De Franse president Emmanuel Macron is onder vuur komen te liggen omdat hij aan de Franse Rivièra een benzineslurpende jetski gebruikte en van de burgers eiste dat zij hun energieverbruik zouden beperken, meldt Breitbart.

In een moderne versie van de beruchte, mogelijk apocriefe, opmerking van de Franse koningin Marie Antoinette dat, als het uitgehongerde volk geen brood kon kopen, ze maar “cake moest eten”, heeft president Emmanual Macron ophef veroorzaakt onder zijn landgenoten omdat hij jetski’s gebruikte terwijl zijn land wordt geconfronteerd met de ergste energiecrisis in decennia, meldde BFMTV.

De Franse leider, vers van een verpletterende nederlaag in de verkiezingen voor de Nationale Assemblee, waardoor hij zijn wetgevende meerderheid verloor en zijn droom van alleenheerschappij in rook opging – en inderdaad zijn hoop om de onbetwiste top leider van Europa te worden – vluchtte uit Parijs om met zijn vrouw Bridgette op vakantie te gaan in Fort de Brégançon, de officiële retraite van de president van Frankrijk sinds 1968.

Op foto’s van paparazzi van de afgelopen week was te zien hoe de Franse leider in de zon lag te luieren en op de Middellandse Zee dobberde in een niet-zo-eco-vriendelijke jetski, minder dan een maand nadat hij het publiek opriep tot een “solidariteitsinspanning” door hun energieverbruik te verminderen in het licht van de Europese gastekorten door Westerse sancties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Macron uitgejouwd en middelvinger gegeven door Fransen tijdens Bastille Dag Parade, Quatorze Juillet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
7 maanden geleden

Gastekorten in Europa ???????

Er zijn helemaal geen “gastekorten” als ze de juiste installaties bouwen zouden we iedereen van goedkoop gas kunnen voorzien op een schone wijze (hoeven we niet te importeren, in de grond te boren, …………,of de zee vol te plempen met boortorens).

Energiecrisis bezweren met koeienstront hoe simpel kan het zijn.