De mRNA-vaccinatiecampagne is een enorm succes geworden voor Pfizer, Moderna en BioNTech, de verkoop en de winst zijn werkelijk geëxplodeerd. Geen wonder dat deze formule voor andere ziekten gebruikt gaat worden. Tot 2020 zijn alle pogingen om mRNA-therapieën in te voeren mislukt vanwege de ernstige bijwerkingen met twijfelachtige werkzaamheid. De Corona-pandemie bracht de doorbraak, meldt TKP.

Dr. Robert Malone meldt dat een eenvoudige zoekactie op de website van de overheid voor de rapportage van klinische proeven – ClinicalTrials.gov – een groot aantal nieuwe proeven laat zien die zijn gestart of op het punt staan te starten. Een eenvoudige zoekactie op de term “mRNA-vaccin” leverde 98 klinische proeven op die momenteel worden voorbereid.

Dus over welke klinische proeven hebben we het? De website van de overheid heeft een lijst van 81 klinische proeven met de zoekterm mRNA-vaccins waarvoor momenteel deelnemers worden gerekruteerd (hier gelinkt).

Deze omvatten klinische proeven voor Covid-19, influenza (alleen en in combinatie met Covid-19 mRNA-vaccins), HIV, leukemie, RSV pneumokokken, EBV, HPV, CMV, Zika, metapneumovirus en menselijke parainfluenza-infectie. Deze klinische proeven omvatten ook veiligheidsstudies bij kwetsbare bevolkingsgroepen en kinderen.

Aangezien deze klinische proeven reeds zijn begonnen, betekent dit dat zij de preklinische proeven reeds hebben doorstaan. Malone gaat ervan uit dat veel van de “normale” eisen voor het preklinisch testen van een vaccin of gentherapieproduct zijn omzeild omdat de patiënten zo snel konden worden gerekruteerd.

Dit betekent dat de waarschijnlijke problemen met de pseudouridine die tot immunosuppressie leidt, de problemen met dit synthetische mRNA dat niet gemakkelijk afbreekbaar is in het lichaam, opnieuw niet zijn beoordeeld. Dan zijn er problemen met de distributie van de lipide nanodeeltjes en de daarmee samenhangende toxiciteit, waaronder de veiligheid voor de voortplanting en het overschrijden van de bloed-hersenbarrière.

Gezien het feit dat we uit het gegevenspakket van Pfizer weten dat inherente veiligheidsproblemen met deze vaccins onder het tapijt zijn geveegd als onderdeel van het nood- of voorwaardelijke goedkeuringsproces, en dat deze problemen een rode vlag hadden moeten zijn in andere klinische proeven met mRNA-vaccins, is het moeilijk te geloven dat zelfs maar één van deze problemen is aangepakt. Vooral omdat veel van de fundamentele problemen met deze vaccins pas onlangs zijn ontdekt en het aantal ongewenste voorvallen en publicaties waarin de gevaren worden benadrukt, blijft toenemen.

Op de website UChealth today staat een artikel “Klinische proeven voor “geheel nieuwe” mRNA-griepvaccins gaan binnenkort van start. Zullen ze beter werken?” klinkt hun lofzang.

Er staat:

“Een geheel nieuw type griepvaccin zou mensen beter kunnen beschermen tegen griep, en klinische proeven met de vaccins beginnen deze maand.

De nieuwe griepvaccins zijn gebaseerd op mRNA-technologie, dezelfde methode die wordt gebruikt om Pfizer en Moderna’s meest gebruikte en succesvolle Amerikaanse COVID-19-vaccins te maken”.

Naar verluidt zijn de proeven reeds begonnen in de Amerikaanse staat Colorado met 50 mensen tussen 65 en 85 jaar.

Het gaat verder met te zeggen:

“Op dit moment verwacht Dr. Myron Levin, een deskundige op het gebied van infectieziekten en vaccins, oudere volwassenen in te schrijven voor de eerste testronde aan de Universiteit van Colorado’s Anschutz Medical Campus. …..

In de komende weken verwacht Levin ook vrijwilligers te rekruteren voor een andere klinische studie in verband met mRNA-griepvaccins. Moderna heeft een nieuw vaccin ontwikkeld dat ontworpen is om gecombineerde bescherming te bieden tegen influenza en COVID-19, waaronder de nieuwste varianten van COVID-19. ….

“Deze vaccins hebben gewerkt voor COVID-19. Nu vragen vaccinproducenten welke andere problemen we in de wereld hebben. Kunnen mRNA-vaccins griep, gordelroos, RSV en zelfs Ebola helpen voorkomen? De mogelijkheden om een bepaalde ziekteverwekker te bestrijden zijn eindeloos,” zei Levin….”

