Een Marokkaanse man werd in het weekend door de Franse politie gearresteerd terwijl hij het hoofd van zijn overleden vader bij zich had, die hij met een keukenmes zou hebben onthoofd.

De arrestatie vond plaats op zondagochtend kort na 2 uur toen de politie oproepen kreeg van een man gewapend met een mes die een andere man achtervolgde in de Louis-Braille straat in Saint-Priest, een voorstad buiten Lyon.

Toen de politie ter plaatse kwam, ontdekte zij op een parkeerplaats het onthoofde lichaam van een 60-jarige man met een keukenmes naast zijn lichaam. Kort na de ontdekking kreeg de politie telefoontjes over een man die door de straat liep met een onthoofd hoofd in zijn hand, meldt de krant Le Progres.

Agenten van de anti-Misdaad Brigade (BAC) lokaliseerden de man op korte afstand van de plaats waar het lichaam van het slachtoffer werd ontdekt, maar de man weigerde zich over te geven aan de politie, probeerde agenten aan te vallen en riep “Allahu Akbar”.

De gearresteerde man, 25 jaar oud, zou de zoon van het slachtoffer zijn en heeft de Marokkaanse nationaliteit en woont legaal in Frankrijk. Hij en zijn vader zouden in hetzelfde huis in de buitenwijk van Lyon hebben gewoond.

Het parket van Lyon verklaarde dat zij het incident onderzoeken om de omstandigheden van de onthoofding vast te stellen en bronnen hebben gezegd dat de 25-jarige bekend was bij de politie voor narcotica en familieruzies onder invloed, maar geen voorgeschiedenis had van islamitische radicalisering.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Voormalig hoofd Franse inlichtingendienst: “Alle multiculturele samenlevingen zijn gedoemd” – Vreest burgeroorlog veroorzaakt door massa-immigratie

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Wat is nou het probleem? ze ruimen zichzelf op en laten het publiekelijk zien. Dat kan een positief effect hebben; Goed voorbeeld doet goed volgen. Ja wij weten het al lang maar onze fijne regering zet de deur wagenwijd open voor zulke kansenpareltjes. Je oogst wat je zaait.

Jerome
Jerome
7 maanden geleden

“Diversity is our strength”.

Jerome
Jerome
7 maanden geleden

Dissident, het viel me zojuist op dat het artikel van 17 augustus met de titel ‘Dankzij gezinshereniging is 30 procent van de jongste Franse kinderen zwart’ niet meer op de site staat. Waarom is dat ?

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Teveel Jodenhaat/waarheid, dat mag niet

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

Voor zover ik weet is Dissident niet van de censuur, hij plaatste vroeger op een ander blad (wat er niet meer is, en nu vrij koosjer is) regelmatig zaken over de joodse kwestie/invloeden.

Maar hij opereert wel op WordPress dat al de nodige bladen heeft genekt, dus ik denk dat hij het gezien de reacties het een beetje op de achtergrond heeft gezet (wat eigenlijk treurig is dat dit nodig is).

Vandaar en om dat soort zaken te omzeilen heb met enkele andere een klein forum opgezet, zodat daar zaken besproken en gedeeld kunnen worden.

Indien u wenst en er behoefte aan heeft zal ik u toelaten, we willen het forum graag vrijhouden van koosjer zaken, vandaar laten we niet een ieder toe.

https://afnv.forumeiros.com/

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

U hoeft hier geen verantwoording af te leggen over hoe u zaken hier organiseert, bekende weten dat u niet aan censuur doet en zelden regeerders een ban geeft (mits ze geen koosjer zaken promoten en leugens verkondigen).

Wel wil ik opmerken dat ik zelf niet van het format dat WordPress gebruikt gecharmeerd ben, maar staat een ieder vrij om te werken waarop hij/zij wil, ik ben voorstander van het format dat op forums gehanteerd word (laatste reacties bovenaan).

Groet Johan

Jerome
Jerome
7 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Fair enough. Van mijn kant was het geen vooringenomen vraag, echter we weten allemaal dat de meesten zelfcensuur toepassen aangaande het gedrag en de agenda’s van sommige van de zelfverklaarde god’s (satan) uitverkorenen, dat je er soms moedeloos van wordt. Immers als het volk, waaronder joden die er niets mee van doen (willen) hebben, niet eens weet wie hun vijand is hoe kan het er zich dan tegen wapenen ?

Ravian
Ravian
7 maanden geleden

“maar geen voorgeschiedenis had van islamitische radicalisering”

Hoeft ook niet, ze hebben allemaal standaard een heel kort lontje > instant “radicalisering”.
Het zijn gewoon allemaal tikkende tijdbommen…

Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

Je mag tegenwoordig ook helemaal niets meer ! Als hij het nou plezierig vindt zo met zijn papa te wandelen.. Pa hoeft niet eens zelf te lopen ! En dan moeten we toch wat rekening houden met andere culturen waarin dit mogelijk normaal of traditie is, niet dan..Dit soort jongens misschien eens bij de politieke discussies alhier te lande betrekken ?