De viervoudig gevaccineerde Pfizer CEO Albert Bourla, die in april 2021 beweerde dat het mRNA-vaccin van zijn bedrijf “100% effectief was in het voorkomen van covid”, kondigde maandag aan dat hij covid heeft, meldt Information Liberation.

“Ik wil jullie graag laten weten dat ik positief ben getest op #COVID19,” kondigde Bourla aan op Twitter. “Ik ben dankbaar dat ik vier doses van het Pfizer-BioNTech-vaccin heb gekregen, en ik voel me goed terwijl ik zeer milde symptomen ervaar. Ik ben aan het isoleren en ben begonnen met een kuur van Paxlovid.”

“We zijn zo ver gekomen in onze inspanningen om deze ziekte te bestrijden dat ik er vertrouwen in heb dat ik een spoedig herstel zal hebben,” zei Bourla in een vervolgtweet. “Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de onvermoeibare inspanningen van mijn Pfizer-collega’s die zich hebben ingezet om vaccins en behandelingen beschikbaar te maken voor mij en mensen over de hele wereld.”

In november zei Bourla dat degenen die “verkeerde informatie” verspreiden over zijn experimentele mRNA covid injecties “criminelen” zijn.

“Die mensen zijn criminelen,” zei Bourla tegen de Atlantische Raad. “Het zijn geen slechte mensen. Het zijn criminelen omdat ze letterlijk miljoenen levens hebben gekost … Het enige wat tussen de nieuwe manier van leven en de huidige manier van leven staat is, eerlijk gezegd, aarzeling om te vaccineren.”

Pfizer heeft met succes gelobbyd bij de Amerikaanse regering en andere regeringen over de hele wereld om alle burgers te verplichten zijn farmaceutisch product in te spuiten om een baan te hebben, naar school te gaan of openbare gelegenheden te bezoeken.

De meeste covid-beperkingen werden het afgelopen jaar opgeheven als gevolg van een wijdverspreid verzet en overweldigend bewijs dat de experimentele vaccins van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson totaal mislukt waren in het tegenhouden van de verspreiding van het verzonnen virus.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oeps! Het ineffectieve Pfizer COVID medicijn Paxlovid, vorige week toegediend aan Joe Biden, heeft een herinfectiepercentage van 40% – Wat dacht zijn dokter wel niet?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
5 maanden geleden

Is toch puur een reclame praatje ? Mag er toch vanuit gaan dat hij van de risico’s weet – dus geen vaccinaties /zeker geen 4 & vooral niet van t eigen bedrijf .

Gewoon oude verhaal : klachten , maar mild ! dankzij de vaccins .

Dee
Dee
5 maanden geleden

Valt mij op dat al die klojoos nu in een keer covid krijgen.
biden, lauterbach, en vul het rijtje maar aan want klootzakken vergeet ik altijd heel snel.
En dat is maar goed ook!

Durachuk
Durachuk
5 maanden geleden

Ja helaas is dit theater nog in volle gang. Jammer dat zulke lui covid krijgen.Mijn wens voor deze figuren is een comfortabel herseninfarct of een knapperig stukje botkanker. Ik hoop dat ze een lange doodstrijd moeten voeren en gillen van de pijn, het zal me als een klassiek meesterwerk in de oren klinken. Ik haat deze massamoordenaars en volksverraders tot op het rotte bot.