Grote bedrijven voegen stilletjes insecten toe aan hun voedingsproducten, om zo een doelstelling van het World Economic Forum te verwezenlijken dat mensen insecten wil laten eten als een van de vermeende sleutels tot een duurzame planeet.

Op zondag tweette carnivoor dieet goeroe Dr. Shawn Baker een foto van een zak cheddar kaas soesjes, maar in plaats van gemaakt te zijn van maïsmeel zaten deze snacks boordevol insecteneiwitten, meldt Infowars.

Het ingrediëntenlabel op de achterkant van de zak geeft aan dat “organisch krekelmeel” werd gebruikt voor de productie van de soesjes, en een allergiewaarschuwing op de achterkant van de zak waarschuwt ook: “Mensen die allergisch zijn voor schaaldieren kunnen ook allergisch zijn voor krekels.”

Nader onderzoek naar Actually Foods’ moederbedrijf Entomo Farms toont aan dat het op een missie is “om krekel-gebaseerde voeding de eerste keuze te maken voor individuen die geïnteresseerd zijn in duurzame eiwitten van hoge kwaliteit,” en zij produceren inderdaad hele geroosterde krekels in een verscheidenheid van smaken, naast krekel-eiwitpoeder.

De krekelsnacks zijn slechts een paar van de vele nieuwe producten die insecten als hun eiwitbron naar voren schuiven, waarbij veel producten hun speciale krekelmengsels stilletjes in een klein lettertype of op het ingrediëntenlabel zetten.

Hoewel het vooruitzicht van een duurzame toekomst een nobel streven lijkt, sluit het idee aan bij het streven van het globalistische World Economic Forum om de mens op een dag te bevrijden van de voedzame vleeseiwitten en over te schakelen op diëten die zijn gebaseerd op insecten en planten.

Het WEF beweert dat deze nieuwe soorten diëten nodig zijn om de koolstofuitstoot te beheersen en de exploderende bevolkingsgroei aan te pakken.

Voedselfabrieken branden tot de grond toe af terwijl de globalisten fabrieken openen om insecten te verwerken voor menselijke consumptie

De wereldbevolking zal in 2050 9,7 miljard mensen bereiken. Dit betekent dat ondanks het feit dat nog slechts 4% van de landbouwgrond op onze planeet beschikbaar is, nog eens 2 miljard mensen gevoed moeten worden,” schreef het WEF vorig jaar in een artikel.

Om deze dreigende crisis aan te pakken, zullen werelddeskundigen en -leiders dit najaar bijeenkomen op de VN-voedseltop en vervolgens op de COP26. Vaak over het hoofd gezien in deze discussies is de potentiële rol die insecten kunnen spelen in het helpen voldoen aan deze uitdaging.

Het WEF legt verder uit hoe mensen en huisdieren waarschijnlijk kunnen leven van insectendiëten, met meelwormen (d.w.z. maden, wormen) als een andere delicatesse naast andere insecten, die “koolstofvriendelijker” zijn dan de traditionele bronnen van eiwitten.

Het WEF zegt dat het wil dat vleesconsumptie een “sporadische traktatie” wordt, alleen te eten bij speciale gelegenheden.

Twitter-gebruikers die hun mening gaven over de insectensnacks, benadrukten dat insecten een stof bevatten die “chitine” heet en die niet goed kan worden verteerd door de menselijke darm, maar mogelijk kan bijdragen aan ziekten zoals kanker.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Great Reset”: Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
5 maanden geleden

Etiketten zijn te koop want elke grote speler in bijvoorbeeld NL heeft het telefoonnummer van Rutte in zn telefoon staan. Neem bijvoorbeeld Unilever ik ga niet liegen en zal me voorzichtig uitdrukken dat minimaal 50% wat op de etiketten staat niet is wat erin zit van Unilever. Nederland is het afvoerputje op deze aardbol.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
5 maanden geleden
Antwoord aan  Andre

Ik koop al jaren niets van unilever voor het behoud van o.a. mijn lever en leven

Arnie
Arnie
5 maanden geleden

Neeeeeeeeeeeeee, niet Jaapie Krekel.

Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Wat een staaltje misleiding weer. Trouwens net als dat kaartje over broeikasgas per kg gewicht. Dat gaat namelijk wel straal voorbij dat je van een insect percentueel veel meer lichaamsgewicht niet kunt gebruiken dan van bv een koe. Plus dat die koe een huid levert. Horens die gebruikt kunnen worden. Botten die gebruikt kunnen worden

Elizabeth
Elizabeth
5 maanden geleden

Dat is allemaal gepland van die Schwabber,als we niet gauw iets ondernemen zie ik ons begin volgend jaar als ze de passen willen invoeren,allemaal voor de ratten gaan want dan is het zo goed als te laat om nog weg te komen.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Haha ! Zelfs waar ze van oudsher wel krekels en bijvoorbeeld ook sprinkhanen eten meen ik begrepen te hebben dat ze daar de chitinepantsers niet bij opeten, maar ik kan het mis hebben ! Als ik kreeftjes of iets dergelijks ooit op m’n bord krijg ga ik die pantsertjes echt niet zitten vermalen ! Heb het wel geprobeerd, want heb een hekel aan uitpulken en pellen…maar dat was geen succes..Dus alvast geen kans op kanker dáárdoor bij mij ! Voor de rest : houd de etiketten in de gaten als je dit niet wilt en laat die voedingsindustrie maar schuiven verder, die probeert alle nonsens uit als het maar verkoopt, staat alleen geld en commercie voorop..En dat insecten eten veel kwaad kan denk ik ook niet…Als je niet het slachtoffer wil zijn van een allang verpeste voedingsindustrie met nog steeds veel teveel zout en suiker en allerlei onnodige rotzooi overal in…ga alles biologisch pakken ! Goed voor je lijn ook want is wat duurder en dat vinden wij verschríkkelijk toch ? Dus eet je vanzelf ook minder, haha ! Wat weer goed uitkomt want je hebt er ook minder van nodig ! Cirkel weer rond !

Rebel&Girl
Rebel&Girl
5 maanden geleden
Antwoord aan  Rudolf

Vergis je niet, ook die Bio wereld is in de corrupte arm van Klaus via de veganmovement die de( killite) min of meer opgestart en gepushed hebben, ze zullen je dus enerzijds die klote insecten aanbieden ( o.a. los van de Chitine maar ook “shit er inne”, want ze hebben zoveel insecten genetisch gemanipuleerd met van alles en nog wat, in duistere labs in b.v. Zuid-amerika b.v.. muggen zo kunnen ze natuurlijk rechtsstreeks allerlei ziekten bij je inbrengen).
Anderzijds zullen ze je vegan als alternatief aanbieden waardoor je allerlei tekorten krijgt zeker met die horror groenten die ze je gaan aanbieden van “Monsteranto”.
Maar dik onze schuld, we zijn omringd door monsters maar doen er niks aan makkelijk voor hen toch ….