Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn keer op keer significante effecten geconstateerd op de toename van het sterftecijfer en ernstige ziekte. In een aantal landen, zoals het VK, Denemarken en Duitsland, is er één extra sterfgeval voor elke 4000 vaccin-doses. De gevolgen worden ernstiger met elke extra dosis, meldt TKP.

Volgens de laatste grafiek van @FactSheetAustria waren er vanaf eind juni 2022 12% meer sterfgevallen in de groep 65+ dan in het jaar daarvoor, toen de sterfte al hoog was. Deze stijging heeft zich duidelijk voorgedaan dicht bij de invoering van de vierde vaccinatie:

Hier is de oorspronkelijke grafiek van Our World in Data over toegediende vaccindoses, hierboven afgevlakt weergegeven:

De correlatie tussen vaccinaties en sterfgevallen is opvallend, net als in de meeste andere landen. Niettemin wordt massaal reclame gemaakt voor boosters, met name door de Duitse minister van Volksgezondheid en de stad Wenen, die miljoenen uitgeeft aan reclame. De vraag wordt steeds dringender wat de bedoeling hiervan is. Of kennen ze de cijfers en de dodelijke gevolgen niet? Dan rijst de vraag wat ze voor de kost doen.

Hier volgt de uitleg van Factsheet Oostenrijk:

De mediatak van de farmaceutische industrie wil nu “klimaatverandering” als boosdoener aangewezen hebben, zonder uit te leggen waarom dit juist nu abrupt begint.

In feite is het tijd om de echte oorzaken te achterhalen zonder taboes of om onaanvaardbare “scheldwoorden” te weerleggen op basis van gegevens die reeds beschikbaar zijn.

Maar hoewel de grondrechten nu al 2,5 jaar met voeten worden getreden in naam van de gezondheid, wekken mysterieuze pieken van oversterfte niet de nieuwsgierigheid van de mainstream, de politiek en de gebruikelijke deskundigen.

Als de sterfgevallen hoofdzakelijk onder de “ongevaccineerden” waren, zou het publiek er zeker al lang van gehoord hebben – natuurlijk met veel hoongelach.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sterftecijfers exploderen in Spanje

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max_Q
Max_Q
5 maanden geleden

Ik ben 70+, mijn vrouw is 65+: Wij zullen beide niet gaan hemelen door de gifspuit. Die hebben we vanaf het prille begin geweigerd. Ook geen griepspuit, pneumokokkenprik voor ons of een wattenstok in enige lichaamsopening. Veel van onze leeftijdsgenoten zijn dom genoeg om wel vooraan te staan bij de test- en priklocaties. Ik kan geen medelijden meer hebben met al die schapen die sterven of gaan sterven omdat ze zo nodig de overheid geloofden. Wij worden uitgemaakt voor wappies en we zijn er trots op.