In oktober zal de Deense regering een wetsvoorstel indienen om de leeftijdsgrens voor wettelijke geslachtsverandering af te schaffen.

De Deense regering stelt nu voor om de leeftijdsgrens voor wettelijke geslachtsverandering volledig af te schaffen, zodat zelfs pasgeboren kinderen er recht op hebben.

Dat blijkt uit het nieuwe HBTQP-plan van de regering, dat maandag werd gepubliceerd, schrijft Jyllands-Posten. Volgens de krant zou dit kunnen betekenen dat de Deense wetgeving in het gebied de meest liberale van heel Europa zal zijn.

Een wettelijke geslachtsverandering houdt in dat een persoon van geslacht verandert in het bevolkingsregister, iets dat momenteel in Denemarken op 18-jarige leeftijd wordt gedaan.

In het voorstel van de regering staat echter dat personen onder de 15 jaar de toestemming van hun ouders moeten hebben. Tegelijkertijd druist het voorstel in tegen de aanbevelingen van de Raad voor Ethiek.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Niemand vertelde me iets van wat ik je nu ga vertellen”: Getransitioneerde man deelt grimmige details van transoperaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Kuch

Dee
Dee
5 maanden geleden

Tuig!

walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

I like to bring these scum personally to HELL!

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Alleen de gedachte al moet al met levenslange dwangarbeid bestraft worden. Dit is zo verwrongen van geest. Als we dit tuig niet met zijn allen uitbannen uit onze wereld zijn we zelf ook geen kloten waard. Echt ik haat dit slappe volk wat niet opstaat. Laten we eindelijk eens beseffen dat zinvol geweld de enige uitweg is.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Toestemming van de ouders ? Ja ja, maar als het nou de stellige mening van de baby is en deze erop stáát dien je dat toch wel het zwaarst te laten wegen…Of ? Wat een stel gestoorde idioten zeg ! Toen ik 15 was (ben nu 72,5) vond ik al dat de wereld eigenlijk één groot gekkenhuis was door alle waanzin waar men toen massaal in ‘geloofde’…Want denk maar echt niet dat het kwalitatief allemaal zoveel beter was toen…Die twee wereldoorlogen kwamen ook niet uit de lucht vallen…Men gelooft nu overwegend in heel andere waanzin, maar de waanzin als zodanig lijkt toch wel exponentieel toegenomen te zijn en strijd te voeren om definitief de overhand te krijgen…Te zien o.a. aan alle volslagen incompetente idioten die het op alle mogelijke (top)posities voor het zeggen hebben gekregen (V.S., Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada…Down-Under niet te vergeten, ons eigen landje enz.enz.), regeringen en wereldorganisaties die volkomen de weg kwijt zijn, blind de nonsens van de mondiale superkwakzalvers, de parasitaire kapitaalschrapende oplichters met hun gammele fake-‘wetenschap’ volgend… Maffioos Big Farma daar al vanaf opa Rockefeller e.a. af al allang naartoe gewerkt natuurlijk, samen met de wapenindustrie en de andere ‘grote jongens’..
Dit wordt dan toch een beetje het einde der tijden ? De Eindstrijd waarin alle goede en kwade machten de definitieve slag met elkaar aangaan ? Ragnarok, de Götterdämmerung ? Is dat wat nu staat te beginnen, al aan de gang is ? Volgens de oude opvatting hier in Noord-Europa zou daar uiteindelijk toch een nieuwe, bétere wereld uit voortkomen !!! Let’s hope so !! En in ieder geval aan de goede kant knokken voor wat we waard zijn en (nog) kunnen..Hoe weinig het misschien ook lijkt ! Alles telt tóch !

Maarten
Maarten
5 maanden geleden

Nog even en vrouwen kunnen een penis op hun voorhoofd laten plaatsen en mannen een vagina op hun rug….!!!! Te gek voor woorden.