De LBTQXYZ genderwaanzin is het zoveelste instrument in de gereedschapskist van de ‘globalisten’ om de Blanken uit te roeien, naast immigratie, feminisme en ontvolkingsvaccins en meer. Die genocidale idioterie wordt in Afrika niet uitgerold. Zo is het vaccinatiepercentage in Afrika nog geen 7% en het aantal vaccindoden navenant minder.

De nieuwste door World Professional Association for Transgender Health (WPATH) erkende gender is Eunuch. Ze verzinnen ze waar je bijstaat.

Van jongens worden penis en ballen geamputeerd omdat ze zich ‘eunuch voelen’, nadat dat ze aangepraat is.

Afgelopen juni meldde de Times dat Schotse NHS zich verontschuldigde dat ze Eunuch als een genderidentiteit hadden aangemerkt.

Dat valt nog mee, maar omdat we leven op een continu glijdende schaal en de cultureel-marxisten nooit zullen ophouden met drammen, totdat we ze achter de tralies stoppen, is het een kwestie van tijd,

De Times:

SNP-ministers hebben hun verontschuldigingen aangeboden nadat in een door de NHS gepubliceerd document stond dat “eunuch” erkend moet worden als een formele geslachtsidentiteit.

In het document worden beweringen van de World Professional Association for Transgender Health (WPATH) gedeeld, volgens welke “eunuch-geïdentificeerde mensen” de “minst zichtbare” groep zijn onder degenen die “genderbevestigende medische zorg” zoeken.

Het definieert een eunuch als “een persoon die bij de geboorte als man is aangewezen en wiens testikels operatief zijn verwijderd of niet meer functioneel zijn, en die zich identificeert als een eunuch” en “personen die vinden dat hun ware ik het best tot uitdrukking komt in de term eunuch”.

Het document is geschreven door het National Gender Identity Clinical Network for Scotland (NGICNS), en geüpload naar een officiële NHS-website, als onderdeel van een raadpleging over voorgestelde updates van de richtlijnen.

Eunuchen “willen over het algemeen hun testikels operatief laten verwijderen of hun testikels niet meer functioneel laten maken”, en moeten een “operatieve ingreep” aangeboden krijgen als het risico bestaat dat het achterhouden van behandeling ertoe zou kunnen leiden dat zij zelf een medische ingreep proberen uit te voeren, aldus het document.

In een voetnoot erkennen de auteurs dat “er mogelijk vrouwelijke eunuchen zijn, maar dat er op dit moment onvoldoende gedocumenteerd bewijs is om ze in dit hoofdstuk op te nemen”.

In het document over de Zorgstandaard wordt verwezen naar een website, het Eunuch Archief. Gebruikers die zich aanmelden wordt gevraagd hun interesses te selecteren uit opties als “gedwongen castratie” en “gladde look”. Gegevens van de website worden gebruikt om de prevalentie van eunuchen aan te geven, waaruit blijkt dat er een “grote online peer-support gemeenschap” bestaat.

In het artikel wordt opgemerkt dat het Eunuch Archive 130.000 geregistreerde leden telt en dat twee threads met instructies voor zelfcastratie door injectie van verschillende toxines rechtstreeks in de testikels elk meer dan 2.000 berichten hebben en elk meer dan een miljoen keer zijn gelezen.

Hier een PDF (het download niet, opent gewoon) van dat stelletje gekken van WPATH waarin ze in 11 pagina’s hun waanzin uiteenzetten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat is het verband tussen de LGBTQ Beweging, het Wereld Economisch Forum en Agenda 2030?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
5 maanden geleden

63 genders…now 81 genders. apath.org

Misschien is het beter ons niet meer druk te maken om domme mensen en in die zin het recht van de sterksten (zij die willen ‘vechten’ voor hun vrijheid en het mens-zijn) laten zegevieren.
Het is verschrikkelijk voor de kinderen, maar hun ouders kunnen wij toch niet bereiken. Dat is de afgelopen 2,5 jaar wel gebleken.

Angie
Angie
5 maanden geleden

Gettin’ castrated & lovin’ it!

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

er zijn maar twee soorten genders, man en vrouw en iedereen die dat bestrijd is dom en domme mensen zijn levensgevaarlijk voor een goede samenleving. Ik vraag me echter af waar de mensen zijn die willen vechten voor een goed leven en goede toekomst. ik zoek maar vind ze niet, ondertussen zit ik aan de grens van mijn psychische belastbaarheid en zie wanhopig toe hoe alles naar de kut gaat. Voor de andere gender zal ik zeggen: naar de kloten. En om dan maar politiek correct te blijven: “naar de Eunuch”

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Die 11 pagina’s ga ik maar niet lezen…Waar kun je naar verlangen ?
Al erg zat dat er mensen waren–en waarschijnlijk nog zijn–die zoiets tegn hun wil aangedaan is !