Meer dan 40% van de zwangere vrouwen die deelnamen aan de proef met het mRNA COVID-vaccin van Pfizer kreeg een miskraam, volgens interne documenten van Pfizer die onlangs op bevel van de rechter zijn vrijgegeven. Desondanks hielden Pfizer en de regering-Biden vol dat de vaccins veilig waren voor zwangere vrouwen. Van de 50 zwangere vrouwen verloren er 22 hun baby, zo blijkt uit een analyse van de documenten.

Uit een reeks documenten die eind juli werden vrijgegeven, bleek dat 44 procent van de vrouwen die tijdens de proef zwanger waren, een miskraam kregen, onthulde feministische schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf op Steve Bannon’s War Room podcast. Wolf heeft het onderzoek en de analyse van de Pfizer-documenten geleid via haar website Daily Clout, meldt AmGreatness.

In het verleden eindigde slechts 10 tot 15 procent van de bekende zwangerschappen in een miskraam.

“Pfizer nam die sterfgevallen van baby’s – die spontane abortussen en miskramen – en hercategoriseerde ze als herstelde/opgeloste bijwerkingen,” vertelde Wolf aan Bannon. “Met andere woorden, als je je baby verloor, werd dat door Pfizer gecategoriseerd als een opgeloste bijwerking, zoals hoofdpijn die beter werd,” voegde ze eraan toe.

Wolf zei dat het bijwerkingenrapport waaruit de miskramen blijken van 13 maart 2021 was, en dat de FDA het rapport op 1 april 2021 ontving.

De FDA beschikte dus al bijna anderhalf jaar geleden over deze gegevens en in plaats van alarm te slaan, heeft zij, samen met de CDC, de experimentele injecties voor aanstaande moeders toch maar aanbevolen.

“Meer dan een jaar geleden ontving de FDA het rapport dat van 50 zwangere vrouwen, 22 hun baby’s verloren, en ze zeiden niets,” zei Wolf. “Dus de FDA was op de hoogte van het gruwelijke aantal foetale sterfgevallen tegen begin april 2021 en zweeg.”

De CDC raadde vorige maand nog de experimentele mRNA-vaccins aan voor zwangere en borstvoeding gevende “mensen”.

Het is denkbaar dat de FDA en CDC beweren dat ze niet op de hoogte waren van het hoge aantal miskramen in de proef omdat Pfizer probeerde de gegevens te verdoezelen.

“Pfizer noteert de miskramen als ernstige ongewenste voorvallen met een matige of ernstige toxiciteitsbeoordeling,” legde Wolf uit. “Ze werden echter allemaal, door Pfizer, in de interne documenten opnieuw gecategoriseerd onder de categorie van bijwerkingen die ‘hersteld’ of ‘opgelost’ waren.”

Wolf merkte op dat de Pfizer proefgegevens correleren met de enorme toename van miskramen die wereldwijd zijn waargenomen sinds de uitrol van het vaccin.

“Als je wereldwijd extrapoleert naar alle zwangere vrouwen die zijn geïnjecteerd, zou dat kunnen verklaren wat we nu zien aan babysterfte. 200 procent stijging van neonatale sterfgevallen of spontane abortussen en miskramen in Schotland,” zei ze, eraan toevoegend, “86 baby’s stierven in Ontario terwijl ze er gewoonlijk vijf of zes hebben [per kwartaal], en in Israël, een stijging van 34 procent van spontane abortussen en miskramen als gevolg van het vaccin.”

 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Het zijn en blijven moordenaars en alle vergelijkingen met het Derde Rijk en Mengele en andere beulen zijn vollédig terecht !! Geen excuus en genade meer voor dit volk !

Digital Overlord
Digital Overlord
5 maanden geleden

Ik blijf me verbazen dat men wel kritisch wil denken en daar enorm veel tijd in steekt, maar men het niet waagt om WO2 te onderzoeken.

Ik ben in ieder geval een stuk wijzer over dat hoofdstuk. Je kunt wel stellen dat die periode het begin is geweest van grondige propaganda en daarna historische revisie (geschiedenis herschrijven zoals jij vind dat de geschiedenis moet zijn).

Wetende dat de mensen die nu een hekel hebben aan de waarheid, destijds ook de lui waren die een hekel hadden aan de waarheid, adviseer ik om dat hoofdstuk toch maar eens onder de loep te nemen.

Je kunt in ieder geval niet meer blijven herhalen wat de elite zelf zegt over WO2. Dan blijf je ze in de kaart spelen.