U werd opgedragen thuis te blijven om de gezondheidszorg te beschermen. Maar terwijl u dat deed, hadden de ziekenhuizen in feite vakantie, en dit wordt bevestigd door officiële gegevens. Er werd u verteld dat het antwoord op ieders gebeden was om de Covid-19 injectie te krijgen. Maar nu u dat gedaan heeft, staat het zorgstelsel op instorten, meldt The Expose.

De wachttijden voor ambulances zijn nog nooit zo hoog geweest. Het aantal noodoproepen door mensen met een hartstilstand is nog nooit zo hoog geweest. Het aantal mensen dat sterft is nog nooit zo hoog geweest, met elke week honderdduizenden extra sterfgevallen over de hele wereld.

En officiële regeringsrapporten bewijzen zonder enige twijfel dat dit allemaal te danken is aan de Covid-19 vaccins.

Bewijsstuk A: De gezondheidszorg is overbelast

Ambulances in Engeland doen er bijna een uur over om patiënten te bereiken die vermoedelijk een beroerte of hartaanval hebben gehad, meer dan drie keer zoveel als de maximale wachttijd van 18 minuten, zo blijkt uit de laatste gegevens van de NHS. Wanneer mensen 999 bellen, kunnen ze er niet langer op vertrouwen dat ze de spoedeisende zorg krijgen die ze nodig hebben.

Waarom?

De volgende grafiek is afkomstig uit het bulletin “Ambulance Syndromic Surveillance System – Week 30” van het Britse bureau voor de bescherming van de gezondheid en toont het dagelijkse aantal 999-oproepen waarbij om een ambulance wordt gevraagd vanwege een hartstilstand in Engeland, afgezet tegen het verwachte aantal (zwarte stippellijn).

Het dagelijkse aantal oproepen ligt sinds ten minste augustus 2021 ver boven het gemiddelde.

De National Health Service (NHS) heeft in antwoord op een verzoek om vrijheid van informatie ook bevestigd dat het aantal oproepen van ambulances in verband met onmiddellijke zorg die nodig is voor een slopende aandoening aan het hart, in heel 2021 bijna is verdubbeld en in 2022 nog verder toeneemt.

Op 25 april 2022 stuurde Duncan Husband een Freedom of Information (FOI) verzoek naar de West Midlands Ambulance Service University NHS Foundation Trust met het verzoek om het aantal oproepen voor patiënten met hartaandoeningen per jaar te kennen, tussen 1 januari 2017 en nu.

De NHS antwoordde op 18 mei met een spreadsheet die de gevraagde informatie bevatte.

De volgende grafiek visualiseerde de gegevens die in de spreadsheet beschikbaar werden gesteld –

Het aantal ambulance oproepen voor hoge aandoeningen is sinds januari 2021 over het algemeen hoger, en is maand na maand toegenomen. Pas in april 2021 zagen we een aanzienlijke stijging bij mensen onder de 30 jaar, en sindsdien is het aantal oproepen van maand tot maand weer gestegen.

De volgende grafiek toont het totale aantal oproepen per jaar voor iedereen en voor personen van 0 tot 29 jaar –

Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen tussen 2017 en 2020 komt neer op 24.463. Dit betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 48% is gestegen. Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen bij jongeren onder de 30 jaar tussen 2017 en 2020 bedraagt 3.940. Dit betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 82% is gestegen.

De volgende grafiek toont het gemiddelde aantal ambulances dat per maand wordt opgeroepen voor aandoeningen die verband houden met het hart, per jaar –

In 2021 was er een aanzienlijke stijging in alle leeftijdsgroepen, en helaas is het in de eerste maanden van 2022 nog erger geworden.

De vraag is: waarom?

Bewijsstuk B: Covid-19 Vaccinatie kan het hart beschadigen, dat is een FEIT

Laten we eens kijken naar het feit dat het nu zonder enige twijfel bekend is dat Covid-19 vaccinatie ernstige schade aan het hart kan toebrengen. Myocarditis en Pericarditis zijn slechts twee van de handvol ongewenste voorvallen waarvan de medicijnregulatoren hebben moeten toegeven dat ze kunnen optreden als gevolg van Covid-19 vaccinatie.

Zij beweren dat het zeldzaam is, maar zij liegen. Het feit dat ze gedwongen zijn toe te geven dat ze kunnen voorkomen betekent dat ze veel vaker voorkomen dan de gemiddelde persoon op straat zou willen denken.

Uit een in stilte gepubliceerde studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control en Food and Drug Administration blijkt dat het risico op myocarditis na een mRNA COVID-vaccinatie ongeveer 133x groter is dan het achtergrondrisico in de bevolking.

Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico op myocarditis met een schokkende 13.200% verhoogt.

Myocarditis is een aandoening die een ontsteking van de hartspier veroorzaakt en het vermogen van het hart om bloed te pompen vermindert en snelle of abnormale hartritmes kan veroorzaken.

Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. Er kunnen zich dan stolsels in het hart vormen, wat tot een beroerte of hartaanval kan leiden. Andere complicaties van de aandoening zijn plotselinge hartdood.

Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is zeer ernstig vanwege het feit dat de hartspier niet in staat is te regenereren. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok dus niet meer worden teruggedraaid.

De volgende grafiek toont de meldingen van myocarditis aan het U.S. Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Event Reporting System per jaar –

Is het verwonderlijk dat het aantal ambulances dat in Engeland wordt opgeroepen in verband met aandoeningen van het hart nog nooit zo hoog is geweest?

Bewijsstuk C: elke week worden honderdduizenden sterfgevallen geregistreerd

Het Office for National Statistics (ONS) publiceert wekelijks cijfers over in Engeland en Wales geregistreerde sterfgevallen. De meest recente gegevens hebben betrekking op sterfgevallen tot en met 29 juli 2022.

De volgende grafiek, gemaakt door het ONS, toont het aantal sterfgevallen per week in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde –

Zoals u uit het bovenstaande kunt zien, registreerden Engeland en Wales vanaf ongeveer mei 2021 een enorm aantal extra sterfgevallen die niet aan Covid-19 werden toegeschreven, vergeleken met het vijfjarig gemiddelde. Daarna lijkt het aantal sterfgevallen begin 2022 te zijn gedaald.

Maar schijn bedriegt, en de enige reden waarom ze daalden is dat het ONS besloot de gegevens van 2021 op te nemen in het vijfjaarlijkse gemiddelde. Daarom is het des te verontrustender dat sinds eind april 2022 elke week meer sterfgevallen zijn geregistreerd dan het vijfjaarlijkse gemiddelde (2016 tot 2019 + 2021).

Uit de meest recente week blijkt dat er in Engeland en Wales 11.013 sterfgevallen waren, wat neerkomt op 1.678 sterfgevallen meer dan het vijfjaarlijkse gemiddelde. Slechts 810 van die sterfgevallen werden toegeschreven aan Covid-19.

Bron

Ook in het grootste deel van Europa is sprake van een aanzienlijk sterfteoverschot, zoals blijkt uit de volgende officiële grafiek van Eurostat, die een beeld geeft van het sterfteoverschot in Europa in mei 2022 –

De wereld heeft te maken met een zeer ernstig probleem, waarbij elke week tienduizenden tot honderdduizenden mensen meer sterven dan verwacht.

Maar hoe kunnen we bewijzen dat deze sterfgevallen definitief te wijten zijn aan de vaccinatie tegen Covid-19? Het antwoord ligt in de vergelijking van de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.00 onder gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

Bewijsstuk D: De sterftecijfers zijn het laagst bij de niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen

Het volgende is onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19-vaccins dodelijk zijn en duizenden mensen doden.

De volgende grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus onder elke leeftijdsgroep voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022, de cijfers zijn te vinden in tabel 2 van een onlangs gepubliceerde dataset die is verzameld door de Britse overheidsinstelling, het Office for National Statistics –

In elke maand sinds het begin van 2022 hebben gedeeltelijk en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen een grotere kans om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen. Bij drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen is het sterftecijfer echter met de maand verslechterd na de massale boostercampagne die in december 2021 in het Verenigd Koninkrijk is gehouden.

We zien ook een vergelijkbaar patroon in elke andere leeftijdsgroep.

40-49

50-59

60-69

70-79

80-89

90+

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie mogelijk voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de niet-gevaccineerden dan dat de Covid-19-injecties mensen doden.

Maar voor het geval dat dit nog niet genoeg is om u eindelijk de ogen te openen voor dit vernietigende feit, volgen hier nog een aantal onweerlegbare bewijzen om dit feit te staven.

Bewijsstuk E: 1 op de 246 gevaccineerden stierf binnen de 60 dagen na de inenting met Covid-19

1 op de 246 gevaccineerden is gestorven binnen 60 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland volgens de Britse regering

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse NHS onthult dat het aantal oproepen van ambulances voor hartziekten is VERDUBBELD

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kanaloa01
Kanaloa01
7 maanden geleden

Als ik het totale aantal doden van de 1x 2x en 3 maal gevaccineerde mensen globaal optel is dat ongeveer 4 x zo hoog als het aantal niet gevaccineerde mensen, .dus ongeveer 80%
Ongeveer 80% van de bevolking is gevaccineerd, wat mis ik?