Vaccins zijn betere business dan andere geneesmiddelen

Farmaceutica zijn een enorme business. Daarom bestrijden zij alles wat hen overbodig maakt, zoals vitaminen, hormonen, micronutriënten en gezonde voeding. Maar de kern van de zaak is dat je eerst zieke mensen nodig hebt om geneesmiddelen aan te verkopen of stents en pacemakers in te implanteren in plaats van ze kalium, magnesium en vitamines te geven.

Daarom zijn vaccins een briljant bedrijfsidee, omdat je ze aan gezonde mensen kunt verkopen. Volgens het nieuwste bedrijfsmodel gebruikt u de politici en de staatsbureaucratie als distributeurs, zodat u hen alleen maar hoeft te factureren en de rest van het werk, inclusief het innen van de betaling bij de belastingbetalers, aan de staat overlaat.

En er is nog een voordeel: omdat je toch moet controleren of iedereen gevaccineerd is, heb je het vaccinatiebewijs nodig, wat ook goed is om iedereen nauwgezet te kunnen volgen en controleren. Zoals Karl Lauterbach verklaarde: “Als de Corona-waarschuwingsapp rood is, dan mag je nergens heen.” Daar is het sociale kredietsysteem voor.

In een artikel getiteld “Toxicology vs Virology: Rockefeller Institute and the Criminal Polio Fraud“, vertelt strategisch risico-adviseur, econoom en bestseller-auteur William F. Engdahl hoe de Rockefelller Foundation de farmaceutische handel toevoegde aan haar olie-industrie.

Meer dan een eeuw geleden begonnen de rijkste man ter wereld, oliebaron John D. Rockefeller, en zijn kring van adviseurs met de volledige reorganisatie van de medische praktijk in de VS en de rest van de wereld. Het Rockefeller Instituut en figuren als Simon Flexner waren letterlijk verantwoordelijk voor de uitvinding van een kolossale medische fraude met de bewering dat een onzichtbare, besmettelijke vreemde kiem, het poliovirus, acute verlamming en zelfs de dood veroorzaakte bij jonge mensen. Alle pogingen om de ziekte in verband te brengen met vergiftiging door gifstoffen, of het nu gaat om DDT of arseenhoudende bestrijdingsmiddelen, of zelfs vergiftiging door besmette vaccins, werden door hen politiek onderdrukt. Hun criminele project hield in dat zij nauw samenwerkten met de leiding van de AMA en controle uitoefenden op de ontluikende geneesmiddelenindustrie en het medisch onderwijs. In de jaren zeventig financierden zij de ontwikkeling van gepatenteerde GMO-zaden die waren ontwikkeld door de Rockefeller-ondernemingen voor chemische bestrijdingsmiddelen – Monsanto, DuPont en Dow.

Tegenwoordig wordt deze controle over de volksgezondheid en het medisch-industrieel complex uitgeoefend door David Rockefellers beschermeling en eugenetisch voorvechter Bill Gates, die zichzelf heeft benoemd tot tsaar van de WHO en de vaccins in de wereld. Dr. Tony Fauci, hoofd van NIAID, dicteert vaccins zonder bewijs. De fraude achter het schandaal met het poliovirus van na de Tweede Wereldoorlog is vandaag de dag verfijnd met behulp van computermodellen en andere trucs om het ene na het andere zogenaamd dodelijke virus te verspreiden, van Covid19 tot apenpokken tot HIV. Net als bij polio is geen van deze virussen wetenschappelijk geïsoleerd en bewezen dat zij de beweerde ziekten veroorzaken. Geen. Dezelfde belastingvrije Rockefeller Foundation die zich nu voordoet als een filantropische liefdadigheidsinstelling staat centraal in de wereldwijde medische tirannie achter Covid19 en de eugenetische agenda van de Great Reset van het Wereld Economisch Forum. Hun poliomyelitis virus model hielp hen deze dystopische medische tirannie te creëren. Ons wordt verteld, “Vertrouw de wetenschap”.

De toch al lucratieve farmaceutische handel wordt dus in het welbegrepen belang van de corporatieve, media-, digitale en financiële bourgeoisie, het militair-industriële en het medisch-industriële complex uitgebreid met de maandelijkse injectie tegen allerlei echte of verzonnen ziektes.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel
Marcel
5 maanden geleden

Junkies gaan nog eens heel groot worden.