlucht tot de “hittegolf” van de afgelopen weken, die tussen 20 en 25 juli in alle deelstaten voor een maand recordtemperaturen veroorzaakte. Hittegolven leiden meestal tot een toename van het aantal sterfgevallen, zeggen ze. En natuurlijk mag Corona zelf niet onvermeld blijven – hoewel Omicron wereldwijd bijna alleen maar onschadelijke gevallen veroorzaakt.

Vaccinatie AIDS als oorzaak?

De bijwerkingen van de Corona-vaccinaties blijken dus weer eens de grote olifant in de kamer te zijn waar men niet over durft te praten. Dat een immuunsysteem dat door meerdere vaccinaties verzwakt is, vatbaarder is voor ziekten en er minder goed tegen kan, zou iedereen nu toch wel moeten weten. Maar vaccinaties worden niet eens terloops genoemd als zelfs maar een rudimentair aannemelijke oorzaak. In plaats daarvan gebruiken ze wat in hen opkomt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sterftecijfers exploderen in Spanje

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Dit is pas het begin. Het gif werkt langzaam maar zeker.
Levensverwachting van de ‘geprikten’ is 3 tot 5 jaar volgens Delores Cahill.